• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2021

11:05

Heroj Đilasove opozicije i Marinikin drugar traži priključenje lažnoj državi Kosovo!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

Heroj Đilasove opozicije i Marinikin drugar traži priključenje lažnoj državi Kosovo!

Podeli vest

Marinikin drugar i heroj Đilasove opozicije Šaip Kamberi izjavio je da je za Albance "Preševske doline" poželjna političko-teritorijalna autonomija sa pravom priključenja Kosovu

 

Kako kaže albanski poslanik u Skupštini Srbije Šaip Kamberi, konačnim sporazumom između takozvanog Kosova i Srbije doći će do poboljšanja položaja Albanaca u Srbiji.

Heroj Đilasove opozicije i Marinikin drugar traži priključenje Kosovu, što je još jedan pokazatelj za čije interese radi Đilas. 

Očigledno je da bi Đilas, kada bi se nekim čudom dokopao vlasti, rasparčao Srbiju i Preševsku dolinu poklonio Albancima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veca

pre 2 godine

Nasao dzak zakrpu. Al joj drug hahaha...Joj kako cekam izbore, da potucemo izbornim rezultatima ovu saka izdajnickog jada i da shvate da ih nema nigde...ako imaju cim. Joj samo da im vidim face te zute lopovske kada vide koliko narod Srbije podrzava i postuje predsednika Vucica pa da ovi puknu od muke. Odvratni su, dosadni, nametljivi, a pri tome glupi jer nikakav program nemaju za napredak Srbije. Njihov jedini program je kako da opet napune svoje dzepove ali narod je sve to video i doziveo, nema glasova lopovima. Zapamti Marinika, i ti Đilase, i bagro koja ih okruzujes. SRBIJA JE UZ VUČIĆA! ŽIVEO NAŠ PREDSEDNIK, ŽIVELA SRBIJA I ŽIVEO SRPSKI I SVI BRATSKI NARODI SA SRPSKIM!

Rade R

pre 2 godine

Šiptarčino! Ako ti se ne sviđa u Srbiji slobodno idi u Albaniju! Kosovo i Metohija će uvek biti Srbija!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija