• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2021

12:55

MOJ DANILO NEMA LEKSUS, NI APARTMANE U LONDONU, NI 45 KAFIĆA U BEOGRADU... Vučić objasnio zašto napadaju njegovog sina!

Politika

MOJ DANILO NEMA LEKSUS, NI APARTMANE U LONDONU, NI 45 KAFIĆA U BEOGRADU... Vučić objasnio zašto napadaju njegovog sina!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je najnovije napade na njegovog sina Danila

Vučić je rekao da je mnogo onih koji Danila poznaju i koji mogu da kažu da li je bahat.

- Moj sin nema nikakav leksus. Nije čak ni stigao "leksusom", već je stigao "škodom" službenom u Požegu, on je štićeno lice. Nisu čak ni to izmislili kako treba. Njegova jedina greška izgleda je što ništa nije skrivio. Evo, oni koji ga poznaju neka kažu kakav je. On nema nikakve apartmane u Londonu od tri miliona evra, niti 45 kafića u Beogradu... On radi kao običan radnik u jednoj vinoteci u Beogradu - rekao je predsednik Srbije.

Podsećamo, udruženje građana „Inicijativa za Požega“ iznelo je tvrdnje da je sin predsednika Vučića u sredu doputovao u Požegu u automobilu „leksus" pod rotacijom, u pratnji „Kobri" i drugog obezbeđenja i prisustvovao fudbalskoj utakmici između domaće Sloge i beogradskog Rada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sarke

pre 2 godine

Postujte predsednika kao coveka koji je dao 10god svog zivota za napredak ove zemlje.Postujte mu porodicu, to je osnovna politicka kultura.

Jeca

pre 2 godine

O sta su navalili na ovog momka...pustite dete da zivi na miru

SNS talibani

pre 2 godine

Дете се мало заиграло са другарима. Играли се лопова и жаца ?

Jeca

pre 2 godine

Šta god da dečko ima to nije njihov problem niti bi trebalo da se time bave, valjda im nije to najbitnija stvar u životu

LaraCroft

pre 2 godine

Siroto dete,ništa nema. Vidim ovde nema komentara na ovu vest,a brdo ih je po drugim novinama.Da li se to narod boji,s obzirom da znamo da je i "Informer"/Alo,Kurir../ na strani vlasti,da da svoje mišljenje?Ili ih vi ne objavljujete?Nešto jeste?

Mara

pre 2 godine

Naravno da dete nema. To mogu samo ovi iz trule opozicije da mu smeste. Svi znamo ko je Danilo.

Ana

pre 2 godine

Aman vise, ostavite dete da zivi zivot. A opozicija neka hormone mrznje lece.

Milica

pre 2 godine

Treba dete ostaviti da zivi svoj zivot i da ga izgradi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija