• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

09.12.2021

17:34

ŠTA GOD NATO NAREDI, MI SMO SPREMNI...! Kurti preti Rusiji slanjem svoje "vojske" na njihovu granicu!

Politika

ŠTA GOD NATO NAREDI, MI SMO SPREMNI...! Kurti preti Rusiji slanjem svoje "vojske" na njihovu granicu!

Podeli vest

Samozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti govorio je o mogućnosti slanja tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga u Ukrajinu u slučaju eventualnog sukoba ruske i ukrajinske strane

Kurti je naglasio da "šta god NATO bude smatrao neophodnim, (lažna država) Kosovo će biti spremno da deluje", prenosi Kosova pres.

- Pomno pratim do kasnih sati šta se dešava na granici između Ukrajine i Ruske Federacije. Postoji alarm NATO, posebno SAD, ali i EU o tome. Šta god NATO smatra neophodnim, mi smo naravno spremni - rekao je Kurti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bajo3

pre 2 godine

Пошаљи их све а могао би и ти са њима,таман да вас Руси све наједном спале. Навијам за то !

Lui

pre 2 godine

Ako se zarati pa velike sile budu imale svojih briga videćete vi vašu spremnost,za put u jednom pravcu.

Miro

pre 2 godine

Za razliku od nas oni mogu, doduše nemaju problema sa ekologijom.

Penzionerj

pre 2 godine

Eh gnjido, ti da pretiš Velikoj Rusiji i još većem Pr. Putinu. Ne čačkaj mečku, ustvari samo napred. Zar nevidiš koliko si jadan. I tvoj narod te prezire. Kada dodju pošteni na vlast iz tvog naroda ti ćeš biti na na robiji i svi ratni zločinci. Mnogo si se zaigrao a nenormalno glup.

zora

pre 2 godine

Kurti je spreman da u prve redove stavi svoju a i decu svih"velikana" izmisljene drzave. Pre toga bi im morao objasniti da se nece vratiti sa Ruske granice. Kad je za Amere neka je za Amere.

lala

pre 2 godine

Eno Putin dao uzbunu ruskoj vojsci čim je čuo da Kurti šalje vojsku u Ukrajinu,jao biće belaja.

Toma

pre 2 godine

Jadnice nisi ni svestan koliko si jadan beda od coveka

Beki

pre 2 godine

Kad gledam histori kanal i desavanja prije drugog sveskog rata , ovo danas mi lici na to samo akteri se se drugacije zovu i svi oni koji su tada napadali Rusiju to rade i sada i ako se ovo ludilo nastavi nere biti dobro, desice se isto kao sto je hitler napao Rusiju tako se moze desiti i sada da neka budala to uradi i katastrofa ne gine. Rusija je po prirodnim resursima najbogatija zemlja na svetu i to mnogima bode oci .

KIR SRBIN

pre 2 godine

Прво сте били са Турцима, па пар година после са Аустро-угарима, па пар година после са Италијанима, па пар година после са Немцима, па пар година после са Русима, па пар година после са Кинезима, па пар година после опет са Немцима, па пар година после са Британцима, а сада сте са Америма. И цео један век колико имате државу не знате, ни ко сте, ни шта сте, ни ским сте ни куда идете и увек сте прсли. Лепо је написа Иво Андрић и причи "Ћоркан и Швабица" - "Будали вазда Бајрам!

zora

pre 1 godinu

Ovaj covek je stvarno jadan. Sta sve nece uraditi da ih ne puste niz vodu. On ne kapira da Ukrainska prica zavrsena. Samo Rusija odlucuje sta ce biti s njima isto kao sto ce odluciti sta ce biti sa Kosovom kad dodje vreme. Zeleli jadni da se oslobode osvajacke Srbije a dobili gazde pred kojima klece i mole.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija