• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

25.11.2021

09:34

HRVATI OPSEDNUTI SRPSKOM SNAGOM I VOJSKOM! Celu emisiju posvetili NAŠEM NAORUŽANJU, usledili PANIČNI TEKSTOVI!

Politika

HRVATI OPSEDNUTI SRPSKOM SNAGOM I VOJSKOM! Celu emisiju posvetili NAŠEM NAORUŽANJU, usledili PANIČNI TEKSTOVI!

Podeli vest

Sinoć je na hrvatskoj državnoj televiziji je organizovana specijalna emisija povodom dolaska francuskog predsednika Makrona u posetu Zagrebu, ali, gle čuda, gosti su počeli da govore o Srbiji

 

Gosti su govorili o tome kako Hrvatska nakon šest godina javnih rasprava, skandala i svađa između vlada i predsednika države, konačno kupuje avione, ali polovne francuske Rafale, ali su onda svi  u studiju su sumanuto počeli da govore o Srbiji, našem naoružanju, našem vojnom budžetu, o avionima i protivvazdušnoj odbrani, ali, naravno, i o predsedniku Aleksandru Vučiću. Ipak, to više nije ni čudno, jer je Vučić Hrvatima glavna opsesija. 

Svi sagovornici u studiju hrvatske nacionalne televizije pokušavali su da objasne kako je Hrvatska vojno nadmoćna, kako je kupovina polovnih Rafala genijalan potez (za koji im je trebala skoro čitava decenija da smisle šta će i kako će da rade), te kako Srbija neće moći vojno da se približi Hrvatima.

Najsmešnije u celoj emisiji je upravo to što su ponavljali sve vreme da se Hrvatska ne naoružava zbog Srbije, a konstantno su pričali isključivo o Srbiji.

Foto: Beta

Na stranu to što Hrvatska nema na primer ni jednog aviona lovca trenutno, dok je Srbija u poslednjih nekoliko godina, zahvaljujući mudroj i odgovornoj ekonomskoj politici predsednika Vučića, uspela da dobije celu jednu novu eskadrilu aviona lovaca, na stranu to što je Srbija investirala u helikoptere, dronove, brojno drugo moderno naoružanje, ali i u veće plate, bolju opremu i životni standard naših vojnika i oficira, najzanimljivije od svega je da su upravo hrvatski mediji više puta u proteklih godinu dana upozoravali panično svoj državni vrh kako se Srbija naoružava i kako postaje pretnja za neorganizovanu hrvatsku vojsku.

Pa čekajte, je li Srbija slaba, ili vojno jaka, je li pretnja, ili je nevažna državica?

Svi mogu da se naoružavaju, a Srbija ne može? TO OKAČITE MAČKU O REP, TA VREMENA SU DAVNO PROŠLA!

Ispostavilo se da je predsednik Vučić kao i mnogo puta do sada bio u pravu kada je govorio da je hrvatskoj, njenim medijima, ali i njenom državnom vrhu, Srbija jedina opsesija u svakom smislu. Od spoljnopolitičke snage, preko jačanja ekonomije do jačanja naše vojske. Bez obzira što je predsednik Vučić više puta ponovio da snažna Srbija nije pretnja nikome i da mi samo jačamo svoju odbrambenu moć, očigledno je da to opsesivnim Hrvatima ništa ne znači i da su sve vreme opsednuti Srbijom.

I, dok se Hrvati hvale sa dva polovna Rafala, za to vreme predsednik Srbije ugovara bolju cenu gasa za našu državu i mudro ćuti kada je u pitanju novo vojno jačanje naše zemlje. A kad Vučić ćuti i strpljivo čeka, jasno je da će u narednim mesecima biti nekih zanimljivih i ozbiljnih iznenađenja.

Makar će komšije imati čime da se bave i da opet pišu panične tekstove!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mare

pre 2 godine

sta ce baba nego o ustipcima nista ni ne znaju drugo, sve im se svodi na podizanje histerije

Luna

pre 2 godine

Hrvati su generalno opsednuti svim onim što ima veze sa Srbijom.

Jovana P

pre 2 godine

Tek će kukati kad ih Srbija i po BDP-u pretekne, u naoružanju smo oduvek ispred Hrvata. A ipak vodimo politiku mira i otvorenosti za svaki vid saradnje sa celim regionom.

Sladja

pre 2 godine

Hrvatima je opsesija Srbija. Voleli bi da imaju predsednika poput Vucica, da bude inteligentan, mudar i vredan i da se bori za njih kao sto se nas predsednik bori za nas.

Aleksandar

pre 2 godine

Hrvati bi da imitiraju Srbiju malo,pa ako mi narucimo nesto da to urade i oni.Ne mogu da se pomire sa cinjenicom da Srbija napreduje rapidno.

Braco

pre 2 godine

Sta ti je bolest uma. Kako god okrenes regionu Srbija na umu, neka znaci to znaci da Srbija dobro radi sve dok smo im kost u grlu.

Slađa

pre 2 godine

Nažalost, čini se da Hrvati nemaju pametnija posla od toga.

Vesna

pre 2 godine

Hrvati? Da nema Srba, ne bi ni postojali jer im je dusevna hrana da zvalave i pljuju o Srbima. Odvratniji narod nisam nigde videla. Cela nacija je opterecena Srbijom. Njima je dokaz o hrvatstvu, o odanosti Hrvatskoj, stepen kojim se mrzi srpski narod. Pa jel to normalno? Njima treba kolektivna terapija, da izlece mozgove od srpske histerije. Toliko su jadni...prejadni. Zrakoprci!

Maki

pre 2 godine

Čim naiđe neka ekonomska poteškoća u Hrvatskoj oni u medijima krive Srbe i Srbiju za sve živo, više su i svoj narod smorili.

Slavica

pre 2 godine

Opasni su to kompleksi, treba samo da pogleda malo njihovu televiziju, malo malo pa Srbiju uzimaju u usta.

zdenko

pre 2 godine

Pola njih ima srpske korene i ti su najgori tamo jer moraju stalno da se dokazuju.

sledeća vest

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)

Velika drama viđena je u Frankfurtu u duelu osmine finala između Portugala i Slovenije. Nije bilo golova u regularnih 90 minuta, a u finišu prvog produžetka Jan Oblak je odbranio jedanaesterac Kristijanu Ronaldu! Na kraju, Portugalci su bili bolji u penal seriji (3:0), a golman Diogo Kosta izrastao je u apsolutnog junaka!

01.07.2024

23:48

Planeta

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!
Hoće li razum prevldati

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!

Sukob u Ukrajini je već treća godina i čini se da su strane sklonije daljem eskaliranju nego okončanju. U svom godišnjem obraćanju, predsednik Vladimir Putin je upozorio zemlje NATO-a da „na kraju moraju da shvate da to preti nuklearnom sukobu, a samim tim i uništenju civilizacije" ako nastave da naoružavaju Ukrajinu i razmisle o slanju trupa. Putin je još u junu 2022. upozorio američke zvaničnike da ne šalju rakete dugog dometa u Ukrajinu, rekavši: „Udarićemo ciljeve koji još nisu pogođeni.

01.07.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija