• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2021

17:47

Najsramnije uvrede i psovke upućene predsedniku Vučiću i njegovoj majci! Sergej Trifunović nastavio sa promocijom primitivizma i bezobrazluka koji zastupaju Marinika I Đilas

Politika

Najsramnije uvrede i psovke upućene predsedniku Vučiću i njegovoj majci! Sergej Trifunović nastavio sa promocijom primitivizma i bezobrazluka koji zastupaju Marinika I Đilas

Podeli vest

Sergej Trifunović danas je na svom profilu na Tvitteru izrekao najsramnije uvrede i psovke na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove majke

- Je*o ti Aćif efendija mater bolesnu, nisi predsednik Aćif Efendiji, već meni. Ladno ću da pokrenem fond za izlečenje ovog jadnika - napisao je Trifunović na Tviteru.

Ovim tvitom, Trifunović je nastavio sa promocijom primitivizma i bezobrazluka koji zastupaju Marinika Tepić i Dragan Đilas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 2 godine

Kako vi u Srbiji, trpite ove. Jadan je narod u Srbiji koga on zastupa

Zoran

pre 2 godine

Jel ti primećuješ da se Sergej naduvao? Hoćeš da ti takav vodi politiku? Jedino ako si i ti naduvana?

Zoran

pre 2 godine

Pa da vidim! Ti bi rešio pitanje kosova dok si rekao keks, a i pre. Isto kao i Djilas i Sergej!

Vla

pre 2 godine

Ocigledno da si ti nsjveci, odnosno najvece go o

cccc

pre 2 godine

Nestalo mu prašine pa prića kao da je u bunilu, ali zato su budni organi gonjenja i neka oni rade svoj posao.

Dragan

pre 2 godine

Sergej T. će nekog da leči. Pa on nema ni srama ni stida. Jesi li se izlečio od dijagnoze po kojoj si otpušten iz vojske u N. Sadu posle desetak vojničkih dana.

ratko

pre 2 godine

tebi je predsednik Laza Lazarevic ,ili dedinje

vlah

pre 2 godine

Trebao bi pod hitno da se leci ili da ga neka vlaska vracara omadjija zalosno da je na slobodi .

Hkjđb

pre 2 godine

Ne znam u kom kontekstu je ovo receno,ali podrzavam

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Koliko je doticni nastavio sa uvredama a koliko i 'Informer' prenoseci-objavljujuci gotovo sve sto doticni kaze, osim u ovom slucaju slova -b-, takodjer doprineo tome.?

Hobit Govno Vučičević

pre 2 godine

Realno Hobite, ima prostora i potrebe za takav Fond. Svima bi laknulo.

Janko

pre 2 godine

Alo bre da li je ovo dozvoljeno u jednoj slobodnoj demokr.drzavi.Dali u Srbiji postoje institucije kao sudstvo policijai druge pravne mere.Pravna drzava ima zakone ,policiju ,pravosudje.Ocigledno gresim.Vlada na celu sa predsednikom drzave krse ustav Srbije ,zasto ne hapse ovakve osobe ,koji vredjaju predsednika njegovu porodicu a i iinst,drzave .Sramota -niko nista ne cini.hvala

Bolidcina

pre 2 godine

Primitivac i nije zasluzio da dobije medijski prostor generalno, doticni s mozgom nema nista, bezmozgas.

Realno

pre 2 godine

Sergej je Vas, potkupljeni psic. Prica gluposti da bi ste imali razloga da pisete o ono podizacu kredita (30 milijardi, bato, bre)!

VOJIN

pre 2 godine

ПАМЕТЊАКОВИЋ СЕ ОСВЕЖИО НА ГОДИШЊЕМ ОДМОРУ !?

branislav41

pre 2 godine

Ljudi budite humani i ovog bolesnika konacno smestite u ludnicu

Baća

pre 2 godine

Čovek se prazni kroz psovanje, kao i onaj cipiripi glavonja i pisac. Bes i kreativna nemoć. Uzmi, Sergej, pivce i li nešto drugo, i smiri živce. Biće ti bolje.

bezmozgasi i primitivci

pre 2 godine

Sto bi rek'o Vucic, i u pravu je, da Bog pozivi ovog i ovakvu opoziciju jos 100 god. Hahahaha Ovakvim debilnim istupima samo sami sebe ukopavaju jos vise. Samo pustis sta oni sami pricaju i rade i ne moras ni da komentarises, sami sebe diskreditovali 100%.

vecavestica

pre 2 godine

Boze ,koliko je bolesno ovo govedo. Alo bre, hoce li vec policija da reaguje i privede ovu budalu da odgovara. Ovakve demokratije nema nigde u svetu.Ovako da vredjate predsednika i nikom nista,mislim stvarno, drzavo reaguj.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija