• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2021

18:46

Održana konstitutivna sednica UO Fondacije za decu i mlade!

Informer

Politika

Održana konstitutivna sednica UO Fondacije za decu i mlade!

Podeli vest

Konstitutivna sednica Upravnog odbora Fondacije za decu i mlade Beograda, na kojoj je usvojen statut i program budućeg rada, održana je danas u Starom dvoru, saopštio je Beoinfo

Sednicom je predsedavala Leontina Vukomanović, a prisustvovao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić i članovi odbora, istaknuti građani Beograda.

Vesić je zahvalio javnim ličnostima, među kojima su Zoran Bekić, Jelena Karleuša, Nikola Rokvić, Verica Bradić i Dejan Stanković, koje su, kako je rekao, uložile svoj deo ugleda i prihvatile da učešće u radu Upravnog odbora Fondacije.

Foto: Informer

- Verujem da ćemo uz njihovu pomoć i učešće u radu napraviti zaista respektabilnu fondaciju koja će pružati pomoć onima kojima je neophodna - rekao je Vesić.

Direktorka Fondacije Tanja Popović je podsetila da je ta organizacija osnovana sa ciljem da pomaže deci i mladima u Beogradu koji žive teško, a sistem socijalne zaštite ih ne prepoznaje.

- Pomoć će biti u vidu donacija hrane, odeće, školskog pribora ili u vidu dokvalifikacija roditelja te dece - istakla je Popović.

Ona je apelovala da se Beograđani, koji u svom okruženju prepoznaju takve sugrađane, jave Fondaciji, i uputila poziv kompanijama da im se jave.

Foto: Informer

Leontina Vukomanović je navela da proteklih godina sve priče ljudi koji žive u jako teškim uslovima nisu došle do medija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija