• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.10.2021

10:39

DOKAZ DA SU SVI PROTIV VUČIĆA! Narodni poslanik SPS JAVNO POZIVA NA RUŠENJE PREDSEDNIKA SRBIJE! Video

Politika

DOKAZ DA SU SVI PROTIV VUČIĆA! Narodni poslanik SPS JAVNO POZIVA NA RUŠENJE PREDSEDNIKA SRBIJE! Video

Podeli vest

Toma Fila, advokat i član SPS, izjavio je u emisiji na televiziji N1, direktno se obraćajući profesorki prava u penziji i članici Nove stranke Vesni Rakić Vodinelić, da "izađu na izbore i sruše" predsednika Srbije Aleksandra Vučića

On je dodao da će SPS dobiti 12-13 odsto glasova, te da će, ako treba, ući u koaliciju sa opozicionim partijama i formirati Vladu.

– Izađite na izbore i srušite ga. Mi, socijalaisti, ćemo svakako dobiti 11-12 odsto, koliko imamo uvek, bićemo i u Vladi sa vama ako treba – rekao je Fila.

Ovo je jasan pokazatelj da se svi ujedinjuju protiv Vučića, pa tako i narodni poslanik iz SPS ne krije želju da sruši predsednika.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
goran

pre 2 godine

ma ovo je provokacija. Nije toma protiv Vucica.

Lex

pre 2 godine

Nas presenik Vucic je od Boga poslata, nece Djilas nikade biti presenik, nikade! Ziveo Vucic, ziveo SNS, ziveo kapetan Dragan!

Miki

pre 2 godine

Gledala i nisam stekla takav utisak, naprotiv, g-din Fila je svojom igrom reci bio nadmocan u odnosu na svoje ostrascene sagovornike.

Marcco

pre 2 godine

Gledao sam tu emisiju i pitao sam se nakon svake druge rečenice... da li je moguće da su ono dvoje "profesora" stvarno bili profesori prva! Da li su do te mere neupoznati sa stvarnošću, sa zakonima i sa načinom funkcinisanja države i državno aparata da su se onoliko nalupetali... a onda se setim da se radi o političkim aktivistima opozicije koji na najprimitivniji način debilišu gledaoce, sve to na njiihovoj privatnoj, politički obojenoj televiziji, a sve pod velom "ja sam profesor prava, znam ja". Najgore moguće pljuvanje i po sopstvenoj profesiji i po inteligencije gledalaca.

Milica

pre 2 godine

I ovaj puko ko zvecka:((( Tomo,Tomo nece vam biti dovoljno da se udruzite Presednika Aleksandra Vucica necete moci da pobedite :)) Narod je taj koji odlucuje:)))

Boris

pre 2 godine

Kako dolaze izbori tako uvek rastu ucenjivački apetiti SPS-a.

Nenad

pre 2 godine

Predsednik Vučić ima veću armiju glasača i podrške od onih koji su protiv njega.

Rade

pre 2 godine

Koja stoka, i prodana duša. A smatrao sam ga za vrlo pametnog i razboritog čoveka.

Kaća

pre 2 godine

SPS se nada da će na izborima u 2022. godini proći bolje nego na prošlim

Baća

pre 2 godine

Šta mu bi? Ovo ne liči na Tomu Filu. Ne znam, ako ovako zaista misli, kome se to dodvorava? Đilasu? Zaista žalosno za ovog advokata.

Sanja

pre 2 godine

Vi ne možete da pobedite predsednika sve da se on i ne kandiduje.

Rajko

pre 2 godine

Zar Srbiji nije dostaTome File koji očigledno se zaneo da je jos u vreme komunizma i socijalizma i da je jos uvek FACA. Da je neko mladji pa i da razumem njegovo ponašanje ali on mator čovek umesto da se povuče i zadrži reputaciju on kalja sebe i pljuje na sebe pred smrt. Sramota

Gorica

pre 2 godine

Svi su ljubomorni na rad predsednika Vučića, to nije realno

Milica

pre 2 godine

Umesto da svi budemo zadovoljni uspehom naše države, pojedinci su toliko sujetni da to nije normalno

Sima

pre 2 godine

Ovo je toliko nepodnošljivo, ne razumem zašto tolika netrepeljivost prema Vučiću

Rajko

pre 2 godine

Zato što su mnogi muzli i krali ovu Srbiju a polako im se sve uskraćuje i dolazi im kraj.

Gile

pre 2 godine

Ne palite vatru ,Fila je to rekao ironicno na besmislena tvrdjenja penzionisane profesorkeVodinelic i smesna pitanka"novinarke" Zakline

Baća

pre 2 godine

Pa, nisam baš primetio da je Fila bio ironičan. Ne verujem da je to stav i Dačića, a ako jeste, Bože moj. Neka idu u koaliciju s kim hoće. SNS ima masovnu podrsku u biračkom telu, pa može i sam da formira vladu, kao što je bio slučaj na prošlim izborima, a SPS- u je ustupio deo vlasti zbog jedinstva u zemlji. Ako već sada kalkulišu da opet budu deo bilo koje vlasti, postavlja se pitanje kakvu to oni politiku imaju. Neka se time pozabave, a birači će reći svoje. A što se tiče N1 zna se čiji je to propagandni biro. Lažu čim zinu.

Žiko

pre 2 godine

G-ne Toma Fila, vi ste (socijalista) i naj poznati advokat Srbije , ne treba koalicija SPS-a i SNS -a u Srbiji.

Sara

pre 2 godine

Ljubomora opozicije na Vucicev uspeh i uspesno vodjenje drzave je prevelika

Jovan

pre 2 godine

Sve se to zna jos odavno,samo sto Vucic ima podrsku naroda ,iza njega su rezultati i ogroman trud.

milankukic

pre 2 godine

e moj FILA trla baba lan pa tako i fila ovde mu se obracam sa malim slovima jer je to zasluzio godine cine svoje

Lala

pre 2 godine

Ako je ovo stav file unistio je SPS SNS MOZE NA IZBORE BEZ SPS I taman da se oslobodimo Tonceva i Ruzica a konacno i Bajatovica Toma Fila zbog para bi zagrlio Djilasa

rusko čedo

pre 2 godine

Bajatoviću ne može niko ništa.Nije važan SPS.Jel "probala" Zorana (tresla se gora....).

ljubica

pre 2 godine

Ne bih ja baš rekla da Fila hoce da ruči Vučića. Samo im ukazuje na činjenicu da sve tkz. opozicione stranke uključujući SPS ne mogu da imaju više glasača nego Vučić sam.

Tamara

pre 2 godine

Svako ko pokusava da nanese stetu predsedniku Vucicu treba da odgovara za svoje ponasanje i svoje nerazumne postupke.

Tamara

pre 2 godine

Toma Fila pokazuje svoju iskompleksiranost i svoje frustracije i to vrlo transparentno.

Tamara

pre 2 godine

Toma Fila je ocigleno izgubljen na ovoj nasoj politickoj sceni. On zaista nema sta pametno da pokaze.

cevap89

pre 2 godine

Zna i Fila da oni ne mogu da predju cenzus, pa se sali na njihov racun.

zoki valjevo

pre 2 godine

Niko nema tu moc nekoga da skine sa vlasti sem naroda, a narod je jasno rekao koga zeli na vlasti. Videli smo to na izborima u Negotinu i Mionici.

lili

pre 2 godine

Ozbiljnost koalicije SNS-a i SPS-a ne ogleda se samo u politickoj saradnji vec i saradnji na pomoci Srbima u svim sferama zivota. A zivot naroda Srbije nece ni jedni ni drugi ugroziti.

miki89

pre 2 godine

Nije svako rodjen da razume sarkazam. Jasno je Tomi da opozicija nema nikakve sanse.

Gradonačelnik Subotice: Srbima je i pesma zabranjena
Politika

Gradonačelnik Subotice: Srbima je i pesma zabranjena

Nakon istorijskog dana za grad na čijem sam čelu, u kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo mnogo lepih vesti za Subotičane i tokom kojeg je, sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom, obeležio početak radova na železničkom projektu od međunarodnog značaja, dočekuju me neverovatni novinski naslovi iz Sarajeva, u kojima se tvrdi da je predsednik Vučić bio „provokatorski nastrojen“ jer je zapevao „Tamo daleko“ na večeri posle svečanosti.

19.10.2021

10:01

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20