• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

28.10.2021

15:58

NE TREBA NAM VIOLA FON KRAMON! Građani Loznice jedinstveni: Zelenovićeva i Ćutina albanska lobistkinja NIJE DOBRODOŠLA u naš grad! /VIDEO/

Beta

Politika

NE TREBA NAM VIOLA FON KRAMON! Građani Loznice jedinstveni: Zelenovićeva i Ćutina albanska lobistkinja NIJE DOBRODOŠLA u naš grad! /VIDEO/

Podeli vest

Glavna lobistkinja za otimanje Kosova i Metohije i najveća promoterka premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, Viola Fon Kramon danas je došla u Loznicu i Gornje Nedeljice da promoviše nezavisno Kosovo i pomogne da se spreči da narod Srbije dobije nove investicije i nova radna mesta

Naime, ona je došla da podrži lidera ZZS i Otvorene građanske platforme “Akcija” Nebojšu Zelenovića, ekološkog aktivistu Aleksandra Jovanovića Ćutu, kao i pokret Ne davimo Beograd, koji se zalaže za saradnju između nezavisnih država Srbije i Kosovo.

Ovim povodom je Objektiv pitao građane Loznice kako komentarišu dolazak glavne lobistkinje za Kosovo Viole Fon Kramon u njihov grad, sastanak sa Jovanovićem i Zelenovićem i to što podržava protest protiv Rio tinta, čime je i protiv novih radnih mesta.

Lozničani su imali gotovo istovetan stav na ovu temu, pitajući se šta će Viola Fon Kramon u njihovom gradu.

– Hoće da sruše Srbiju. Ja imam tri sina, dva nezaposlena, treba da se gradi fabrika i da se zapošljavaju ljudi – rekao je jedan meštanin Loznice i upitao se šta Zelenović, koji je iz Šapca, traži u Loznici.

Njegov sugrađanin je istakao da je velika sramota što Viola Fon Kramon uopšte dolazi u Srbiju.

– To je velika sramota, da uopšte jedna takva persona dolazi u Srbiju, u naš grad. Šta će ona ovde? – kazao je jedan gospodin.

Jedan Lozničanin se upitao iz koje uopšte zemlje Fon Kramon dolazi.

– To su poslednji trzaji stare garniture da bi nešto dobili. Žena koja se zalaže za nezavisnost Kosova nije dobrodošla u Srbiju. Mislim da gospodin Zelenović nema potrebe da dolazi u naš grad i da nam priča da li Rio tinto treba da dolazi ili ne. Građani će da odluče o tome, a ne gospoda iz opozicije koja bi sve dala da ponovo dođe na vlast – istakao je jedan od anketiranih.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 2 godine

Greše ljudi, Violinu fon Kravu treva pustiti da udje u zemlju... A onda dobro zatrpati, da ne uzadje.

Ana

pre 2 godine

Kao dosla da pomogne, a ustvari gospodja non-grata vredja nas narod!

Maja

pre 2 godine

Nova radna mesta su ono što su građani godinama čekali. Naše probleme ćemo rešavati sami, nisu nam potrebni stranci

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija