• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.11.2021

20:26

DEMONSTRANTI, LAŽNI EKOLOZI NAJSTRAŠNIJE IZVREĐALI PATRIJARHA! Nindža, go*no potplaćeno, pi*durina… (FOTO)

Printscreen

Politika

DEMONSTRANTI, LAŽNI EKOLOZI NAJSTRAŠNIJE IZVREĐALI PATRIJARHA! Nindža, go*no potplaćeno, pi*durina… (FOTO)

Podeli vest

Izjavu patrijarha Porfirija koji je pozvao na smirivanje tenzija, izbegavanje sukoba i dogovor o najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima, đilasovski hejteri, takozvani “ekolozi” dočekali su na nož!

Bez imalo stida i srama zasuli su na Tviteru patrijarha najstrašnijim psovkama, pretnjama i uvredama!

Podsećamo, patrijarh Porfirije obratio se preko Instagrama porukom mira i apelovao na sve da čuvaju jedni druge.

Juče sam sa tugom pratio, kako su među nama, pripadnicima istog naroda, ali i građanima Srbije, nezavisno od toga kom narodu pripadaju, izbili fizički sukobi. Na samom ulasku u božićni post, bijemo se međusobno pesnicama, motkama, kamenujemo autobuse, razbijamo glave jedni drugima, uništavamo imovinu - naveo je patrijarh u poruci i video snimku koji je objavio na Instagramu.

Međutim, Đilasove pristalice i "građani" reagovali su burno i na društvenim mrežama brutalno izvređali patrijarha Porfirija.

Foto: Printscreen

Sramne uvrede Đilasovih fanatika

Srbija ne pamti ovakvo bezumlje i gnusne uvrede na račun srpskog patrijarha, a sve to samo zato jer je pozivao narod na slogu i jedinstvo.

Foto: Printscreen

Sramne uvrede Đilasovih fanatika

Oni koji stvaraju konflikte i upravljaju krizama i sukobima u svetu, ali isto tako i oni koji kod nas polarizuju, dele i svaku temu politizuju da bi stvarali razdore iz sebičnih, parcijalnih interesa, sve to dobro znaju. Mogu samo da molim sve, da apelujem, da čuvamo jedni druge, a ne da se bijemo. Svako je svakome potreban. Ne možemo jedni bez drugih. Svako da poštuje svakoga, na to nas Bog poziva - poručio je patrijarh.

Prema svemu sudeći, ovo je samo još jedan od dokaza da Đilasovim pristalicama demokratija i mir ne znače ništa, i da su spremni na sve kako bi se vratili na vlast ne prezajući od nasilja, kako fizičkog tako i verbalnog.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ACO PARTIJA

pre 2 godine

Nisu oni Srbi, već Untermenschen, zar ne? Troše resurse koji pripadaju samo članovima partije. SNS talibani i njihova fašistička ideologija...

Realno

pre 2 godine

Vi ste izrodi, kao i Patrijarh, koji odlikuje ratnog huskaca, pa posle moli za Vukovar na koji je odlikovani pozivao tudju decu da ubijaju i budu ubijena. Svi Vi ste udbaski izrodi. Zar to ne vidite? Oterali ste u smrt i inostranstvo stotine hiljada mladih, i to je "patriotizam"?! Vi to ozbiljno?!

Realno

pre 2 godine

Odlicno ste opisali sebe. Sto se tice druga prvoslava, izabrala ga i je bia, a ne Duh Sveti. Sta god da kaze, niko mu ne veruje. A ni on sam sebi.

Zof

pre 2 godine

Ej "NOVINARI" ako ovi komentarišu ovako Patrijarha zašto vi na ovakav način objavljujete ovu vest.

Bata

pre 2 godine

Kultura izražavanja na visokom nivou veoma obrazovani ljudi.Ekologija im je glavna preokupacija u životu pa su ostale aspekte malo zanemarili.Svaka čast.

Voja

pre 2 godine

Sram nas bilo ništa nam nije sveto. To su Srbi koji slave slavu i primaju sveštenika u kuću. Sramota da nemože biti veca. Kada ćemo se već jednom opametiti zar nevidimo da se ponovo steže obruc oko Srba i pravo slavlja.

Nenad

pre 2 godine

Sve junak do junaka, a niko se ne sme potpisati pravim imenom ili postaviti svoju fotografiju. Bijeda ljudska

Milan63

pre 2 godine

To je, valjda, taj "kreativni bes" antisrpskog otpada koji je promovisao onaj cipiripi pisac. Sta reći, osim oprosti im, Bože, ne znaju šta čine.

Miro

pre 2 godine

Hvala informeru što je preneo ovu vest jer je ne bi znao. Naime ne koristim društvene mreže. Nakon ovoga ću znati kako da se ophodim sa ovakvima. Vaša svetosti oprostite mi.

non serviam

pre 2 godine

Јел' га партија изабрала, као некад што су радили у тоталитарној СФРЈ ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17