• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.11.2021

16:28

SRAMNO! Đilasovska propagandna mašinerija izjednačava divljake sa radnikom koji se pošteno bori za koru hleba! (Foto)

printscreen

Politika

SRAMNO! Đilasovska propagandna mašinerija izjednačava divljake sa radnikom koji se pošteno bori za koru hleba! (Foto)

Podeli vest

Đilasovska bolesna propagandna mašinerija izjednačava đilasovske huligane i divljake sa radnikom koji je pokušao da zaštiti imovinu svoje firme i koji je krvnički pretučen dok je radio pošteno za koru hleba

Na đilasovskoj N1 vest u kojoj je bagerista, radeći svoj posao, štiteći imovinu svoje firme koja mu obezbeđuje egzistenciju, predstavljena kao da je taj radnik kriv što nije mogao da prođe od grupe huligana koja je blokirala saobraćaj.

Foto: printscreen

Podsećamo, lažni đilasovski ekolozi okupili su se danas u nekoliko gradova Srbije i vršili torturu nad građanima. Šačica demonstranata blokirala je centralne gradske ulice i na taj način onemogućila većini meštana da normalno žive.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Roach

pre 2 godine

Dokle će Tužilaštvo da ćuti i posmatra?!?! Ako neće Tužilaštvo, policija neka hapsi i piše im krivične prijave pa da vidimo onda da li nema ili ima dokaza.. Ovo je za zatvor!!!!!

SimaBg

pre 2 godine

"Gospodine" Đilas, ako ste do danas imali određenu podršku građana Srbije, od danas nisam siguran da ćete na sledećim izborima proći i onaj "šugavi" procenat za ulazak u Skupštinu Republike Srbije!? Kolege smo po obrazovanju i žao mi je što ste "dušu prodali đavolu"!!!??? Napravili ste strašnu grešku u "koracima"!!!???

Rajko

pre 2 godine

SRAMNO! Đilasovska propagandna mašinerija... Šta je sramnije? To što oni rade ili to što vlast tačnije milicija ćuti i sakrivaju se kao miševi u rupi?

Slavko

pre 2 godine

Posten covek zeli da zaradi hleb za svoju porodicu, a ovi Djilasovi dokonjaci mu to brane.

Boze Sacuvaj

pre 2 godine

Pa je l nije niko od vas gledao snimke ili prisustvovao na protestu gde su muceni gradjani hteli da promene nesto u ovoj nazalost tuznoj drzavi i bili su spreceni motkama i cekicima istih tih takozvanih ,,radnika,, i ,,vozaca bagera,, i malih sitnih skakutavih kepeca sa motkama pa mislim stvarno....

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija