• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2021

19:32

NAŠ NAROD NA KiM JE UPLAŠEN, IMA POVREĐENIH, ČAK I RANJENIH! Jeste li čuli za to? Baš vas briga, gazda za to nije platio! Poslanici SNS rasturile Mariniku Tepić!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

NAŠ NAROD NA KiM JE UPLAŠEN, IMA POVREĐENIH, ČAK I RANJENIH! Jeste li čuli za to? Baš vas briga, gazda za to nije platio! Poslanici SNS rasturile Mariniku Tepić!

Podeli vest

Đilasova portparolka Marinika Tepić danas je prevazišla samu sebe i svog gazdu, kada je u jeku pucnjave na KiM i napada na srpski narod na Tviteru krenula ponovo da piše o Jovanjici

Poslanici Srpske napredne stranke rasturile su Mariniku na ovoj društvenoj mreži svojim reakcijama.

Mlada poslanica, koja je česta meta Đilasovaca, Nevena Đurić, upitala je Mariniku da li je čla da na KiM ima ranjenih?

 

 

- Naš narod na Кosovu i Metohiji je uplašen, ima povređenih, čak i ranjenih. Jeste li čuli za to? Baš vas briga, gazda nije za to platio. Narod ga se ne tiče. Platio je da i danas promovišete nebuloze.  Naše misli su sa našim narodom. Vaše i cele tajkunske ekipe, tamo gde su pare -napisala je mlada poslanica. 

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Nemanja joksimović nije bio ništa blaži.

 

 

- Nove laži sudski overenog lažova Miroslava Aleksića i tebe, prvog megafona Multikoma. I kokoške su nestrpljive da čuju. Nego, kako ide tebi i ostalim Multikom stipendistima u zataškavanju Đilasovih 53 računa koji se nalaze u 17 država sveta? Bolje od pokrivanja Kurtijevih metaka? - napisao je Joksimović.

Ubrzo zatim oglasile su se i ostali poslanici Srpske napredne stranke. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 2 godine

Nisu culi, nemaju vremena uhvatila se Marinika za Jovanjicu pa ne pusta, za to Djiki platio!

Rade R

pre 2 godine

Fuj đubre plaćeničko i izdajničko! Naravno da se ovo odnosi na na ovu smdljušu Mariniku!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija