• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2021

15:25

Đilasov potrčko, Sergej Trifunović, "junački" okačio montažu murala sa Vučićem i Mladićem, a juče pobegao kući kad je ugledao grupu desničara!

printscreen

Politika

Đilasov potrčko, Sergej Trifunović, "junački" okačio montažu murala sa Vučićem i Mladićem, a juče pobegao kući kad je ugledao grupu desničara!

Podeli vest

Potrčko Dragana Đilasa, Sergej Trifunović, "junački" je danas na društvenim mrežama objavio montažu murala na kojoj se vide predsednik Srbije Aleksandar Vučić i general Ratko Mladić


Trifunović je izgleda jak samo na Instagramu i Tviteru, ali ne i na ulici, jer je, prema svedočenju prisutnih, juče pobegao sa skupa protiv murala Ratku Mladiću, čim je primetio grupu desničara.

Toliko se uplašio, tvrde svedoci, da je zaboravio i druga koji mu je glumio obezbeđenje, pa je momak dobio nekoliko šamara od pomenutih desničara.

Foto: printscreen

Podsetimo, Sergej Trifunović se pre desetak godina "proslavio" na premijeri jednog filma u Sarajevu noseći majicu sa likom ratnog generala takozvane Armije BiH, Jovana Divjaka, čija je vojska odgovorna za smrt hiljade sarajevskih Srba.

To Trufonoviću i tada ni sada nije smetalo, ali mu smeta Vučić, od kojeg, objavljujući montaže murala sa Mladićem, pokušava da napravi zločinca, samo da bi se u stranu gurnula zlodela prema Srbima i da bi se zaboravile reči Dragana Đilasa i Marinike Tepić da su Srbi genocidan narod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 2 godine

A vi to podrzavate desnicare, fasiste I naciste?

sns

pre 2 godine

Zašto su napisali da "pokušava napraviti zločinca od Vučića" ako je lice Vučića montirano da ljubi lice Mladića?! Da li ovim priznaju da je Mladić zločinac?! Znam da neće biti objavljen komentar, ali malo se zamislite!

dekduba

pre 2 godine

Zar nije bas Sergej podrzavao osudjenog ratnog zlocinca Divljaka, cak je i nosio majicu sa njegovim likom

cevap89

pre 2 godine

Niko ne podrzava fasiste. Podrzavamo naseg heroja Ratka Mladica.

deda Raša

pre 2 godine

Rajko, izgleda da ste u pravu, dozvoljavaju samo PALAC DOLE, bez prava na popravni. Eee i Vučićević krenuo nizbrdo, ili su mu ubačeni elementi podmetnuli.

Rade R

pre 2 godine

A šta ti podržavam, "dobri moj i prepametni" Rajko! ustaše, poturice, šiptare i ostalu gamad koji bi želeli da mi Srbi nestanemo sa lica zemlje! Ili u najboljem slučaju, ako bi nas i ostavili u životu, da smo im zahvalni što smo živi, da im se izvinjavamo bar po sto puta dnevno za naše "zločine", zato što su oni "jadni" morali da nas ubijaju u dva svetska rata jer smo bili protiv fašizma! Što nismo svi postali "muslimani" ili "hrvati", nego smo se "drznuli" da ostanemo Srbi pravoslavne veroispovesti! "Bravo Rajko "genije"!!!

zozonbg

pre 2 godine

Od olosa se ne moze ocekivati nista pametno. Odvratno stvorenje.

Milica

pre 2 godine

Narkomanski olos:(( Ko ti dao ulogu u Dinastiji nista bolji nije od tebe:(((

HAhahaha

pre 2 godine

Bravo! I Vucic u Hag! Svi saradnici genocidasa treba da se osude! To je pravda!

alekmaric93

pre 2 godine

Sergej je leceni ali ne i izleceni narkoman najgore vrste. Bolesno zatrovan mrznjom i sve sto on radi ili kaze nema nikakvu tezinu

Cola

pre 2 godine

Ima jedan dialog u jednom filmu volio bih da ga citiram na ovu temu. Doktor objasnjava sta je Picka. Pa kaze: Picka je polni organ koji u ljudskoj anatomiji definise razliku izmedju muskarca i zene, ali unekim slucajevima definise ljudski karakter. Jesam li u pravu?

Darko

pre 2 godine

Sergeje gnjido, menjaj bre ime u sulejman i hodaj u majicama Jovana Divjaka. Veličaj ubice svoga naroda kako si navikao. Prodana duša, takvi kao ti izazivaju gadjenje u meni. Idite bre tamo gde vam je bolje, nama ne trebate, gamadi jedna. Živeo General Ratko Mladić heroj Srpskog naroda!!!!

Mina

pre 2 godine

Bolje nek se opredeli za glumu, mnogo mu bolje ide. Nije politika za svakog

Pera

pre 2 godine

Ovaj Srgej jos malo nece moci na kafu izaci nigde po Beogradu.

Nena

pre 2 godine

Baš junački, nema šta, pa nije mu to pozorište

Mikan

pre 2 godine

Trifunovic je jedimo hrabar kada se dere sa kamiona okuzen obezbedjenjem.

Vladimir

pre 2 godine

Ja iskreno jebem majku Sergeju i svim tim pederima. Ako ikad bude trebalo streljati govna a ja budem ziv javljam se dobrovoljno.!

Dragan

pre 2 godine

Ovi su gori od komunista. Pa šta i a loše bitinacionalista. Voleti svoj narod, ne znači mrziti druge. Svima je to dozvoljeno, ali srbimanikako. Može li ovo da se dogodi u Zagrebu, Sarajevu.

deda Raša

pre 2 godine

Koji si ti JADNIK jajaro jedna. I ti bi branio Srbiju????

Marina

pre 2 godine

Djilasov potrcko Trifunovic je jak samo na recima ,a uzivo ne sme da pisne.

Marina

pre 2 godine

Sergej je jedan plasljivac to vec odavno znamo .

Mirjana

pre 2 godine

Ne znam sta se Sergej umesao u politiku ,to mu nije trebalo.

miki89ljig

pre 2 godine

Kad malo bolje razmislim Sergej izgleda nije samo glumio Albanca u Strsljenu.

Slobodanka

pre 2 godine

Šta se dobro može očekivati od Sergeja Trifunović ništa pametno.Iza svakog svog skandala samo ponižava sebe. Ili nije u stanju da se kontroliše, da ga drugi zloupotrebljavaju.

Marko

pre 2 godine

Nisu ti momci desničari,od kojih je pobjegla zla,bahata i frustrirana pomijetina,to su patrioti,odgovorni građani prema svojoj otadžbini,čiji su djedovi,roditelji,braća ,komšije dali svoje živote da bi:Čankova,Čedina,Đilasova,Pozderčeva,Zalutovčeva,Šolakova djeca lijepo živjela bez rada i ove prodane fukare kao Tepićeva,Ponoš,Trifunović i mnogi drugi plaćenici. Bravo momci,pojačajte redove i branite mural našeg heroja i đenerala i sve murale Srba,a ove nabrojane gnjide pozivamo da dođu u Republiku Srpsku i neka ovdje pokušaju da to učine,bile bi im pune gaće trčeći prema Drini i BG i NS,ako bi uopšte stigli i da potrče.

Kako su se to odjednom svi udružili protiv Srba i Srbije?
Politika

Kako su se to odjednom svi udružili protiv Srba i Srbije?

Cirkus koji su sinoć u centru Beograda napravili aktivistkinja za ljudska prava Aida Ćorović, i predstavnici opozicionih stranaka bliskih Draganu Đilasu zbog murala Ratku Mladiću, sve je samo ne slučajnost... Posle očiglednog pokušaja da se na ulicama glavnog grada Srbije izazovu haos i neredi, ni malo slučajno ujedinili su se svi protiv Srba i Srbije

10.11.2021

15:21

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija