• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.11.2021

20:17

"LOBIRAĆEMO ZA PRIZNAVANJE KiM"! Vjosa Osmani u ovom premijeru pronašla novog SAVEZNIKA!

Politika

"LOBIRAĆEMO ZA PRIZNAVANJE KiM"! Vjosa Osmani u ovom premijeru pronašla novog SAVEZNIKA!

Podeli vest

Kanadski premijer Džastin Trudo sastao se sa predsednicom privremenih institucija u Prištini Vjosom Osmani tokom njenog boravka u Kanadi i tom prilikom rekao da će ta zemlja nastaviti da lobira za priznanje KiM i njegovo članstvo u međunarodnim organizacijama

To je saopšteno iz Trudoovog kabineta u kome se navodi i da Kanada ostaje posvećena podršci KiM u procesu evrointegracija.

- Premijer i predsednica razgovarali su i o stabilnosti Zapadnog Balkana koja je trenutno u opasnosti i razmenili stavove o rešavanju lokalnih tenzija kroz strateški dijalog i saradnju - navodi se u saopštenju.

Osmani boravi u Kanadi gde prisustvuje bezbednosnom forumu u Halifaksu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sara

pre 2 godine

Ništa ti ne vredi, Kosovo je srpsko i ostaće tako!!!!.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija