• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.11.2021

14:19

ZA SRBE MORA DA KAŽE DA SU GENOCIDNI! Đilasovski portal ljut na Bilčika jer nije osudio Vučića!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

ZA SRBE MORA DA KAŽE DA SU GENOCIDNI! Đilasovski portal ljut na Bilčika jer nije osudio Vučića!

Podeli vest

Đilasovski portal Nova objavio je tekst kojim pokazuje koliko je onima čiju "politiku" podržavaju krivo zbog činjenice da Vladimir Bilčik, poslanik Evropskog parlamenta, što nije osudio predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog, kako oni navode, "čuvanja murala Ratka Mladića"

 

Nova S tvrdi da je Aleksandar Vučić čuvao mural Ratku Mladiću i očigledno da tu činjenicu ne mogu da prebole. 

Izgleda da bi Dragan Đilas bio najsrećniji kada bi ceo svet napao Srbe da su genocidni.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 2 godine

General Mladić je heroj srpskog naroda koji je branio svoju zemlju od separatističke pobune i razbijanja bivše države. Ovi koji su ga osudili na tamnicu, i ove naše domaće slugeranje, su obično MERDE. Toliko od mene. Objavite ili nemojte. Kako god želite.

Jela

pre 2 godine

Njegovi portali bi trebalo da se sakriju i ćute nije normalno da neko želi loše svojoj zemlji i svom narodu

Rade R

pre 2 godine

Pa šta i da je država čuvala mural Ratka Mladića! Ratko Mladić je srpski junak! A vi đilasovci puknite od muke, neće vas narod, odnosno niko pošten i normalan ne želi vas lopove da vidi da se bilo šta pitate vezano za državu i narod jer ste vi ZLO u ljudskom obliku! Živeo general Ratko Mladić! Živeo Predsednik Srbije Aleksandar Vučić! Živela Srbija! Živeo Srpski Narod! "Volimo" i mi vas isto kao i vi nas!

Milos

pre 2 godine

Djilas vise ne zna sta radi i prica i samo dokazuje koliko mu narod i gradjani Srbije malo znace .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija