• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2021

22:51

ĐILASOVA SAVEZNICA ZAPRETILA SRBIJI! Viola fon Kramon: Kada dođemo na vlast u Nemačkoj, promeniće se stav prema Beogradu!

Politika

ĐILASOVA SAVEZNICA ZAPRETILA SRBIJI! Viola fon Kramon: Kada dođemo na vlast u Nemačkoj, promeniće se stav prema Beogradu!

Podeli vest

Poslanica Zelenih u Evropskom parlamentu i izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon izrazila danas nadu da će doći do promene stava prema zveničnom Beogradu kada njena partija preuzme Ministarstvo spoljnih poslova Nemačke, kako je predviđeno koalicionim sporazumom

Ona je za N1 izjavila da je "šokirana" reakcijom vlasti Srbije na ekološke proteste proteklih dana.

Dodala je da će Zeleni kada preuzmu ministarstvo spoljnih poslova u Nemačkoj imati pristup koji će biti više zasnovan na vladavini prava i "biti kritičniji u pogledu toga šta se dešava na terenu i kakvi su rezultati sprovođenja reformi”.

Fon Kramon je rekla da nije na njoj da predlaže šta nova ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok treba da kaže Vladi Srbije.


Smatra da bi moglo da dođe do razlike u tome da li će Nemačka biti za otvaranje klastera ili ne, i dodala da se nada da će biti “povučena linija koja će reći da mi nećemo ugrožavati sopstvene, evropske vrednosti”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nekko

pre 2 godine

Neka, samo vi trujte. Dolazi pravo vreme, vreme bez laznih novina i politicara. Slavicu dan kad picka padne, a napicu se kad se ugasi Svinjfomer i kad se Vucicevic pridruzi gore pomenutoj picki iza resetaka.

Dragoljub

pre 2 godine

Interesantno ali uocljivo,uglavnom ruzne a nije za smejanje,bog ih tako stvorio,i mrze Srbe,ona baba OLBRAJT,OVE ZENE U CRNOM.

Spasko

pre 2 godine

zeleni su rothschildova i britanska imperijalna oligarhijska privatna stranka koja drogira i siluje radnicku decu sa Epstajnom i Klintonom solomonovom haremu na devicanskim ostrvima , , ta kriminalna zelena mafijaska oligarhija kao i u ujedinjenim nacijama ekoloski projekti epstajnove seksretarice Ghislaine Maxwel pljackaju radnicku klasu kroz razlicite vladine projekte upakovane na temu o ekologiji , klimatskim promenama i prodaja kojekakvih svinjskih vakcine za pticji grip i oni dalje sire viruse da bi mogli da zaradjuju prodajuci medicinu a sve vlade ce da sev zaduzuju da bi kupovali vakcine a naravno radnicka klasa ce taj njihov visokolukzuzni projektanski zivot da placa . Ujedinjeni robovlasnici monarhisti i njihov rimskovatikanski nacisticki bankar izraelac solomonista Rothschild pljackaju sve narode i narodnosti , saudijski kralj je njihov agent bas kao i engleski Nato agent Kuracdjordjewitz koji zeli da mu srpska deca budu dvorske sluge , parazitska okrunjena robovlasnicka oligarhija voli da zivi od nerada i od tudjeg rada i takva im je i duhovna obrazovna infrastruktura ,kroz takozvane zelene projekte masovna pljacka naroda i radnicke klase je u toku , to je ono kao kad im kriminalnim bankarima zafali para da privatizuju grcka ostrva onda najave iznenandnu grcku krizu a evropski parlament odmah donosi odluku da evropska radnicka klasa mora da izvlaci bankeiz krize i da placa grcke dugove a naravno te pare idu rothschildovim bankarima i tim parama vatikanski bankar izraelac rothschild i vatikanska nacistickia jezuitska kraljica elizabeta privatizuju grcka ostrva . A grci onda postanu stranci kao indijanci i grci onda postaju samo unajamljena radna snaga u grckoj a vatikanski bankar Rothschild i engleska jezuitska robovlasnicka genetski prirotetna nacisticka kraljica postanu vlasnici grcke . Naravno da ti kriminalci poseduu danasnje medije i da ce u medijim da se stalno prica o necem drugom da nardo ne bi shvatio sta se desava i kako je u toku politicki organizirana masovna pljacka naroda . Zeleni su samo ekoloska nacisticka maska za imperijaliste i nastavak kolonijalne pljacke naroda da bi engleski princ pedofil Endrju i eologista Klinton strpali novac u svoj zlocinacki dzep i nastavili sa orgijama u solomonovom saudijskom haremu i sa masovnim silovanjem dece radnicke klase .

Marina

pre 2 godine

Mi znamo šta nas čeka kada fašisti sednu na vlast u nemačkoj Nemoj se ti javljati molim te Ni ti ni tvoji petokolonaši

Pera

pre 2 godine

Bitno je da Srbija nece promeniti stav prema tebi! ende

Milan63

pre 2 godine

Na ovakve pretnje ove lobistkinje za nezavisnost Kosova, koja sada rovari i po Srbiji, naša vlada bi trebalo da reaguje odlučno i da joj uskrati gostoprimstvo. Pa neka ova Nemica svoju zlobu i netrpeljivost prema aktuelnoj vlasti i Srbiji prosipa u Nemačkoj.

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Ne brinite frau Ursula, srpski narod odlicno zna kako izgleda vladavina desnicara (zeleni u Nemackoj su slicni ovim nasim zutim politicarima, sto se tice ljubavi prema srpskom narodu), a njihove politike su krajnje desnicarske iako se nazivaju demokrate, zeleni, zuti....Dela vasa govore umesto vas a najvise grobovi streljanih Srba sirom balkana i sire.

Kosta

pre 2 godine

Ma koji faktor je ova osoba?! Šta se nje tiče Srbija?! Važno je da divne civilizacijske evropske vrednosti ne krše Hrvatska, Priština, Bošnjaci i svi oni koji se mešaju u unutrašnje stvari jedne suverene države...

Miki

pre 2 godine

Viola famozna aktivistkinja siptarskih koljaca je na pravom mestu i zdusno podrzava celovitost Srbije.Izvestilac za KiM, a kritika Srbiji.Mogla bi se malo baviti ekologijom i radioaktivnim bombaba koje su bacali na kosovsku srpsku zemlju.Da se bavi cistocom vazduha koji ``preciscava TE Kosovo, da im kaze kakvu vodu piju i koliko ih umire od karcinoma.Ona je provereni sljam EU.

Miodrag

pre 2 godine

Pitanje za gospodju Viola fon Kramon je : Koliko je 4+4???

Penzioner

pre 2 godine

Da je bilo ko od vas djubradi bio ikad ljubitelj ekologije, ne bi nas 1999. te zasuli osiromašenim uranijumom! Nadam se da ćete u narednom periodu i vi takvu ekologiju dobiti od Rusa. Toliko!

zora

pre 2 godine

Ostani ti u svojoj drzavi i sredi bedu koja tamo vlada a Srbiju ostavi Srbima. Vama ocigledno nije dovoljno unistavanje ljudskih zivota u oba rata. Genocidasi prestanite da pretite.

Antun cupak

pre 2 godine

То ће да бидне мало никад!!!!???

Voja

pre 2 godine

Otrpeli smo Poćorekapa i Ferdinanda pa će mo i ovu primitivku

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija