• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2021

20:19

POTVRĐENO PISANJE INFORMERA! PONOŠ OTKRIO: Jeremić me je oterao iz Narodne stranke zato što su me Đilas i Marinika pohvalili!

Printscreen

Politika

POTVRĐENO PISANJE INFORMERA! PONOŠ OTKRIO: Jeremić me je oterao iz Narodne stranke zato što su me Đilas i Marinika pohvalili!

Podeli vest

Doskorašnji bliski saradnik lidera Narodne stranke Vuka Jeremića Zdravko Ponoš gostujući na televiziji N1 govorio je o sukobu u toj partiji i međusobnim odnosima u delu opozicije

Kako je Ponoš rekao, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ga je oterao iz te partije. 

Ovim je potvrđeno ranije saznanje Informera u kojem smo objavili da Zdravko Ponoš napušta Narodnu stranku zbog svađe oko kandidature za predsednika Srbije.

Kao razlog tome, Ponoš navodi to što su ga lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i njegova portparolka Marinika Tepić pohvalili.

- Čim su me Đilas i Marinika pohvalili, Vuk Jeremić i Miki Aleksić su udarili na mene - rekao je Ponoš.

Dodajući da "neće Jeremiću da ruši sneška", visoki funkcioner Narodne stranke kaže da je svoju priču tamo završio. 

Govoreći o odnosima sa drugim članovima partije i dela opozicije, Ponoš kaže da sa Sandom Rašković Ivić, Sinišom Kovačevićem i Vladimirom Gajićem može da sedi u kafani, ali ne i sa Jeremićem i Aleksićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dace

pre 2 godine

Povlačenje Ponoša iz predsedničke trke bi bio veliki udarac za opoziciju i budućnost zemlje. Izuzetno pametan, dostanstven i hrabar čovek koji ima ozbiljne šanse da ostvari odličan rezultat na predstojećim izborima.

Rade R

pre 2 godine

Da, da! To je onaj što je vojsku, dok je bio na njenom čelu, doveo do toga da skoro da je nema! Topio tenkove i ostalo naoružanje! Pretvorio vojsku u nešto beznačajno u odnosu na skoro sve vojske u okruženju! Izvršavao sve što su naredili stranci i izdajnička vlast! Sad bi neko da on dovede i državu Srbiju na taj nivo na kome je nekad bila vojska Srbije! "Izuzetno pametan, dostojanstven i hrabar čovek" samo ne znam po kojim i čijim kriterijumima, ali sigurno ne po kriterijumima normalnih građana Srbije i države Srbije!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija