• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2021

10:52

Odgovorno tvrdim da je sve gnusna laž - Danilo Vučić nema nikakve veze sa Dušanom Vlahovićem i mojom menadžerskom agencijom!

Instagram/Darko Ristić

Politika

Odgovorno tvrdim da je sve gnusna laž - Danilo Vučić nema nikakve veze sa Dušanom Vlahovićem i mojom menadžerskom agencijom!

Podeli vest

Ovim putem bih želeo da Vas obavestim da sin predsednika Republike Srbije, Danilo Vučić, nema apsolutno nikakve veze sa agencijom International Sports Office niti je ikada učestvovao u bilo kakvim poslovima vezano za gore pomenutu agenciju u kojoj sam ja direktor, izjavio je Darko Ristić, direktor agencije "International Sports Office" povodom monstruozne laži koju je objavio KRIK, a preneli đilasovski mediji.

 

- Kao što sam i odgovorio portalu KRIK, odgovorno tvrdim da je ta vest, koja se pojavila u nekim italijanskim medijima, gnusna laž i nema apsolutno nikakve veze sa istinom - rekao je Ristić.

Podsetimo, Krik je pre više meseci izmislio priču o menadžerskom angažmanu Danila Vučića, onda su lažima ubeđivali italijanske medije više od dva meseca da je to istina, iako je to demantovala i menadžerska agencija i potvrdila da Danilo Vučić nema nikakve ama baš nikakve veze  sa tim, a onda su namenski danas, na rođendan sina predsednika Srbije već i život i Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kosa

pre 2 godine

Pa koju istinu je opozicija izgovorila do sada, laz joj je jača strana!

Stefan

pre 2 godine

To samo ovi iz opozicije mogu da povezuje ne ljude sa nekima sto nemaju nikakve veze!

JAna

pre 2 godine

Svestan je narod da je ovo samo jos jedna od lazi opozicije..

Vesna

pre 2 godine

Napad na Danila je napad na Vucica. To su provokacije od strane djilasovca. Videli su da nemaju podrsku naraoda, pa prave vestacke nerede.

Verica

pre 2 godine

Tajkuni iz opozicije namerno provociraju. Srbija napreduje, Vucic je zasluzan za to. Na izborima ce narod dati sud, a tajkuni poput Djilasa neka idu opet da se zale u SAD, i pricaju za svoj narod da je genocidan.

dusan

pre 2 godine

Ovo je jos jedna laz u nizu gnusnih lazi opozicije

Nona

pre 2 godine

Kakve gnusne laži. Dokle vise da diraju predsednikovog sina i porodicu! Udaraju nisko i bezobrazno. Ali istina uvek nađe put.

Maja

pre 2 godine

Vise ne znaju sta ce pa napadaju porodicu predsednika.

Rade

pre 2 godine

Neuspeo je ovo pokušaj da se Danilu i njegovoj porodici pokvari rođendan. Laž nikada neće pobediti istinu. Nijedan dokaz ni KRIK ni italijanski mediji nemaju. Korektno je što je vlasnik agencije sve demantovao.

Ana

pre 2 godine

Dosta je bilo gnusnih lazi na racun predsednikove porodice. Stvarno nema smisla.

Pera

pre 2 godine

Dragi Danilo srecan tebi rodjendan, pusti zaludne Djilasovce da trabunjaju.

ana

pre 2 godine

Danilo pored toga sto je predsednikov sin ima i svoj licni zivot i zasluzuje ga da ga zivi na miru.

Alexandar

pre 2 godine

KRIK je postala fabrika za pisanje lazi i prevara.

Bogi

pre 2 godine

Ne znam dokle će više da mešaju Danila i Vučićevu porodicu u politiku. Velika podrška predsednikovoj porodici!

Nešo N

pre 2 godine

Nije to jedina laž kojom opozicija blati sina predsednika Vučića.

Duki

pre 2 godine

Oni mogu da lazu ali pitanje je ko ce da im poveruje sve ovo!

Katja

pre 2 godine

Kad neko koristi decu da bi napakostio i učinio zlo nekom, taj je dno dna! Ne znaju vise sta ce pa uzimaju dete u usta i izmisljaju. Stidi se opozicijo!

Sanja

pre 2 godine

Spali su na najniže dno. Svetiti se nekom preko dece je najveći greh, treba da se pokriju po glavi. Mi znamo ko ste vi i ova zemlja će uvek biti uz Vas i vašu porodicu! Ne damo im da nanose zlo više!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17