• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.11.2021

15:05

Dok su za srpsku opoziciju Srbi sa KiM kriminalci, Kurtijevi ekspremisti su prihvatljivi saradnici! Ostaćemo demokratsko društvo, ali nasilje nikome nećemo dozvoliti!

TANJUG/ KANCELARIJA ZA KIM/ IVAN JAKSIC/bs

Politika

Dok su za srpsku opoziciju Srbi sa KiM kriminalci, Kurtijevi ekspremisti su prihvatljivi saradnici! Ostaćemo demokratsko društvo, ali nasilje nikome nećemo dozvoliti!

Podeli vest

Prisustvo Fitore Pacoli, poslanice pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija na nekakvom skupu ekologa u Šapcu, u istom danu kada su pripadnici srpske opozicije pravili haos na ulicama ovog grada, pokazuje zajednički interes obe grupacije, rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Ptetar Petković čije vam saopštenje prenosimo u celosti

"Nema sumnje da su nemile scene, blokade puteva i nasilje na ulicama širom Srbije izazvane od strane grupice nekakvih "ekologa" obradovale i Prištinu i Aljbina Kurtija. 

Kako i ne bi kada se u svom političkom delovanju, Kurtijevo Samoopredeljenje služilo istim nasilničkim i ekstremističkim metodama i izazivanjem haosa radi ostvarivanja svojih političkih ciljeva na prostoru KiM. 

Zato ne čudi da su njegovi izaslanici pronašli zajednički jezik i sa delom srpske opozicione scene. Za srpsku opoziciju, Kurtijevi ekstremisti su prihvatljivi saradnici, dok su za njih Srbi sa KiM kriminalci, kako ih je u Sjedinjenim Američkim Državama nazvao Dragan Đilas ili ih učestalo vređa kosovska lobistkinja Viola fon Kramon. 

Da li su se možda saglasili i da je takozvano nezavisno Kosovo, uz projekat "Velike Albanije" još jedan zajednički cilj i da bi i u tom pravcu trebalo zajednički delovati? 

Srbija će biti i ostati demokratsko i uređeno društvo, u kome je dozvoljeno iskazivati različito mišljenje, ali nasilje i haos nikada i nikome ne sme biti dozvoljeno, niti će nasilničkim Kurtijevim metodama mesto biti na ulicama širom zemlje."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17