• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2021

07:58

EVO KO PREDVODI PROTESTE U BEOGRADU! Priveden Đemšit Arifi, policija uključuje BIA i SBPTE!

Politika

EVO KO PREDVODI PROTESTE U BEOGRADU! Priveden Đemšit Arifi, policija uključuje BIA i SBPTE!

Podeli vest

Đemšit Arifi (35), rodom iz Prištine priveden je u policijsku stanicu Stari grad jer prilikom legitimacije kod sebe nije imao ličnu kartu

 

Kako je utvrđeno, Arifi je aktivno učestvovao u usmeravanju okupljenih tokom protesta, kao i u blokadi saobraćaja.

Đemšit Arifi nema prebivalište u Republici Srbiji. U postupak će biti uključena i BIA (Bezbednosno informativna agencija) i SBPTE (Služba za borbu protiv terorizma i ekstremizma). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lovac

pre 2 godine

Palija bato po ledjima. A vi pricate puno i pisete svasta. To posle nedelju dana mozete pisati prvo ide igranka tabanje po ledjima treba ljude u red dovesti.

Djordje

pre 2 godine

Kako je siptar usao u srbiju? Ko ga je pustio? Sta radi BIA? Siptarima se ne desava da puste na kosovo nekog srbina sa slicnim namerama?! Ispada da im je ta sluzba bolja od nase jer im se takve stvari ne desavaju! Oni jednostavno ne pustaju sumljive u svoju takozvanu drzavu! A mi malo uvozimo kriminalceiz Crne Gore malo sa kosova.

Marcco

pre 2 godine

Ko, bre, malo uvozi kriminalce, bre? Uvoze se na hiljade, bre!

Đuka Bizon i Sveti velikomučen

pre 2 godine

БИА обезбеђује Рошавог и робу из Јовањице. Немају они времена за ваксере и курону 21⅔...

pera rogonja

pre 2 godine

Vreme je da institucije u Srbiji pocnu da rade svoj poso u skladu sa Zakonima R.Srbije.Postaviti strucne ljude u svim institucijama i smeniti poltrone i korumpirane ma bili iz koje stranke.3.aprila mnogi ce dati glas pravdi.Birati postene i strucne ljude a one sa kupljenim diplomama skloniti sa rukovodecih mesta.

arsa

pre 2 godine

Арифи слободно шета Београдом и још предводи демонстрације а ја у своју родну Приштину не могу ни да привирим.Шта није у реда са нама.Ови из ЕУ су нам потпуно испрали мозак као некада комунисти.

Deda

pre 2 godine

Mater mu j***m i onome ko ga je doveo u MOJ Beograd!!!!!

Ja

pre 2 godine

Kako nema prebivaliste u Srbiji a iz Pristine je? Za vas KiM nisu Srbija?

Dale

pre 2 godine

Па и он је држављанин Србије, КиМ је Србија колико ја знам

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17