• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.11.2021

10:36

Šta hoće taj Vučić, da stalno parira Srebrenici sa Jasenovcem?! Skandal! Vesna Pešić pljunula na stradale Srbe! Foto

Politika

Šta hoće taj Vučić, da stalno parira Srebrenici sa Jasenovcem?! Skandal! Vesna Pešić pljunula na stradale Srbe! Foto

Podeli vest

Bivša političarka dosovskog režima i simpatizerka Marinike Tepić u intervjuu za portal "Slobodna Bosna" pljunula na sve stradale Srbe

 

"Uvlačio se, s oproštenjem, u dupe zapadnim zemljama da bi bio dobro primljen. SAD su u međuvemenu bile zauzete nekim drugim poslovima, a naročitu podršku Vučić je dobio od Angele Merkel koja je uništila i EU i sve nas. Interesantno je da o svemu ovome ćuti opozicija i da se samo mi antiratni aktivisti iz 90-ih godina okupljamo. Ako se ovo sve zavuče u nacionalistički bunker i ode u totalni i ekstremni nacionalizam, biće to teška borba. Nije nam ni 90-ih godina bilo lako sa srpskim nacionalizmom. Sada predlažu da se leva obala Save u Beogradu nazove po žrtvama Jasenovca. To je sada već konstantni pokušaj da žrtvama Srebrenice pariraju žrtve Jasenovca, kako bi se "poništila" Srebrenicu. Biće teško jer se Vučić vratio na svoju staru, radikalnu poziciju i vi u Sarajevu i u BiH znate šta to znači i ne moram vam objašnjavati", rekla je Vesna Pešić za Slobodnu Bosnu.

Foto: printscreen/Slobodna Bosna

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 2 godine

Ko još uopšte pridaje bilo kakav značaj tome šta ima da kaže propala pijandura? Za šaku para prodala bi ona i svoje najrođenije a ne Srbiju ...

zora

pre 2 godine

Aj kod Palme u muzej vostanih figura ako bude hteo da primi vesticu. Srbija ce te pamtiti i nadam se da ces uci u udjbenike kao IZDAJICA svog naroda.

JOVAN

pre 2 godine

Da se sudilo za genocid nakon drugog svetskog rata nad srbima, ovakav šljam se ne bi bavio politikom .

Rade

pre 2 godine

Kada će već jednom, ovaj Srpski glupi narod da raskrsti sa domaćim izdajnicima. Pa da li bi ovako nešto moglo da se desi u Engleskoj ili Nemačkoj. Dokle da trpimo idiote koji žive u Srbiji, a sve rade protiv Srpskog naroda. Razumem i debele pare koje dobijaju za to, ali dokle bre više, a da niko od nadležnih ne reaguje. Stvarno ne razumem, dokle ! ! ! ! ! ! ! ! !

AS

pre 2 godine

A ŠTA BI TI KOKOŠKO? NAŠE ŽRTVE NISU BITNE? ONE SE NEVAŽE? UVEK ĆEMO IH SPOMINJATI I TREBA DA SE ZNA I NIKAD DA SE NE ZABORAVLJAJU.

dera

pre 2 godine

Zar vi stara majka nemate druga posla osim da pljujete ?

bole

pre 2 godine

Žena promašila život mrzi samu sebe hoće da drugome nanese zlo,a jede Srpski hleb preseo joj da Bog da.

Dragan

pre 2 godine

Pogledajte samo njusku ove babe i sve ce vam biti jasno.

milankukic

pre 2 godine

a šta ce jadna nece da je pošalju u neku africku zemlju pa da se malo smiri baba devojka da nije opicena imala bi muža ovako pljuje po Sbiji nebili je neki muđahedin priveo

surovi

pre 2 godine

To za Vučića apsolutno NIJE tačno, ali je itekako tačno da ste se vi i vama slični uvlačili u d ...... Brozu i njegovim Srbomrzačkim komitetima tako što ste za vreme Brozove vladavine ĆUTALI o Jasenovcu. A taj Srbomrzac Josip Broz izdaje februara meseca 1944 god. naredbu u kojoj između ostalog NAREĐUJE: "... kada budemo ušli u Srbiju postreljati ćemo sve kulake i domaćine, a naročito sve industrijalce. Imovinu veliko Srpske buržoazije, poglavito industrijske objekte i tvornice ćemo prenjeti u hrvatsku i sloveniju. Naređujem osobito strogo ponašanje prema Srpskom narodu koji je u više navrata pokazao neposluh i odanost monarhiji, koju mi želimo iskorjeniti" !!!! Na kraju g-đo Pešić, ovaj naziv "žrtve Jasenovca" je potpuno adekvatan kad se uzme u obzir da su hiljade i hiljade poklanih Srba Ustaše Savom slale za Srbiju a mnogi leševi poklanih Srba završavali su upravo na obalama Save u Beogradu !!! Znam da ovaj komenetar nećete da pustite ... mada ....

Dragan

pre 2 godine

Dokle više ovih nebitnih ličnosti. Šta koga briga šta Vesna Pešić priča. Kome je ona bitna. Da je nešto rekla lepo o Srbiji nebi bila interesantna ni onima koji su obavili intervju sa njom. Komunistička mržnja prema svom (srpskom) narodu. Tako je bilo kod njih. Što si više kritikovao i pljuvao po srbima, to bolje po tebe.

Tomas gustafsson

pre 2 godine

ЗАНИМЉИВО! Али, не и неочекивано! Зашто? Па,зато што су западне обавештајне службе,у овом случају послодавци,налогодавци и финансијери овдашње "опозиције" и "слободних,независних и професионалних медија",очекивали да посао због кога све ово и раде,буде већ једном обављен!Који посао? РУШЕЊЕ(или барем да буде дебело пољуљан,дестабилизован и тиме маневарски ограничен) ВУЧИЋА И УСПЕШНЕ ПОЛИТИКЕ ЈАЧАЊА СРБИЈЕ У ЕКОНОМСКОЈ,ПОЛИТИЧКОЈ И ОСТАЛИМ СФЕРАМА,КОЈЕ ОН СПРОВОДИ! ДА СЕ УПИТАМО СВИ: КАДА ЈЕ СРБИЈА ГРАДИЛА ОВОЛИКО ПУТЕВА,ПРУГА,ФАБРИКА,БОЛНИЦА,ДОМОВА ЗДРАВЉА,СПОМЕНИКА; КАДА ИМАЛА РАСТ ПЛАТА И ПЕНЗИЈА;ЈАЧАЛА ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ;УСПЕШНО,БЕСКОМПРОМИСНО СЕ БОРИЛА ПРОТИВ КРИМИНАЛА,СЕЋАЛА СЕ СВОЈИХ ХЕРОЈА И МУЧЕНИКА....А за весну п. и сличне, чуо сам да ББЦ снима наставак "У шетњи са диносаурусима",па изволте....придружите се!

Sneza

pre 2 godine

Ma samo je proterati iz drzave i cao. Pa neka laje negde drugde.

Miroslav

pre 2 godine

Ludu babu smestiti u u za to predvidzenu ustan9vu.

Pera

pre 2 godine

Da je istinita ona narodna "u laži kratke noge" Djilas, Jeremić, Obradović i drugi bi hodali bez noge po sopstvenim jajima. Veliko je pitanje na čemu bi hodala Marinika Tepić I Vesna Pešić ???? Na izborima Vesna i Marinika će da presvisnu, ali opametiti se nikada neće. Nema im pomoći. A Vesna bi trebala da zna nema lokanja na drugom svetu. S druge strane da je Pravosudje zaista pravosudje, do ovakvih izjava nebi ni došlo.

nemanjicbg

pre 2 godine

Pijana baba, lupeta po obicaju. Njena majka, Vera Pesic, prof francuskog jezika, uvek je pominjala cerku Stanislavu, a ovu spodobu nikada.

nemanjicbg

pre 2 godine

Mora da babu krese neki poturica, pa zato tako govori.

Milan

pre 2 godine

а, шта ти хоћеш вештице пијана?

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Šta to hoće dotična? Da ni jedan Srbin u Srbiji, ni jedan Srbin izvan granica Srbije i ni bilo ko drugi ko ima saosećanje prema stotinama hiljada Srba ubijenih samo zato što su Srbi ne smeju da javno pomenu Jasenovac i to nazovu genocidom nad Srbima a da svakog dana Vučić i(li) ostali Srbi moraju da pomenu Srebrenicu (i tamo ubijenih oko 3000 bosanskih muslimana, pa koš i da kažu da je u Srebrenici počinjen genocid)?! Treba da se stidi bar približno onoliko snažno koliko se ja već godinama snažno stidim što sam nekad bila član Građanskog saveza Srbije!

Ogi

pre 2 godine

Zar je ta baba jos ziva, zar nije na nekoj metli odletela u pakao.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija