• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.10.2021

20:00

MILOGORSKI OLOŠ BEZ STIDA I BLAMA! Na sve načine pokušavaju da diskredituju Srpsku pravoslavnu crkvu i Srbiju, MILOGORSKA VODITELJKA BRUKA PROFESIJU!

Printscreen youtube

Politika

MILOGORSKI OLOŠ BEZ STIDA I BLAMA! Na sve načine pokušavaju da diskredituju Srpsku pravoslavnu crkvu i Srbiju, MILOGORSKA VODITELJKA BRUKA PROFESIJU!

Podeli vest

Milogorska voditeljka Milka Dević danas je javno u Dnevniku na Gradskoj televiziji oplela po SPC i Srbiji, pokušavajući, po nalogu komita, i hejtera da ponizi vernike ali i čitavu srpsku Crkvu

Po nalogu komita, a verovatno i po direktnom nalogu Mila Đukanovića voditeljka Dnevnika na Gradskoj TV u Crnoj Gori Milka Dević hejterski je oplela po Srbiji i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Dobro veče. U oružanoj pljački u Nikšiću stradao je čovek. Ubijen je, kažu očevici, dok je pokušavao da otme penzije nikšićkim penzionerima. Dvojica osumnjičenih brzo su uhapšeni. Obojica ponosni vernici crkve Srbije branitelji svetinja, litijaši. Nedavno je u Beranama njihov brat u Hristu opljačkao crkvu, istu, za čiju je navodnu odbranu mesecima litijao. Njegovi saborci, vernici u Hrista, su iz Tivta Cetinjanima javno pretili novom Srebrenicom. Članove ekstemnih pravolsavnih organizacija možete prepoznati po tome što su im tela iscrtana krstvoima, a usta puna Ostroga. Ne kradi, ne ubij, ljubi bližnjeg svog, pretvorili su u kradi, ubij, mrzi sve koji nisu kao ti. Ko im je u tome pomogao, čemu ih je naučila Crkva koju su branili - rekla je milogorska voditeljka Mirka Dević.

Voditeljku uopšte nije bilo briga za bilo šta, za istinu, činjenice i za verinke, jednostavno je samo radila ono što joj je naloženo, pa je tako direktno optužila srpsku Crkvu da je naredila dvojici pljačkaša da ubiju i opljačkaju Poštu u Nikšiću.

Za komite i milogorce jedino je bitno da sruše Srbiju, da diskredituju Srpsku pravoslavnu crkvu, pa sada na sve načine pokušavaju da optuže Crkvu da je kriva sa ovim zločinom, iako crkva osuđuje sva nedela koja se dešavaju. 

Milogorskim ološima smeta jaka Srbija, i zato što je pod vođstvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića postala lider u regionu, pa bi oni sada raznim manipulacijama i lažima da pokušaju da je sruše i unazade. 

Ovo je ko zna koji po redu pokušaj milogoraca, ali su zaboravili činjenicu da Srbija ide napred, i da poraz nije opcija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagor

pre 2 godine

samo je za srbe ISTINA....stid i sram!!!Bolesno

Zoran

pre 2 godine

Milogorci, Srbija napreduje svidjalo se to vama ili ne!

CG

pre 2 godine

Ne mrzimo mi Vučića, želimo da doživotno vlada Srbijom. Srbija je trenutno uz Albaniju najzaostalija evropska država. Uz Vučića će i ostati tako.

ero

pre 2 godine

Sastavi nam jedan takav tekst,ako smeš Mirka Dedić.Ko je vodio Crnu Goru 30 godina.Koliko ima kriminala u njoj.U čijem je interesu toliko jezaduživao.Koliko je crnogoraca stradalo zbog kriminala.Koliko zbog nemaštine.Kakvi su standardi u Crnoj Gori.Ko šta šverca, iz ljubavi prema Crnoj Gori.I dali oni koji nisu ušli u sve to baš zato jer su vernici SPC.I na kraju vidi šta je tebe otrovalo i ko stoji iza toga što ti izgovaraš.Tvoje je pravo da se odrekneš SPC ali tvoje pravo nije da tužiš sudiš optužuješ i presuđuješ ma koja vjera da si.Provjeri postoji li uopšte ta vjera u koju ti veruješ.

oleg

pre 2 godine

tisi jadna jada zalosna ti majka ti nemas nista svoje sveto ista si kao Dalilina majko spremna za psihijatriu koje komite saka jade siroti vi crno gorci smotavi sve stoje srpso a svi ste u srbiji kreteni.

Aleksej

pre 2 godine

Ne sme kurva nogom da kroci u Srbiju. Ovo je nesto najsramnije sto sam video kao skec neki da je. Jadno i bedno go***.

Aco

pre 2 godine

A sta cemo sa skaljarcima sto u Srbiji prave cevapeo od ljudskog mesa???Sram vas bilo.

Aleksandar Veliki

pre 2 godine

Није вас брига што је православна црква баш Руска или Српска од памтивека!Но није Црногорска прћија да на светој земљи зидате коцкарнице. Све је почело од коцкарнице Милове коју хтеде да гради на месту цркве. А није вас брига што ако нестане Србија неће те имати где да ладите м и крадете са директорских места.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija