• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2021

15:20

Jedino zeleno što interesuje Đilasa jesu ZELENI DOLARI! Bio je ministar za SVE PARE u Srbiji i ništa nije uradio za životnu sredinu!

printscreen

Politika

Jedino zeleno što interesuje Đilasa jesu ZELENI DOLARI! Bio je ministar za SVE PARE u Srbiji i ništa nije uradio za životnu sredinu!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić je, govoreći o tome što su Dragan Đilas, Marinika Tepić, Nebojša Zelenović, Aleksandar Jovanović Ćuta i ostali "ekolozi" juče terorisali građane Srbije dok je za to vreme predsednik Aleksandar Vučić razgovarao sa građanima o problemima i zahtevima, rekla da to nije ništa čudno jer ovo nisu ekološki protesti već protesti protiv Aleksandra Vučića i istakla da "jedino zeleno što interesuje Đilasa su zeleni dolari"

 

- Nije da me je to začudilo jer su ovo politički protesti, jer da nisu ne bismo tamo videli Dragana Đilasa, Mariniku Tepić, Borka, Nebojšu Zelenovića, Aleksandra Jovanovića Ćutu, Vladimira Vuletića i sve ostale. Politički protesti, nemaju nikakve veze sa zaštitom životne sredine i zelenom agendom. Da imaju, dok su bili na vlasti više od 10 godina mogli su nešto da urade za zaštitu životne sredine. Đilas je bio ministar za nacionali investicioni plan, dakle ministar za sve pare u ovoj zemlji, pa je onda bio gradonačelnik Beograda, pa predsdnik DS koja je tada vedrila i olačila u Srbiji. Njih zaštita životne sredine zanima koliko boja zelenih dolara, eto toliko. Nikakav interes nemaju, nikakvo znanje nemaju, uošte ih ne zanima. Oni nisu tamo da bi protestvovali oko životne sredine, nego protiv Aleksandra Vučića. Nismo čuli parole hoću čist vazduh, već Vučiću, pederu. Videli smo bakljadu, zapaljene kontejnere. Vi mislite da te ljude zanima kvalitet vazduha sa zapaljenim kontejnerima? Onda pogrešno shvatam zaštitu životne sredine, imamo drugačije ciljeve - rekla je premijerka Brnabić. 

Detaljnije poslušajte u video-snimku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeka

pre 2 godine

Novac je ono sto pokreće Djilasov " mašinski" mozak i to je jedina istina i jedini njegov interes!

Amater

pre 2 godine

JA HOCU DA MI VLAST OMOGUCI KRETANJE AKO NEMOZETE NAROD TREBA DA SE POTRUDI SAM ZA SVOJA USTAVNA PRAVA...BOLI ME UVO ZA DJILASA VALJDA JE DRZAVA JACA OD NJEGA AKO NIJE STA TRAZITE U VLASTI AKO STE NESPOSOBNI.

Jovana

pre 2 godine

Kakva ekologija! Đilasu nije stalo do ekologije! Ovo su čisti politički protesti.

Miki

pre 2 godine

Koje je to ministarstvo "za sve pare"? Ja se secam da je bio gradonacelnik, ne znam za ovo.

boki

pre 2 godine

Samo prepucavanje i prazne price slusamo 5g.Imate vlast dali ima sposobnih koji znaju istraziti dali Dilas lopov.Dali Dilas negde ima zastitu .

Zoran

pre 2 godine

Kad bi počeo da sprovodi to što si zamislio, onda bi počeli da urlate kako se sprovodi diktatura!

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Konacno da neko prizna ko podrzava vlast da ona ne radi po zakonu,lopovi slobodno setaju radi mira u drustvu.

Jeca

pre 2 godine

Djilas je dokazao da mu je malo para koje je uzeo od Rio Tinta, zanimaju ga iskljucivo zeleni dolari, zato i organizuje proteste

Zoran

pre 2 godine

Organizuje proteste izmedju ostalog, i što će da izgubi sve pare koje je nelegalno stekao!

Mila

pre 2 godine

Nece Djilas ukrasti vise bi dinar od srpskog naroda jer ga taj narod na vlast nece dovesti nikada vise.

Micaa

pre 2 godine

Jedino sto Djilasa zanima jesu pare Srbije, ali do njih nikada vise nece doci.

Micaa

pre 2 godine

Protesti nemaju veze sa Ekologijom. Hteo bi Djilas da srusi Vucica, ali to mi nece poci za rukom..

Jastreb

pre 2 godine

Pa kako to predsednice Vlade da za 619.000.000 evra on nema ni krivičnu prijavu i nikakav se postupak ne vodi a novinari Novosrti sve otkrili ko ovde LAŽE ILI NOVINARI I VI ILI ĐILAS??? Ovaj narod je željan pravde i jednakosti za svakog gradjanina a vi nam to niste obezbedili ni u tragovima. Ako za 10' godina vladavine to niste sposobni da uradite ONDA STE STVARNO NESPOSOBNI. Znam da vučko ovo neće objaviti ali nema veze nek zna da ima i drugačijih mišljenja I TO ONIH NEZAVISNIH I PRAVIH za razliko i od vas i od njih.

Snezana

pre 2 godine

Zaposliti ga u narodnoj banci Srbije, tu će mu biti lepo , poslužiće i kao terapija ujedno za ovog bolesnika !

Vlada

pre 2 godine

Žuti tajkuni apsolutno ništa dobo nisu uradili za našu državu od kad su počeli da se bave politikom

Kasija

pre 2 godine

Kakvi crni ekolozi, to su sve potrčci i plaćenici Đilasa

Semsa

pre 2 godine

Dilasov mozak samo vidi zelene pare. Kakva ekologija? Sto nije brinuo o ekologiji kad je bio na vlasti. Sad ga zanima... Aham, kako da ne.

Maki

pre 2 godine

Nekadašnji članovi Vlade bivšeg režima morali za dozvolu da pitaju Đilasa kada su pare u pitanju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija