• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.11.2021

16:27

KOKOŠARKA JOŠ JEDNOM POKAZALA KOLIKO MRZI SRPSKI NAROD! Poslanici SNS reagovali na Marinikino sramno veličanje batinaša iz Šapca!

printscreen Twitter/MarinikaTepic

Politika

KOKOŠARKA JOŠ JEDNOM POKAZALA KOLIKO MRZI SRPSKI NAROD! Poslanici SNS reagovali na Marinikino sramno veličanje batinaša iz Šapca!

Podeli vest

Predstavnici SNS reagovali su na sramno puštanje na slobodu Đilasovog batinaša iz Šapca, Dragana Milovanovića Crnog, kojeg Marinika Tepić predstavlja kao heroja

- Uposlenica Dragana Djilasa svakim danom sve vise prevazilazi sebe u izlivima svoje mrznje prema narodu Srbije.

Nakon kokoski iz Morovica, banatskih sora, pronevere para gradjana dok je bila pokrajinski ministar i druzenja sa narkodilerima, sada su na red dosli i nasilnici.

Preletacica Tepic se uslikala dok je instruisala nasilnika. Tipican primer parazita srpske politike, nahuskaj narod i sedi i gledaj.

Sramno i bedno ali sta drugo ocekivati od zene koja se prodala Zivkovicu, Jankovicu i na kraju Djilasu.

Maske su pale i jasna je bolesna ambicija Marinike Tepic. Po cenu krvi, doci na vlast.

Poruka za Mariniku i ostale Djilasove placenike-necete nas zaustaviti, Srbija ide napred, do pobede! - objavila je Biljana Pantić Pilja na Instagramu.

- Od kokoški dilera iz Morovića, Marinikino ludilo dovelo je da u batinašu vidi heroja. Ništa čudno pošto u žutom gazdi tajkunu Đilasu vidi inspiraciju, a srpski narod kao genocidan. Na kraju biće važno šta narod vidi, a to će joj reći na izborima, kao i do sad što je činio - napisao je narodni poslanik Zoran Tomić na Tviteru.

 

 

Predvodnico crne liste batinaša, za vas su"heroji"ljudi koji tuku pristojni svet. Za vas su nasilnici prirodno okruženje. Mrzitelji svega što je srpskog roda, pa zar mislite da ćete batinama, lažima i izazivanjem gradjanskog rata da dodjete na vlast? Pristojna Srbija kaze nikada! - objavila je narodna poslanica Jelena Obradović na Tviteru.

 

 

- Pale su maske-žuta ološ elita diže u nebesa batinaša koji je juče prebio čoveka na protestu dok sa druge strane osuđuju one koji su se branili od ovakvih na tom istom protestu.
Oni otvoreno Srbiju guraju u građanske sukobe ne bi li gazda Dragan opet prodavao sekunde i bogatio se!
- napisao je narodni poslanik Đorđe Dabić na Tviteru.

 

 

- Od Đilasovog raspalog megafona ništa normalno nismo mogli da očekujemo osim da jednog batinaša, jednog nasilnika, proglašava za heroja. Čijeg heroja? Dragana Đilasa? Pa naravno. Njima su uzori razni Dabovići, Filipovići, Bakići... Sve sami heroji, ali Centralnog zatvora! - napisao je narodni poslanik Nemanja Joksimović na Tviteru.

 

 

- Nismo ni navikli da Mariniku vidimo u boljem društvu! Kriminalci, narko dileri i lopovi su jedino društvo koje ona poznaje! Sa takvima bi narod da prebija, decu da im blokira, naziva ustašama i još genocidnima? Koja je cena ovakvog ljudskog srama? Stiže li novi Porše ili BMW? - objavila je narodna poslanica Sandra Božić na Tviteru.

 

 

- Ništa novo iz tajkunske firme. Veličanje kriminalaca, lopova i secikesa. Tudje glave razbijaju, dok sami tvituju iz poršea. Heroj im je svako ko na drugog digne ruku. Uskoro će izbori, pa će narod svima da pokaže gde je čije mesto. Kom' opanci, kom' obojci - objavila je narodna poslanica 
Ana Beloica na Tviteru.

 

 

- Raspale Multikom pristalice prebijaju narod na pravdi Boga i proglašavaju batinaše herojima.Jasno je da sve to povezano sa narkodilerima, stranim parama i mržnjom Đilasovaca prema sopstvenom narodu. Taman da narod  vidi sliku Đilasove Srbije i kakvo ludilo imamo sa te strane - napisao je narodni poslanik Miloš Terzić na Tviteru.

 

 

- Namera da srpski narod proglasiš genocidnim, daje ti za pravo da amnestiraš batinaše? Za Đilasovu perjanicu taj batinaš je heroj! Kao što je i narkodiler pored koga se slikala? Većinska, pristojna i kulturna Srbija će na narednim izborima reći stop politici nasilja i prebijanja! - objavio je narodni poslanik Dejan Kesar na Tviteru.

 

 

- Slika u redovima žutog Đilasovog kartela: potpuno odsustvo zdravog razuma! Kolike su te pare kojima Đilas plaća osmeh krvoločne tajkunke sa slike koja veliča batinaša? Za pristojne ljude, nema tih para! - objavila je narodna poslanica Nevena Đurić na Tviteru.

 

 

- Kada su joj prijatelji narokodileri, a batinaši heroji onda ne treba da čudi kakvu Srbiju priželjkuje. Zaboravlja da se narod ne povlači pred lopovima, pred onima koji ga nazivaju genocidnim i koji žele da vrate Srbiju u mračnu prošlost. Marinika da promeni koke dilere - poručio je narodni poslanik Đorđe Todorović na Tviteru.

 

 

- Kokošarka je još jednom pokazala koliko mrzi srpski narod. Nije joj dovoljno što ih naziva genocidnim, ponovo debelo plaćena iz inostranstva predvodi četu koja bije i sakati građane Srbije. Platu prima da promoviše “heroje” - narkodilere, drogirane koke, lažne ekologe i batinaše! - napisala je narodna poslanica Ivana Nikolić na Tviteru.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kraj partije je blizu

pre 2 godine

Уплашили се ови из СНС од клошара и кокошара ?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17