• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2021

20:21

KAKO SE OSEĆA SRPSKI NAROD KADA GA TAJKUN NAZIVA GENOCIDNIM?! Nevena Đurić: Đilasu smeta kad se iznose činjenice!

SNS

Politika

KAKO SE OSEĆA SRPSKI NAROD KADA GA TAJKUN NAZIVA GENOCIDNIM?! Nevena Đurić: Đilasu smeta kad se iznose činjenice!

Podeli vest

Nevena Đurić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik, reagovala na nove napade Dragana Đilasa

Draganu Đilasu, belosvetskoj lopuži, smeta kad se iznose činjenice o tome šta je, kada i kako radio.

Grdno se prevario misleći, pošto je potkupio silne prodane duše svojim lažnim pozajmicama, da će potkupiti ceo naš narod providnim pričama i lažnim obećanjima.

Nije očekivao da narod jasno pamti njegovo lopovsko delovanje. Prosto mu dođe tuga oko srca kad se samo seti - da nije više u mogućnosti da krade od naroda kako stigne i poželi.

Da li se bahati tajkun nekada zapita kako se oseća Aleksandar Vučić i njegova porodica, koja je na dnevnom nivou tema u prljavim tajkunskim medijima?

Kako se oseća majka predsednika, koju Đilasovi uposlenici na njegovoj televiziji pljuju?

Kako se osećaju predsednikova deca, koju Đilas targetira u svojoj najbednijoj kampanji protiv Aleksandra Vučića?

Kako se oseća srpski narod, dok sluša kako ga jedan tajkun, željan vlasti u Srbiji po svaku cenu, naziva genocidnim?

Kako se oseća taj srpski narod, dok članove Multikom stranke gleda kako se u najskupljim automobilima švrćkaju po Srbiji, prosipaju svoju lopovsku pamet i nude drugima samo povratak na siromaštvo i bedu?

Kako se oseća naš narod dok mu šamare udara taj isti Đilas, sve pričajući o inflaciji, koja je u njegovo vreme bila dvocifrena, ili o ekonomiji, koja je bila dobra samo u njegovim privatnim firmama, ili o srpskoj privredi, koju je Đilasov kartel sravnio sa zemljom?

Srbija danas, u poređenju sa tom slikom koju nam nudi Đilas, je nebo u odnosu na ambis. Onaj ambis u kom smo bili u lopovsko vreme, a u koji tajkun želi da nas ponovo gurne svojom "politikom" zasnovanom na njegovom ličnom, masnom profitiranju.

I jasno najavljuje gazda Multikom stranke na svojim televizijama šta nudi našem narodu - "Survivo". Puko preživljavanje. Upamtio je narod dobro to lopovsko vreme, i jasno poručuje - bilo, ne ponovilo se. Zato bira narod radije politiku napretka i prosperiteta, rada i borbe, samopoštovanja i istine. Baš takvu politiku kreira i lično predvodi Aleksandar Vučić. Narod bira budućnost i bira život, nikada više - poniženja i puko preživljavanje. Da zapamti to dobro Dragan Đilas - nikada više.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 2 godine

Đilas očekuje podršku naroda, a taj isti narod on naziva genocidnim.. sramota.

Žarko

pre 2 godine

Nije lepo kada neko tako priča o svom narodu, ali davno smo mi prestali da slušamo šta tajkun Điki lupeta.

Rema

pre 2 godine

Pokazaće narod na predstojećim izborima kako se oseća na uvrede tajkunske lopuže Dragana Đilasa.

Jelena

pre 2 godine

Narodu je dosta bilo laži, sve smo u prošlosti videli. Srbija mora da nastavi putem kojim je krenula i da dalje gradi svoju budućnost

Milica

pre 2 godine

Đilasu smeta sve što ima veze sa Srbijom. On bi najradije da mi ne postojimo. To govori o njemu koliko je loš i zao čovek.

Filip

pre 2 godine

Đilas je uvek radio protiv Srbije i saradjivao sa našim neprijateljima. Ne znam samo kako može da očekuje podršku od naroda kada stalno pljuje po nama.

Mapko

pre 2 godine

Nezavisno od toga sto je izdajnik, no on je psihopata i bolesnik opasne namere, vrati li se on na vlast, Srbija ce propasti kao sto trenutno Ukrajina tone svakog dana u septicku jamu. Takođe nas čekaju DS konc logori za naroda koji je glasao za SNS i za pristalice SNS-a. Bolje rečeno, nasilnik i siledžija prema ženama Dragan Đilas želi da uvede fašizam u Srbiji, kada neko preti otkazom sa posla, kada neko preti zatvaranjem medije, onda vam je jasno da se radi o najgori fašista-ustaša. Taj film neće on više doživeti, probali silom da preuzme vlast, doživeće mračnu sudbinu, loše mu se piše.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija