• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2021

15:25

ČUDOM PREŽIVELI ŠIPTARSKI TEROR! Apokaliptični prizori izrešetane kuće u Zvečanu

Informer

Politika

ČUDOM PREŽIVELI ŠIPTARSKI TEROR! Apokaliptični prizori izrešetane kuće u Zvečanu

Podeli vest

Upad šiptarskih policijskih snaga i specijalaca ROSU na sever Kosmeta samo čudom nije završio masakrom

Fotografije do kojih je došla redakcija Informera pokazuju apokaliptične prizore izrešetane kuće u Zvečanu.

Foto: Informer

Na slikama se vide rume od metaka na prozoru kuće, kao i u njenoj unutrašnjosti. Srbi, koji žive u ovoj kući preživeli su pukom srećom i zahvaljujući čudu.

Foto: Informer

Podsetimo, u jutrošnjoj akciji šiptarskih jedinica teško je ranjen Srećko Sofronijević, koji se posle operacije nalazi na Intenzivnoj nezi bolnice u Kosovskoj Mitrovici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 2 godine

Siptari bili stoka i ostali. Zar da se dozvoli da narod zivi u strahu, da ih ubijaju, ranjavaju, da ih zastrasuju. Vreme je da se vise srede ti fasisti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija