• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

08.11.2021

10:02

PS: Razumemo Jovanovića da je ljut, on najbolje zna koliko je policija efikasna

Printscreen/TV happy

Politika

PS: Razumemo Jovanovića da je ljut, on najbolje zna koliko je policija efikasna

Podeli vest

Pokret socijalista oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti

Čedomir Jovanović je itekako imao priliku da se uveri prošlog leta koliko je naša policija na čijem je čelu Aleksandar Vulin vredna i efikasna, jer je više puta izlazila na lice mesta i  intervenisala zbog nasilničkog ponašanja i niza incidenata koje je izazvao sam Jovanović.

Tako je Jovanović 2. juna u vidno alkoholisanom stanju ciglom razbio staklo jednog lokala, a potom šutirao policijsko vozilo i napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu psujući im majku.

Jovanović je i 18. jula prošle godine, na Novom Beogradu reketom tukao vlasnika centra za fizikalnu terapiju zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu nakon reakcije policije.

Policija je, takođe, morala da interveniše i krajem jula kada je Jovanović napao i oborio svog komšiju usled svađe zbog parking mesta.

Policija štiti sve građane, pa i one koje je Čeda tukao i on ne treba da bude ljut zbog toga" odovorili su u Pokretu socijalista lideru LDP-a Čedomiru Jovanoviću koji je sinoć izneo laži i uvrede na račun policije i ministra Vulina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miro

pre 2 godine

Sinoć je lupetao na Hit tvitu i sam se namestio kada je objašnjavao zbog čega je Crna Gora proterala Srpskog ambasadora. Po njemu nisu im se sviđale izjave našeg ambasadora o Mojkovačkoj bici te je to dovoljan razlog. Nameće se zaključak da bi Srbija trebala da protera sve ambasadore koji kažu da je kosovo država jer nam se to ne sviđa a i mnogo je teža izjava jer je politička za razliku od iznošenja istorijskih činjenica. Šteta što se Ana nije snašla. Ujedno se nadam da će MUP uhapsiti sva lica odgovorna za kidnapovanje ljudi i kršenje Ustava.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija