• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.12.2021

11:10

IMAMO KONKRETNE DOKAZE DA JE LAŽ O DANILU VUČIĆU PRIPREMANA MESECIMA!

printscreen RTV Pink

Politika

IMAMO KONKRETNE DOKAZE DA JE LAŽ O DANILU VUČIĆU PRIPREMANA MESECIMA!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević je povodom nove laži KRIK-a o Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije, rekao da je ova laž mesecima pripremana

 

Podsetimo, Krik pre više meseci izmislio priču o menadžerskom angažmanu Danila Vučića, onda su lažima ubeđivali italijanske medije više od dva meseca da je to istina, iako je to demantovala i menadžerska agencija i potvrdila da Danilo Vučić nema nikakve ama baš nikakve veze  sa tim, a onda su namenski danas, na rođendan sina predsednika Srbije, preneli italijanski tekst na svoj sajt i u đilasovskim medijima, kako bi uništili, ne samo rođendan, već i život i Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu. Više pročitajte OVDE.

Vučićević je povodom ove, nove, laži rekao da ovo nije slučajno. 

- Mi u Informeru imamo konkretne dokaze da ovo nije slučajno i da je spremano mesecima. Italijanske kolege, sportski novinari, koji sarađuju sa našim kolegama iz novina i sa portala Informer.rs, su u više navrata zvali nau redakciju i raspitivali se o ovoj temi. Italijanima je mesecima unazad iz KRIK-a i još jedne od novinarskih istraživačkih organizacija, da li CINS ili BIRN, slagaću vas, plasirana ta informacija kao suva ekskluziva iz Beograda, gde se htelo reći da je Danilo Vučić fudbalski menadžer nekih od najboljih igrača koji igraju u Italiji, sa idejom da se ta informacija plasira u neki od uglednih italijanskih medija ne bi li oni to preneli i tako probali da naprave aferu. Italijanske kolege koje su dobijale tu  informaciju, ne samo iz Republike nego i iz drugih italijsanskih medija, oni su zvali u Beogradu redakciju najčitanijih i najtiražnijih novina u Srbiji. Naravno da su pre svega zvali Informer, a mi tu inofrmaciju imamo već neko vreme. Mi smo im govorili da to nije tačno, da nema blage veze sa životom, da se od ranije plasiraju takve lažne informacije i da nema ni govora da je to istina. Ali, kao što vidimo, KRIK je uspe oda ih zaintrigira, ubedi, ili da je to neka igra koja ne mora imati veze sa sportskim novinarima, ubeđen sam da ima tu i drugih centara moći. 

Foto: Printscreen

- Zašto baš na današnji dan? Jer je danas Danilu rođendan, hteli su da mu na ovoj zagorčaju život, da mu i ovaj dan unište i da još jednom ubiju u pojam predsednika Republika. Sve što rade u poslednje vreme je sračunato na to. On treba da se mentalno i psihički uništi, ne bi li u nekom trenutku odustao, da digne ruke. Ovo što gledamo je uništavanje porodice.

- Nema nikakvih asrgumenata. Pročitajte ceo tekst. Niko ništa ne krije, mi smo na Informeru preneli ceo tekst. Poturena je lažna informacija, Republici je iz Beograda, iz KRIKA poturena lažna informacija. Tamo piše da je Danilo Vučić tajni menadžer Dušana Vlahovića. Ko ne zna fudbal, Dušan Vlahović je jedan od najboljih srpskih fudbalera, trenutno najbolji strelac u italijanskoj seriji A. Najbolji i najskuplji srpski fudbaler u Italiji, sad su mu ponudili ugovor u Fjorentini na 40 miliona evra i navodno je on to odbio jer su mu menadžeri rekli da odbije, hoće se reći da mu je to Danilo Vučić rekao - kaže Vučićević. 

- Ovde su zloupotrebljeni italijanski, nekada ugledni, mediji. Ne mogu da kažem da su ugledni kad su mogli da objave ovako nešto. Mi ovakav tekst nikada ne bismo objavili, bez ijednog dokaza. 

- Godinama pokušavaju da od Danila Vučića naprave kriminalca. Da vas podsetim, tvrdili su da je Danilo glavni vlasnik, menadžer, FK Rada i da nema šanse da ispadne iz prve lige. I, evo Rad ispao iz prve lige. Pa su onda lagali da je Danilo u nekakvom leksusu, najskupljem na svetu, došao na stadion Sloge u Požegu, pa se ispostavilo da je siva škoda. Sve lažu, ovo je samo nastavak prljave kampanje, koja treba da dehumanizuje sina predsednika Vučića, a preko njega i da targetira predsednika države. Hoće da kažu, bez ijednog dokaza, da su oni kriminalci.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gale

pre 2 godine

Ovakve lazove nema zemaljska kugla ,belosvecke furije.

Maja

pre 2 godine

Opozicija nista ne radi, samo sede i smisljaju spletke. Vucic tudju porodicu ne napada, a oni sve rade da ucine zlo Vucicu.

Cobi

pre 2 godine

Kako nije sramota gospodu iz opozicije da napadaju dete i to na rodjendan.Treba da se stide svojih postupaka.

Vuk

pre 2 godine

Ovakve lazi na racun predsednikovog deteta su dno dna. Djilasovci su stvarno izgubili obraz svoj.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija