• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2021

10:13

ZELENOVIĆ SREDIO PUŠTANJE BATINAŠA! Pretukao čoveka, a sad ga prave na junaka! NAROD U ŠAPCU BESAN ZBOG STRAŠNE NEPRAVDE! Foto/Video

printscreen

Politika

ZELENOVIĆ SREDIO PUŠTANJE BATINAŠA! Pretukao čoveka, a sad ga prave na junaka! NAROD U ŠAPCU BESAN ZBOG STRAŠNE NEPRAVDE! Foto/Video

Podeli vest

Dragan Milovanović Crni, đilasovski batinaš koji je zverski pretukao bageristu samo zato što se kretao magistralnom putem, biće pušten da se brani sa slobode manje od 48 sati od privođenja!

Ovo je svojim pristalicama javio Nebojša Zelenović, lider ZZS i bivši gradonačelnik Šapca!

- Zelenović je svojima rekao da je sve već završeno sa sudijom i da će Crni biti pušten. Rekao je i da će biti organizovan skup podrške Crnom - prenosi naš izvor.

Kako saznajemo, ova informacija se brzo raširila po Šapcu i razbesnela je narod koji ne može da veruje da se batinaš proglašava za junaka.

Zelenović je na svom Tviter nalogu najavio oslobađanje Dragana Milovanovića Crnog, navodeći da je za njega obezbeđen tim od 5 advokata. 

Takođe, putem pomenute društvene mreže Zelenović poziva i na okupljanje naroda ispred Osnovnog suda u Šapcu kako bi se borili "za slobodu našeg junaka Crnog!".

Foto: printscreen

Podsetimo, žuti krvoloci naneli su čoveku teške telesne povrede i zatvorili mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji, ne znajući da su mu to pravo oduzeli žuti batinaši. 

Đilasovski huligani su u subotu u Šapcu krvnički napali radnika koji je branio svoju imovinu. Ipak, na đilasovskoj N1 vest u kojoj je bagerista, radeći svoj posao, štitio imovinu svoje firme koja mu obezbeđuje egzistenciju, predstavljena je kao da je radnik kriv što nije mogao da prođe od grupe huligana koja je blokirala saobraćaj. Ipak, kao i uvek, đilasovski mediji su izvrnuli istinu, te pokušavaju da poštene građane predstave kao huligane.

 

 

Kako se na snimku do kojeg je naša redakcija došla jasno se vidi da su nasilje izazivali učesnici protesta - Vladimir Terzić, advokat Vladimira Vuletića, besno je gađao automobil koji je pokušao da prođe, dok pored njega stoji saradnik Nebojše Zelenovića. 

Da li je ovo zemlja prava i pravde kad batinaše puštaju iz pritvora i da li će sudije isto tako puštati, ako žuti batinaši odluče da nekome oduzmu zivot, jer se, po njihovim uličnim pravilima koja žele da uvedu umesto zakona i Ustava, našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu?! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
siroma

pre 2 godine

Siroma bagerista, ne moze da gazi demonstrante u svojoj Otadzbini, kao brat Si u Kini, kad onomad izgazise studente. Ne brinite sve je to farsa, bia je organizovala i jedne i druge.. I ako padne Vucic, dobicete istog takvog, jos boljeg, jer se samo menja Pajac...

Djordje

pre 2 godine

Blago nama sa tako "pametnim" i "inteligentnim" ljudima kao ti?!

darko

pre 2 godine

"samo zato što je išao magistralnim putem". Išao je u suprotnom smeru na golimu ljudi, magistralnim putem. Da li mu je tu bilo mesto i vreme ?? Ne opravdam ni nasilje, ali mi jako smeta ovakvo pisanje "novinara".

Pedja

pre 2 godine

Pa kad ste toliko pravdoljubivi zasto ne prikazete snimak ili slike hulugana koji palicama nasrću na goloruki narod?

Vla

pre 2 godine

Drugi put vozi bato malo brze, ipak je to medjunarodni put, imas pravo 80 na sat, pa neka stanu ispred

Milan

pre 2 godine

Kod nas u Bosni bi prvo pretukli ovog huligana, pa bi ga onda osudili kod vas u Srbiji je zakon mek prema huliganima.

Đurđa

pre 2 godine

Batinaš Đilas na slobodi, batinaš Belogrlić na slobodi, evo i novog batinaša oslobođenog (za sada). E pa svaka čast sudijama i tužiocima. Moraćemo da se spremamo za samoodbranu, pogotovi mi, žene. Sramota, do Boga.

vlaxy

pre 2 godine

Siroma,samo se kretao putem prepunim ljudima,baš siroma čovek,u engleskij bi bio optizen za terorizam i proveo ostatak zivota u zatvoru a obaj što ga je tukao bi bio glavno junak,eto toliko

ringispil

pre 2 godine

U Engleskoj huligan da stane sa pola stope na medjunarodni autoput policija bi ga skinula ko glinenog goluba. Ako nisi cuo ili video u Roterdamu je radila bojeva minicija a narod samo nije hteo vakcinu ali red je rad i treba da se postuje. Sta ce ljudi na putu, da se ja pitam sve sto ne ide trotoarom i pesackim prelazom dobili bi 5000 kaznu plus ugrozavanje reda i mira pa lepo Rokfelerove pare da idu u budjet a on neka ih placa do mile volje.

gago

pre 2 godine

Sledeci put organizovacemo se i mi koji koji hocemo slobodno da se krecemo u ovoj nasoj lepoj zemlji pa da vidimo........Zivela Srbija.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija