• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.11.2021

12:47

Mi smo došli ispred SSP da se protivimo svemu što radi SNS, definitivno! Video

printscreen

Politika

Mi smo došli ispred SSP da se protivimo svemu što radi SNS, definitivno! Video

Podeli vest

Đilasovska televizija N1 u prilogu o protestu protiv izgradnje metroa na Makišu istakla je da su "građani na neki način spontano izašli na ulicu", ali su demantovani od strane Đilasovih aktivista koje je poslao, kako su sami rekli, da se protive "svemu što radi Srpska napredna stranka"

 

"Građani su na neki način spontano izašli na ulicu (na Makišu). Da li Vi pripadate nekoj organizaciji?", upitao je reporter N1 dok je jedan demonstrant rekao da pripada stranci dragana Đilasa. 

"Pripadam Stranci slobode i pravde", rekao je, dok je njegova koleginica dodala: 

"Mi smo ispred naše partije jer se protivimo svemu što radi SNS, definitivno".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sima

pre 2 godine

Ma dokle bre , zasto se niste skupili 2000 te kada vam je zucko otpustio 700 hiljada radnika , firme pozatvarao , a tvoj tata i mama ostali bez posla , bez srestava za zivot .Sta vam je bolje da se grade , putevi , pruge i fabrike da se grade i adaptiraju bolnice ili je bolje da uzmete prosjacki stap pa na ulicu , to vama praznoglavima i trebga.Samo napred gurajte glavu gde neko nece ni nogu .Sram vas bilo jer vas to uce u kuci u skoli na fakultetu.

Baća

pre 2 godine

Pa, neka se ona, on, ili oni, zajedno sa Đilkasom, vrate u srednji vek. Tamo im je mesto.

Zoran

pre 2 godine

Taj Đilasi da se vrati u Istru odakle smu mu se preci dovukli. Ni tamo ne mogu da ga smisle, zato su i zbrisali onim vozovima bez voznog reda. Ali jok u Ravnicu, tu mora da se radi, nego preko Save i Dunama tu može da se tera riba pod most, da ne pokisne kad pada kiša.

Bata

pre 2 godine

Naravno kad im je gazda obećao kad pobedi na izborima svima po džip kao njegov pa im metro neće ni trebati .

Zoki

pre 2 godine

Dali je to stvarno moguce da ima takvih budala koji se protive svemu sto pametni podrzavaju. Neverovatno

sve koje zateknete tamo

pre 2 godine

proterati iz Srbije i oduzeti im drzavljanstvo ... zasto dozvoljavate da saka placenika i mrzitelja nase drzave maltretiraju narod...

Slobodan

pre 2 godine

Netreba puno filozofirati po facama im vidis da nisu za osudu oni su za zaljenje.

Milorad Ljubojević

pre 2 godine

Ma kakve su ovo budale. Nema tu jednog koji ima imalo mozga.Pa koliko para treba da dobiješ da bi se ovako blamiro.

Fikus

pre 2 godine

Agituju danima i pozivaju na protest i onda bez trunke stida sa TV N1 ekrana tvrde da su se građani okupili spontano ... A kad bi ovu šljuku pitali zašto je protiv izgradnje metroa u BG ne bi znala da obrazloži, važno da je protiv Vučića ... Bože mili koji su to praznoglavci, ne shvataju da su Đilas i družina protiv metroa i svih velikih projekata samo zato što se obrću velike pare a oni od tih silnih miliona nisu drpili ni centa ...

Stevan

pre 2 godine

Pustite ovu vlast da radi i gradi, vi ste izgleda navikli da stojite samo na ulici i mlatite praznu slamu!

Rade R

pre 2 godine

Dali su ovi debili drogirani ili su retardiranih! Ne verujem da su plaćeni da protestuju, mislim ne neka ozbiljna cifra! Ovi laju i za siću jer im pamet ne smeta!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija