• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2021

10:18

Je*o mu ja mater i Ratku Mladiću i onome kome je on heroj! U potpisu N.Č.

Politika

Je*o mu ja mater i Ratku Mladiću i onome kome je on heroj! U potpisu N.Č.

Podeli vest

U centru Novog Sada, na zgradi u kojoj se nalazi sedište LSV jutros je postavljen transparent na kojem piše "Ratko Mladić je ratni zločinac osuđen za genocid"

 

Transparent je okačen na krov zgrade, a po ivicama se nalaze crvene mrlje koje aludiraju na krv. 

Time se na Tviteru pohvalio i lider LSV Nenad Čanak.

"Malo je problem kada nemaš ravnu fasadu, ali... Valjda može da se pročita. Da ne bude zablude. Jer: Politika i opozicionarstvo u Srbiji se ne mere time "ko je za ili protiv Vučića" nego "da li su Mladić i Karadžić heroji ili zločinci". I jedino tako", napisao je Čanak na Tviteru uz fotografiju transparenta na kome piše:

"Ratko Mladić je ratni zločinac osuđen za genocid", dok je sitnijim slovima ispod napisano: "Uostalom, je*o mu ja mater, i njemu i kome je on heroj".

Na kraju poruke su inicijali N. Č.

 

Foto: printscreen

Podsetimo, prošle nedelje je u centru Beograda održan protestni skup Iniciative mladih za ljudska prava protiv murala Ratku Mladiću, kome su između ostalih prisustvovali i predstavnici nevladinih organizacija i nekih opozicionih političkih stranaka.

Među prisutnima je bila i Nataša Kandić, kao i Aida Ćorović koja je i privedena tom prilikom jer je gađala jajima oslikani mural i time narušila javni red i mir.

Mural Ratku Mladiću oslikan je i u Sremskoj Kamenici, a i tamo je oskrnavljen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 2 godine

Vazno je da si ti Dukanovicev heroj. Usput, imas li ti majku majmune?

Petar

pre 2 godine

Zašto tako "gospodine" Čanak, da nije vaša majka bolesna i iz tog razloga ne možete da kresnete nju ?

Smederevac

pre 2 godine

Jeb..m i ja tebi mater olosko izdajnicku ....kad tad ces dolijati smradu.

Jovan

pre 2 godine

Вреди ли коментарисати ову вулгарност? Генерал Р. Младић је пре свега Србин. А псовати мајку већини Срба је ужасно ружно.

nekonebitan

pre 2 godine

Sobzirom koji si ti debil, meni je Ratko bio i ostao heroj i patriota, profesionalni vojnik i pre svega covek sa velikim C. Ti si poznat po tome sto mrzis sve srpsko pa i srpske heroje i nerazumem zasto se ne preselis u neku drzavu gde zive takvi ne-ljudi. Sto presudjuje politicki sud sastavljen od dusmana srpske nacije, okaci macku o rep. Bitno je sta Bog presudjuje a to ces tek shvatiti, nadam se uskoro.

Baća

pre 2 godine

Pošto ste objavili Čankovu psovačinu, dajte i meni priliku da mu uputim poruku. Dakle, na ono što si ižvalavio, i ja tebi i onima kome si ti neko i nešto u politici. Idi u Hrvatsku ili na Cetinje ako ti Srbija ne valja. Zagadio si svojim glupostima i lažima medijski prostor. Nije mi samo jasno zašto si redovan gost na Hepi televiziji. Neka ti daju krevet, pa da se ne zlopatiš do Novog Sada.

RRUSS

pre 2 godine

E pi.ko smrdljiva, na šta si ti spao. Ne mater, nije žena kriva, da je znala - pobacila bi, je.em ti seme i pleme i sve što ti se za kvaku dohvata.

NEBOJŠA

pre 2 godine

немојте спалити плаказ.СПАЛИТЕ ЧИТАВУ ЗГРАДУ.

Ja

pre 2 godine

Jebo ja mater canku i onom ko misli kao on hahahahah??????

Mare

pre 2 godine

A ja tebi i onome ko te plaća i puni ti džepove Ako je neko genocidan onda su ti na čijem spisku stojiš

Mzz

pre 2 godine

Aj stavi tako nesto za orica ili druge u sarajevu ....

Maganik

pre 2 godine

VelIka je borba za strane grantove. Bitanga.

Amater

pre 2 godine

ISTO MATER + TEBE...GOVEDO USTIRKANO.POSLE CES TRAZITI OD DRZAVE DA TE CUVA A TI PRODAJES DUPE JER OBRAZA NEMAS RAZNIM MILOVCIMA,SIPTARIMA,BAKIRIMA I HOSOVCIMA.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija