• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.11.2021

08:58

Srbi sa Severa i Srpska lista su kriminalci! ĐILAS U AMERICI POPLJUVAO SRBE, O KURTIJU REČ LOŠU NIJE REKAO /VIDEO/

printscreen

Politika

Srbi sa Severa i Srpska lista su kriminalci! ĐILAS U AMERICI POPLJUVAO SRBE, O KURTIJU REČ LOŠU NIJE REKAO /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas otišao je u Vašington kako bi se dodvoravao Amerikancima i pljuvao sopstveni narod

O svom favoritu Aljbinu Kurtiju ni jednu jedinu ružnu reč nije rekao, ali je zato usred Amerike "popljuvao" svoj narod.

- Imate ljude na Kosovu koji su zaista kriminalci, zaista su kriminalci. Optuženi sa raznih strana... Formiraju svoju listu na Kosovu i oduzimaju 99 odsto glasova i sede u vladi Kosova - rekao je Dragan Đilas.

Podsetimo, mediji koji podržavaju političku opciju koju predvode Dragan Đilas i Vuk Jeremić, Srbe nazivaju švercerima, a albanske teroriste veličaju kao heroje koji ih hapse.

Dok je Aljbin Kurti ugnjetavao srpski narod na Kosovu i Metohiji, provocirao sukobe i uništavao privredu Srbije blokadom prelaza, mediji u Srbiji koji su u vlasništvu tajkuna ili stranaca dali su punu podršku akciji albanskih terorista.

Upravo je Dragan Đilas najveći heroji prištinskih Albanaca zbog politike koje je vodio tokom vladavine Demokratske stranke.

Koliko se ova dva političara i sama dive teroristima iz Prištine svedoče i njihovi hvalospevi na račun Aljbina Kurtija.

Đilas je za Kurtija rekao da je principijelan i da ga vidi kao partnera za politiku pomirenja dok je Jeremić govorio kako je intelektualac, patriota, stabilan čovek i gospodin.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Jel to Djilas pretenduje da bude predsednik albancima ili srpskom narodu? - Samo okoreli kriminalci u svako coveku vide lopove i kriminalce, postenom coveku takvo nesto ni u san ne dolazi.

Lazni Bot

pre 2 godine

A zasto nije u zatvoru kad je pokrao toliko pa jednostavno onda bi svi SNS lopovi dosli na red.

Marcco

pre 2 godine

Ne pretenduje on ništa nego mora da plati račune sponzorima...

Srboholik

pre 2 godine

Zar nije krivično delo ako prizivaš intervenciju strane sile na svoju državu i ako dogovaraš rušenje ustavnog poretka svoje države? Zato ga treba uhapsiti i osuditi za veleizdaju! Evropa nas svakako neće pa ne moramo ni da im se dodvoravamo sa kao fol, pravima opozicije( koja to i nije jer ne učesvuje na izborima a i ima podršku 1%).

Jelena

pre 2 godine

Valjda bi bilo normalno da podržimo svoj narod na Kosovu i da nikada ne zaboravimo svoju istoriju, ovakve izjave su prava sramota

Petar

pre 2 godine

To je Djilas, vise nas nista sto on izgovori i uradi ne moze iznenaditi.

Dragovan

pre 2 godine

Covek koji je sa svojim pajtosima ojadio Srbiju i sav narod Srbije !

dardanka

pre 2 godine

Kada Djilas prica o kriminalcima ali zaista kriminalcima koji sede u vladi...to je isto kao kada se koza i ovca sretnu i pocnu da se rugaju jedna drugoj pazi vidi ti se.....

Bg Dex 1970

pre 2 godine

Ljudi, pustite ga neka priča šta god želi. On je svojim izjavama i postupcima sahranio i sebe i svoje plaćene pristalice. Plaćene pristalice, jer ko bi normalan prihvatao ovakve baljezgarije, a da nije plaćen da bi iste prihvatao i promovisao. Živela Srbija!

Miško

pre 2 godine

Niko nije ni očekivao da će Đilas reći bilo šta loše o Kurtiju i šiptarima, gde ćeš da ugrizeš ruku koja te hrani i finansira. Nikad on nije radio u interesu Srbije i njenih građana već isključivo o svojim interesima.

miki

pre 2 godine

Ovom bolesnom coveku treba oduzeti drzavljanstvo Srbije i ZABRANITIMU ulazak i pristup zemlji na hiljadu kilometara ovaj ima manje mozga od curana kada tako za zemnju u kojoj zivi

Mole

pre 2 godine

Sramota treba da ga bude, ali ne zna on sta je to kad tako prica o svom narodu!

Nikica

pre 2 godine

Kako uopste covek koji ovako prica ocekuje ikakvu podrsku naroda, velika sramota!

Ema

pre 2 godine

Djilas je dotakao dno, nista mu nije sveto, treba da se stidi svake reci koju je izgovorio!

Ninoslav

pre 2 godine

Od Đilasa se sve to i očekivalo. Džukela otišla da nas prodaje Amerima.

Nikola

pre 2 godine

I Djindjić je išao u Ameriku po podršku svojevremeno i ljubio ruke, ovaj ih poklapa u znak molbe i prijateljstva. Bolje da ostane tamo no da se vraća.

Milutin

pre 2 godine

Nije njima lako. Jer kad Amerikanci nekome daju pare da uradi ono što je tvrdio da može, oni ne mogu u slučaju svog neuspeha da vrate pare. Ne trebaju Americi pare nazad. Oni će da se namire na drugi način. Šta ovima onda znači narod i interes svoga naroda. Glava je u pitanju. I verovatno ne samo njihova.

VladimirU77

pre 2 godine

Nista drugo i nisam ni ocekivao od Djilasa !

Vid

pre 2 godine

Ovg "gospodina" sa mašinskim mozgom treba sačekati na aerodromu pa u palatu pravde a onda u Požarevac.I još nešto,interesuje me šta radi poreska uprava vezano za njegovo basnoslovno pljačkanje države u vreme njegove vladavine.Kapone je pao zbog poreza.

Nešo

pre 2 godine

Kako ovog čoveka više nije sramota da ide po svetu i pljuje po svom narodu.

Lui

pre 2 godine

Ne radi on ništa novo. Kopira Mila Djukanovića. To je jedini način da ga strani moćnici postave za predsednika Srbije da bi na taj način mogli da nastave sa uništavanjem naše zemlje jer im je cilj da ne postojimo. Ljudi da li je realno da je za vreme vladavine DS-a sa namerom uništeno preko 20 naših gigantskih firmi od kojih je svaka zapošljavala od 10.000-20.000 radinka?! Rezultat toga je da čovek u punoj snazi sedi kod kuće bez posla a izdržavaju ga penzioneri od 80 godina.

ratko

pre 2 godine

sta ovaj treba jos da uradi da bi pravosudje muo reagovao,zamisli da sam ja obican gradjanin dao takvu izjavu stranim novinama i televiziji ,sta bi se dogodilo

Marko

pre 2 godine

Jebo vas ovaj izdajnik i lopuža,što o njemu toliko pišete.Umjesto da pišete o njegovim pokradenim milionima evrića i da vršite novinarski pritisak na tužilaštvo da formira optužnicu. Čudni su ti državni organi i partije u vlasti da blagonaklono gledaju na ovo.Šta je onda po Zakonu diverzija,sabotaža,izdaja zemlje,rušenje sistema nasilnim i uz pomoć stranaca i da li je to kažnjivo.Ajde članovi i simpatizeri partija na vlasti u kolo i organizujte mirne izlaske i pokažimo da smo spremni da ove fukare smestimo iza rešetaka,a tužilaštvo i sudovi će morati da reaguju. Neshvatljivo je da ovi hoštapleri i izdajnici mogu mirno da šetaju i ovakve stvari rade protiv Srbije.Ako Vučić nastavi ovo da opisuje da je to sloboda i demokratija,onda neka to on trpi i neka snosi i odgovornost,narod neće više podnositi ovo i čekati da vlast reaguje.

Boki78

pre 2 godine

Velika sramota, a šta se može očekivati od Dragana Đilasa kad mu je bitan samo lični interes i što puniji džep.

Tara

pre 2 godine

Svaki čovek ima svoje kvalitete, Djilas je ograničen po mnogim pitanjima, ali u korupciji je dokazan u praksi gde je uspeo da otme od naroda 619 miliona. Na njegovu žalost to više nikada neće moći da radi.

Mileusnic

pre 2 godine

Klasicni srbomrzac od koga mozemo sve najgore ocekivati, i po sve nas i nasu zemlju bi bilo najbolje da ovaj covek sidje sa politicke scene jer nijedno dobro nije doneo nasuprot tome samo nam pravi zlo.

milankukic

pre 2 godine

sve to stoji ali zasto ova vlast koja je vec 9 godina nije izvrsila reformu pravosuđa kao ovi lopovi do 2012 a mogu i moraju svi da odgovaraju retroaktivno nego prave zakon o poreklu imovine i dok se to sprovede imaju da je zastarelo a ako i neki patrita koji nije clan nijedne stranke i to dokazuje krivicno odgovara jer ga ova vlast ekspresno hapsi messto da operativnim radom nemagu da ga otkriju nestitite lopave

Predragm

pre 2 godine

E braco Srbi budale ste bili i ostali. Juce ceo Beograd okicen sa Albanskim zastavama. Rama zastupa ujedinjenje Albanije sa Kosovom. Sada kada vojska preuzme vlast u Srbiji ima da kopate ove autoputeve mesto Kineza.

sara

pre 2 godine

Kriminalac uvek kaže da su drugi kriminalci, to je poznato u psiholigiji, samo što ovaj kriminalac voli malo više milione narodne i državne da krade!!!.

Jasmina

pre 2 godine

Djilas je udario na drzavu u kojoj zivi a to je zaista nedopustivo.

Taca

pre 2 godine

Djilas osudjuje Srbe i time ponozava sam sebe jer mu ocigledno nista nije sveto.

Markus

pre 2 godine

Djilas je covek kome nista nije sveto i koji ne zna da postuje ni drzavu u kojoj zivi.

Ema

pre 2 godine

Ovim gnusnim postupkom, Dragan Djilas je pljunuo samog sebe.

Goran

pre 2 godine

Djilas se baš brine za Kosovo, ali za albansko Kosovo.

Milan

pre 2 godine

Kurti je kao podivljala zivotinja, samo bije na sve strane, a za Djilasa i Jeremica je to "gospodin covek".

Mikan

pre 2 godine

Jadne su ovakve izjave, jasno je da Djilasa ne zanima da se bori za Srbe na KiM.

Vesna

pre 2 godine

Đilas propalitet, lopuža, lažov, on se našao da priča o kriminalcima? Pa on je najveci kriminalac a osim toga, izdajnik roda svoga, prodaje srpski narod samo da se dočepa vlasti. Ali postoji ono što on i njemu slični ne mogu da promene a to je podrška i poverenje srpskog naroda u predsednika Aleksandra Vučića. SRBIJA ĆE GLASATI, JOŠ JAČE, JOŠ VIŠE ZA VUČIĆA! I taj narod koji Đilas pljuje i koji prodaje za svoje lude ambicije, svoj glas ce dati za predsednika Vucica! VUČIĐilase, c#k#i od muke!

Bojan

pre 2 godine

Đilas i Jeremić su uvek hvalili Kurtija, jer su saveznici. Zajedno rade protiv Srbije.

Ilka

pre 2 godine

Djilas i kriminal. Naravno kakav si tako i druge gledas.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija