• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.11.2021

12:29

Pokazaćemo šta je Srbija uradila po pitanju vojnog naoružanja, I ŠTA TEK NAMERAVA DA URADI!

Beta

Politika

Pokazaćemo šta je Srbija uradila po pitanju vojnog naoružanja, I ŠTA TEK NAMERAVA DA URADI!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će početkom ili sredinom narednog meseca dva dana boraviti u Nišu, gde će, kako je rekao, na transparentan način analizirati šta je Srbija uradila i šta namerava da uradi po pitanju vojnog naoružanja


Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje da li će sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom razgovarati o vojno tehničkoj saradnji dve zemlje.


Predsednik je potvrdio da Srbija ima dobru vojno-tehničku saradnju sa Rusijom i da naša zemlja ulaže mnogo u naoružanje.

"Ulažemo mnogo zato što nam je ekonomija snažnija, svakome je jasno da bismo bili lak zalogaj i plen svima koji bi želeli da to ne činimo", naveo je Vučić, koji danas putuje u Soči, gde će sutra sastati sa ruskim predsednikom.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 2 godine

Pa, kupimo više jednom taj S-400, koji nam se nudi ispod cene, i kompletirajmo našu PVO kao pouzdanu branu biko kakve zamišljene agresije na Srbiju. Kad budu skapirali kakve će gubitke imati u toj raboti, ohladiće im se usijane glave.

Perica Savic

pre 2 godine

Srbija mora vojno da se naoruzava radi komsija koji nam ne misle bas dobro.

Rade R

pre 2 godine

S-400 i još ponešto! "Nek puknu dušmani, ja i dalje volim ceo svet"! Tako kaže jedna narodna pesma! Ja bi samo još poručio tim našim "prijateljima", koji su zabrinuti zbog toga što trošimo novac na naoružanje, da nemaju potrebe da se brinu, jer i mi njih volimo kao i oni nas! ŽIVELA SRBIJA! ŽIVEO PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ!

Ana

pre 2 godine

Jacanje Srbije vojnim naoruzanjem je ulaganje u miran san I buducnost

Dragan

pre 2 godine

U situaciji kada nas stežu i pritiskaju sa svih strana, podržavam maksimalno naoružavanje Srbije.

Lena

pre 2 godine

Drugačije se razgovara sa Srbijom kada znaju da smo vojno jaki.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija