• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2021

14:07

Psovke, uvrede i pretnje osnovni su verbalni izraz svih Đilasovih sledbenika!

SNS

Politika

Psovke, uvrede i pretnje osnovni su verbalni izraz svih Đilasovih sledbenika!

Podeli vest

Na onom Đilasovom, opskurnom i mržnjom prema Aleksandru Vučiću zadojenom portalčiću oglasio se, psovkom u naslovu i gomilom laži upakovanih u poltronske rečenice upućene Draganu Đilasu izvesni advokat i, kako sam kaže, član nečega što se zove "Pokret za preokret", rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević

 

Đorđevićevo saopštenje prenosimo u celosti:

"Na onom Đilasovom, opskurnom i mržnjom prema Aleksandru Vučiću zadojenom portalčiću oglasio se, psovkom u naslovu (doduše i za očekivati je da bude baš tako, jer su psovke, uvrede i pretnje osnovni verbalni izraz svih Đilasovih sledbenika, kako onih koji su njegovi zaposleni, tako i onih koji ga na različite načine podržavaju) i gomilom laži upakovanih u poltronske rečenice upućene Draganu Đilasu izvesni advokat i, kako sam kaže, član nečega što se zove "Pokret za preokret".

Svoje divljenje prema najnetalentovanijem političaru, političaru u pokušaju i tajkunu, Draganu Đilasu, ovaj aktivista toga nečega što čak ni kao statistička greška ne postoji na političkoj mapi Srbije, iskazao je "srceparajućim" rečima, a sav taj galimatijas laži i udvorništva uredništvo ove septičke jame od portala začinilo je slikom nasmejanog Đilasa, sve u nadi da će takav, očigledno naručen tekst, i slika uz njega, moći da nekog od građana Srbije prevare i ubede u to da Đilasov osmeh nije posledica 619 milona evra narodnih para (koje je on beskrupulnozno, kroz razne marifetluke, nezakonito prisvojio u vreme dok je bio pripadnik bivšeg režima) – nego izraz "čovekoljublja i naglašene filantropije", što ovaj nemušti i praznoslovni tekst neuspešno pokušava da dokaže.

Verovatno su stručnjaci opšte namene i eksperti za svašta i ništa, koje Đilas plaća upravo onim opljačkanim novcem, došli do zaključka da im je potrebno da svog gazdu predstave u drugačijem, boljem, ljudskijem svetlu, bez obzira na istinu i činjenice i da kroz pokušaj svojevrsne, pomalo i "literarne", rehabilitacije probaju da građane Srbije ubede da Dragan Đilas nije onaj čovek koji je upropastio Beograd u vreme dok je bio gradonačelnik. Da on nije onaj Dragan Đilas koji je, skoro pa i bukvalno, "sahranio" Demokratsku stranku dok je bio njen predsednik. Da taj Dragan Đilas nije onaj Đilas koji je manipulisao, i koji i danas manipuliše, informacijama i neistinama – kroz svoje mnogobrojne medije, finansirane novcem koji je ukrao. Da je to "običan, pristojan, častan i pošten" Dragan Đilas, a ne onaj koji glumi žrtvu, laže i izmišlja, fabrikuje afere i patološki mrzi Aleksandra Vučića. Da je Dragan Đilas "veliki borac za ljudska prava i slobode, pravdu i demokratiju", i da to nije Dragan Đilas, tajkun i hohštapler, kome je lično bogaćenje jedini cilj, a lični interes uvek iznad svega. Da je to smiren, čestit i razuman čovek, a ne onaj Dragan Đilas kome su zavist prema Aleksandru Vučiću i rezultatima koje predsednik postiže jače od zdravog razuma, a pohlepa i sujeta u obrnutoj srazmeri sa njegovim znanjem i umećima kojim raspolaže. Da to nije onaj Dragan Đilas za čije je vladavine nezaposlenost u Srbiji bila 26%, a inflacija svakodnevno rasla – već neki drugi, nasmejani Đilas, koji je spreman da se žrtvuje zarad opšteg dobra. Da je to Đilas "prepun vrlina i razumevanja", a ne oholi i osioni, bahati tajkun, koji prezire sopstveni narod – čije štetočinstvo nikakva izmišljena, prepravljana, "oprana" biografija i tobožnji nonšalantni osmeh ne mogu da sakriju. Da to nije onaj Dragan Đilas, političar bez politike, bez ikakvog plana i vizije (osim prisvajanja tuđeg novca), bez ikakvog političkog stava i koncepcije, čije je načelo – meni sve, narodu i državi ništa – nego Dragan Đilas koji ume, zna i može da bude od koristi i narodu i državi. Da to nije onaj, imalac „inženjerskog“ mozga i samozvani, samonabeđeni pripadnik "elite", nego Dragan Đilas kome je narodno dobro najpreče, a lični primer osnovni delatni princip.

Srećom po Srbiju – svi vrlo dobro znaju ko je zaista Dragan Đilas i kakvo je njegovo pravo lice, kao i što po zlu pamte vreme njegovog gazdovanja javnim dobrima i resursima – tako da nikakvi hvalospevi, nikakvi lažni osmesi, neće moći da promene istinu, bez obzira na to koliko se svi njegovi plaćenici oko toga trudili".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Narod im prošlost nije zaboravio, nikakvi hvalospevi tu neće pomoći

Nena

pre 2 godine

Tipicno za Djilasove sledbenike, ne mogu nista Vucicu, pa vredjaju i psuju coveka bez razloga

ena

pre 2 godine

Odvartno cak i za djilasovce, ovo je vise prevrsilo svaku meru

Vasa

pre 2 godine

Manipulatori koji pokusavaju da Vucica uvrede i nanesu zlo, to su mali sitni djilasovci koji nemaju postovanju prema nikome

Jovan

pre 2 godine

Ma koji sledbenici, to su sve Đilasovi plaćenici.

Tara

pre 2 godine

A šta drugo očekivati od Đilasa i njegovih sledbenika?? Svako daje ono što ima. Oni sem uvreda i laži nemaju šta da ponude.

Tamara

pre 2 godine

Djilasovi postupci pokazuju koliko je Djilas sebican i licemeran covek.

Tasa

pre 2 godine

Ne ume Djilas kulturno i civilizovano da razgovara vec samo zna da vredja i psuje gnusno.

Dejan

pre 2 godine

Nikada Djilas nije znao da se ponasa normalno vec uvek ponizava ljude oko sebe a i sebe samog najvise.

Andja

pre 2 godine

Skandalozno ponasanje Dragana Djilasa je prevrsilo svaku mogucu granicu.

Veljko

pre 2 godine

Osnov Djilasove politike je psovanje, vredjanje i spinovanje. To je svima postalo jasno kao dan.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija