• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2021

09:34

Žuti batinaši unakazili čoveka jer je hteo slobodno da se kreće u svojoj Srbiji! Foto/Video

Informer

Politika

Žuti batinaši unakazili čoveka jer je hteo slobodno da se kreće u svojoj Srbiji! Foto/Video

Podeli vest

Žuti krvoloci naneli su čoveku teške telesne povrede i zatvorili mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji, ne znajući da su mu to pravo oduzeli žuti batinaši

 

Da li je ovo zemlja prava i pravde kad batinaše puštaju iz pritvora i da li će sudije isto tako puštati, ako žuti batinaši odluče da nekome oduzmu zivot, jer se, po njihovim uličnim pravilima koja žele da uvedu umesto zakona i Ustava, našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu?! 

Foto: Informer

Pretučeni bagerista

Podsetimo, đilasovski huligani su u subotu u Šapcu krvnički napali radnika koji je branio svoju imovinu.

 

Ipak, na đilasovskoj N1 vest u kojoj je bagerista, radeći svoj posao, štitio imovinu svoje firme koja mu obezbeđuje egzistenciju, predstavljena je kao da je radnik kriv što nije mogao da prođe od grupe huligana koja je blokirala saobraćaj. Ipak, kao i uvek, đilasovski mediji su izvrnuli istinu, te pokušavaju da poštene građane predstave kao huligane.

Kako se na snimku do kojeg je naša redakcija došla jasno se vidi da su nasilje izazivali učesnici protesta - Vladimir Terzić, advokat Vladimira Vuletića, besno je gađao automobil koji je pokušao da prođe, dok pored njega stoji saradnik Nebojše Zelenovića. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
perica

pre 2 godine

Pa ovde je najvise kriva drzava koja je prepustila narod samom sebi.. Zasto policija nije rascistila puteve? Zasto je dozvolila da se gradjani sami sukobljavaju medjusobno? Ko je odgovoran za ovaj debakl? Sta kaze Vulin, bezbedna drzava? Ovo isto ko onomad s navijacima... neduzni stradaju jer drzava ne radi nista. Kao i sa koronom.

Rajko

pre 2 godine

Država i vlast ne štite gradjane nego huligane. Da je koji gradjanin napao huligane do sada bi već bio uhapšen i osudjen.

Revnosan

pre 2 godine

Bagerista potpomognut naoruzanim huliganima u crnim kapuljacama je htio da ugrozi zivote ljudi koji su mirno demonstrirali protiv nenarodnog zakona o eksproprijaciji.

JA

pre 2 godine

Жути батинаши? А ко су људи који су са куваним моткама тукли исте те "жуте батинаше"? Да ли је требало да остану и пусте будалу да их прегази? Да се разумемо, по мени су ови протести тешка глупост, изађи и победи на изборима а не овако.

Joni

pre 2 godine

Ovaj celavi maltretira gradjane vec dosta dugo i nikom nista

HAL900

pre 2 godine

Batina uvek ima dva kraja, hehehe, Sledeci put neka se slobodno krece, ali nikako preko gradjana. ;)

milankukic

pre 2 godine

policija ima snimak pa taj nebi smeo u narednih 5 goddina da vidi slobodu jer nije prekršio samo jednu odredbu jer ako budu blago kažnjen nastavice i drugi vandali a se mora stati na put pravednim sudom

Nino

pre 2 godine

Ovaj je barem ovog drugog tukao rukama A stacemo sa onim cekicarima i onima sa palicama da radimo

Raketas

pre 2 godine

Vidi mu se na faci da je pošteni bagerista.

Aleks

pre 2 godine

Biju Turci, a biju i Srbi. A za "imovinu firme" ne brinite, jaka je to mašina.

realan

pre 2 godine

Hahaha, posten radnik kji je hteo zaradi koricu hleba, haha.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17