• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.11.2021

12:57

Premijerka "ugasila" Žaklinu Tatalović, kao zadnju cigaretu! Video

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

Premijerka "ugasila" Žaklinu Tatalović, kao zadnju cigaretu! Video

Podeli vest

Novinarka N1 Žaklina Tatalović danas je tokom predstavljanja rezultata godinu dana Vlade, premijerki Srbije Anu Brnabić nekoliko puta prekidala i upadala u reč, a saradnici premijerke su joj poručili da se upristoji

Danas je u Palati Srbija održana konferencija za medije povodom predstavljanja rezultata tokom prvih godinu dana rada Vlade. Premijerka Ana Brnabić predstavila je najvažnije rezultate u prvih 365 dana rada a nakon toga su usledila pitanja novinara.

Iako su se većina pitanja ticala aktuelnih tema, poput energetske krize, antivakserskog ludila, najtežih i najuspešnijih momenata u prvih godinu dana rada, neki novinari iskoristili su priliku da upute nedvosmislene uvrede premijerki, ali je u konstantnom dobacivanju u toku odgovora premijerke palo i jedno priznanje.

kada je Žaklina Tatalović, novinarka televizije N1 dobila priliku da postavi pitanje, kao i svi ostali novinari, predsednica Vlade Ana Brnabić počela je da odgovara kao i na sva ostala pitanja. Međutim, kako se odgovori premijerke očigledno nisu dopali Tatalović, počela je sa konstantnim prekidanjem premijerke i onda su ušle u diskusiju oko vakcinacije, a pogotovo treće doze.

Na konstataciju premijerke Brnabić da ukoliko bi verovala svemu što pročita na televiziji N1 ne bi ni primila treću dozu vakcine protiv korona virusa, Žaklina Tatalović je počela da viče, i pred punom salom rekla predsednici Vlade da je ona primila treću dozu, na šta joj je premijerka replicirala "Ni vi onda ne veruejte N1?"

Tatalović je tada uvredila premijerku Brnabić rekavši joj da „govori laži“. Takav nepristojan komentar naveo je Brnabić da od saradnika zatraži primere vesti televizije N1, u kojima se dovodi u pitanje davanje treće doze i iznose stavovi da je to potpuno nepotrebno. 

- Ja vas molim da mi ne kažete da lažem, zato što ne lažem. Molim svoj tim da mi nađe informaciju sa sajta N1 koja kaže da buster doza nije proverena, a u ovom trenutku nije ni potrebna, a nisu ni sigurni da je bezbedna, pošto mi je Žaklina Tatalović rekla kao predsednici Vlade Republike Srbije da lažem - odgovorila je premijerka.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Premijerka Brnabić je pročitala neke od naslova na N1, koji su svima dostupni na internetu uz par klikova, poput "Treća doza nije treća sreća, za sada je ne bih nikom dao" , "treća doza je trošenje viška doza" "Za sada treća doza nije potrebna"... 

- Znam da vaši mediji produkuju afere, a to ne znači da su one istinite ili dokazane. Ja neću odgovarati na fabrikovane afere. Ne očekujem od vas izvinjenje za to što ste mi kao predsednici Vlade rekli da lažem, iako ne lažem. To zaista dovoljno govori o vama, vašem vaspitanju i načinu na koji vi predstavljate svoj medij. Hvala vam na tome - rekla je Ana Brnabić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija