• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.12.2021

16:30

(NOVI UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pogledajte linč sa Gazele!

printscreen

Politika

(NOVI UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pogledajte linč sa Gazele!

Podeli vest

Grupa lažnih ekologa koja je blokirala most Gazela pretukla je čoveka koji je naišao automobilom. Tom prilikom uništili su mu i vozilo, a Informer.rs došao je u posed novog snimka na kojem se vidi kako ga tuku

Kao što se vidi na snimku, a i prema rečima svedoka, okupljeni nisu dali čoveku da prođe, a kada je on izašao iz vozila, nastao je haos.

Sramota lažnih ekologa prerasta u nešto mnogo strašnije. Jasno je da više nema ni E od ekologije na ovim protestima i da su oni čisto politički, a ovaj današnji linč pokazuje kakvim se sve sredstvima služe oni koji pozivaju na navodno "mirne" proteste za očuvanje životne sredine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vuline gde si

pre 2 godine

Srbijo vreme je da ustanes i uzmes stvari u svoje ruke. Ovo vise ne zelim da gledam. Njih 50 na coveka od 65 godina. Letvom u glavu. Razbijeno staklo. I to posle 15 h kad su protesti bili gotovi

Ljubiša

pre 2 godine

Znači od sad samo naoružan preko "Gazele", pa nek lažni ekolozi vide koji će prvi.

Dragi

pre 2 godine

E moj Vučiću, šta napravi od Srbije? Tuku nekažnjeno ljude, koji ti vjeruju da je Srbija slobodna zemlja. Zašto ga tuku? Zato što neko ne dozvoljava policiji da radi svoj posao....da štiti građane.

jadranka orlovic

pre 2 godine

drzava treba da kastrira siledjije da malo ohlade svoje uspaljene glave. Ovakvi tipovi se setaju ulicama i bez politickih protesta.

Sale

pre 2 godine

Dokle više!!! Policijo nađi ove ljude, kazna žestoka, čoveku da se plati šteta. Ovu bitangu što šutira čoveka odmah naći. Pazi molim te, uzeli zakon u svoje ruke, došli ko zna odakle da nas zezaju u BG.

Marko

pre 2 godine

Nisu krivi demonstranti oni su samo saka go..na kriva je vlast sto dopusti jednoj takvoj saki da blokira medjunarodni autoput i maltretira prolaznike ja putujem iz Njemacke i cekam na jednoj i drugoj granici 8 sati i konacno udjem u moju drzavu platim putarinu i hocu da se vozim a ne da stoim na gazeli i da mi neko polupa auto na 30 km do kuce jeb.s takvu drzavu gdje sam planirao da se vratim i pokrenem biznis sa 80 radnika za pocetak vise mi ne pada na pamet povratak to nema nigdje na svetu da puteve blokira kako ko hoce i da ih niko ne sprecava u tome i ako svi znamo da to rade samo lopovcine.

Vaske

pre 2 godine

Ovo sve vodi ka gradjanskom ratu ako drzava ne moze da reaguje I da pohapsis bagru

cica Mrsoje

pre 2 godine

Nadam se da ce policija uspeti da nasilnike privede i da ce biti smesteni u ekoloske zatvore za siledzije.

KIR SRBIN

pre 2 godine

"Србија није џак за ударање, није шака пиринча, није ћилим за истресање". Али зато поштени грађани јесу, и џак, и пиринач, и ћилим, да их истресају локалне силеџије, које суд пусти после сат два времена!

Milan63

pre 2 godine

Pa, vreme je da policija, kao i u svim demokratskim državama Zapada, počne da radi svoj posao. Ovo je neprihvatljivo! Šta je ovo, Divlji Zapad!?

dera

pre 2 godine

Policija nesme ovo više da dozvoli !!! Jeli ovo država gradjana ili razbojnika ??? Da se bagra pohapsi , i naravno neka u toku hapšenja pokažu koliko su jaki .

Neo

pre 2 godine

Ovi predstavljaju sve one gradane koji nisu izasli na predhodne izbore i glasali za vucica, a to je oko 50% plus onih 20% ( a verovatno i vise jer je bilo izborne krade) koji su glasali protiv ili za druge. Dakle vecina grada... a koj navija za ove ljude koji blokiraju saobraćaj... To je cinjenica... Matematika brojeva... Onij 50% koji nisu izasli na izbore sigurno nisu za vucica bili... Nista logicnije. Nije vazno da li je vucic povukao zakon o exproprijaciji... Onih 70% ili 80% građana koji nisu glasali za njega ga ne podnose... Dosadilo im je da ga gledaju na tvu... Zato hoce da ga smene posto poto. Ja licno ni iz dep ni u dep... Meni penzija ne moze biti ni pod kojom vlascu mnogo veca od 20 hiljada tako da mi je sve jedno ko je na vlasti... I da je moja pokojna baba... Ali to vam je psihologiju obicnog naroda koji uvek misli da je bolje ono sto nije aktuelno kao aktuelna vlast na primer... Ili tuda zena, dvoriste itd...

Samo da se zna

pre 2 godine

Samo da se zna, pregazio bi vas sve. Indijanci jedni , maltretirate ljude! Ne bi me 200 vas sprecilo da prodjem!!! Pa i peske!

Petar

pre 2 godine

Alooo djilasovci sto na svoj narod i bespomocnog coveka??? I treba da vas teraju motkama i gumenim cekicima boleesnici jedni.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija