• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.11.2021

10:42

Izbori u Srbiji se dobijaju putevima, mostovima, bolnicama, fabrikama, a ne podizanjem tenzija! ZATO VUČIĆ POBEĐUJE!

Politika

Izbori u Srbiji se dobijaju putevima, mostovima, bolnicama, fabrikama, a ne podizanjem tenzija! ZATO VUČIĆ POBEĐUJE!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je prilikom gostovanja na TV Prva da se izbori u Srbiji dobijaju izgrađenim putevima, mostovima, fabrikama i da zato Aleksandar Vučić dobija izbore

"Izbori u Srbiji se dobijaju putevima, mostovima, fabrikama i zato Aleksandar Vučić dobija izbore. Ne dobija ih tenzijama koje nije podigao. Nije Aleksandar Vučić podigao nekakve inicijative za ova ili ona prava da idu pred kamerama i prave haos u Beogradu. Aleksandar Vučić je pričao o mostovima, bolnicama i putevima i tako se dobijaju izbori u Srbiji", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

Govoreći na temu na koji način se ispisuje istorija u Srbiji, ministar Vulin je poručio da je tražio na sednici Vlade Srbije da država Srbija piše udžbenike iz srpskog jezika, istorije i geografije, a ne Haški tribunal.

"Tražio sam na sednici Vlade da udžbenike iz srpskog jezika, istorije, geografije piše država Srbija i da se piše za sve Srbe gde god oni živeli. Ne da mi piše Haški tribunal. Jer po tom Haškom tribunalu, mi smo 2015. godine trebali da prihvatimo Rezoluciju po kojoj su Srbi, odlukom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, proglašeni prvim genocidnim narodom u istoriji planete. Posle dva svetska rata, posle Mathauzena i Aušvica, posle Jasenovca, Srbi bi bili genocidan narod. E to je kad pustite drugima da vam pišu istoriju. Ne, mi moramo da napišemo svoju istoriju", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jara

pre 2 godine

Srbija vec pise svoju istoriju. Koju ne mogu da promene

Bane

pre 2 godine

Pobedice i ovog puta na izborima. Sasvim zasluzeno.

Maja

pre 2 godine

Srbija je sada moderna drzava. U svakom trenutku se nesto radi i gradi u citavoj zemlji. Puna podrska za predsednika.

Bajic

pre 2 godine

Najtezi posao je obecati i pokazati ponosno da je obecanje ispunjeno.Tu je Vucic pokazao da svi mogu da nauce od njega sta znaci ne izneveriti gradjane!

Rankovic

pre 2 godine

Medjunarodne organizacije po istrazivackom principu i primenom najvisih etickih normi bi morale da shvate da je srpski narod bio ugrozen i da genocidan narod nikad nismo bili!

Anika

pre 2 godine

Medjunarodna zajednica mora da primeni opsta nacela medjunarodnog prava i prizna da Srbija nije odgovorna za sukobe niti se sme ju gradjani kvalifikovati kao genocidan narod.

Marijana

pre 2 godine

Tako je, prazne pruče više ne prolaze, već se cene dela koja ostaju. Zato Vučić pobeđuje!

Nikola

pre 2 godine

Vidljivim rezultatiuma se dobijaju izbori. Djilasova prodaja magle ne prolazi.

Aca

pre 2 godine

Izbore u Srbiju dobijaju reultati i dela, a njih ostvaruje upravo SNS na čelu sa Vučićem.

Maja

pre 2 godine

Narod podrzava Vucica, jer je zadovoljan njegovim radom i zalaganjem.

Milica

pre 2 godine

Rezultate rada SNS i Vučića niko ne može da ospori. Na izborima pobeđuje glas naroda, koji je birao najbolje i nastaviće da podržava iste.

Joedogo

pre 2 godine

Vucic je jedini kandidat koji vredi i koji ima realne sanse da pobedi

Filip

pre 2 godine

Putevi, škole i bolnice su konkretan rezultat odgovornog rada koji svi građani mogu da vide i od čega svi imaju koristi. A veliki broj takvih investicija je sprovedeno u poslednjih nekoliko godina.

Jelena

pre 2 godine

Vučić pobeđuje jer se njegovi rezultati danas vide u celoj zemlji, to je ono što pobeđuje

xcvxcv

pre 2 godine

Uz veliki rad uvek dođu zapaženi rezultati.

Darko

pre 2 godine

Izdradnja puteva i mostova će doprineti i koristiti narodu Srbije. Olakšava se protok ljudi, robe i međusobnog povezivanja.

Divna

pre 2 godine

Vučić pokazuje koliko mu je stalo do svojih gradjana delima koje je realizovao sve do poslednjeg!!!

Jasmina Matović

pre 2 godine

Izbori se sada u Srbiji dobijaju kako naš pošten narod kaže radom izgradnjom lokalnih puteva, auto-puteva, novih saobraćajnica, bolnica, škola, vrtića, pokoć subvencijama poljoprovrednicima, povećanjem plata, penzija, minimalca, izgradnjom fabrika, novih firmi, pomoć oreduzetnjcima, dolaskom stranih investitora koji otvaraju nove forme zapošljavaju naš narod, to sve radi naš predsednik Aleksandar Vučić i neizmerno Vam lredsedniče hvala što se borite za budućnost naše dece

Gaga

pre 2 godine

Jedini kandidat koji ima apsolutnu podršku građana a na osnovu svih dosadašnjih rezultata je sadašnji predsednik Vučić.

Lena

pre 2 godine

Građani Srbije cene rad i svakako da će opet podržati Vučića.

Mina

pre 2 godine

Dobro je, da je i deo opozicije konačno pohvalio rad predsednika Vučića.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija