• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2021

11:06

LJIGAVŠTINO LJIGAVA! Zoran Kesić se usred Zagreba, na HRT, najslinavije ulizivao Hrvatima, pljujući sopstvenu zemlju! /video/

printscreen

Politika

LJIGAVŠTINO LJIGAVA! Zoran Kesić se usred Zagreba, na HRT, najslinavije ulizivao Hrvatima, pljujući sopstvenu zemlju! /video/

Podeli vest

Voditelj emisije "24 minuta", Zoran Kesić, uspeo je juče, gostujući u emisiji "Nedeljom u 2" na hrvatskoj nacionalnoj televiziji HRT, da padne toliko nisko da ga se i Marinika Tepić postidi...

Foto: printscreen

Na provokativnu konstataciju voditelja Aleksandra Stankovića: "Videli ste i na putu dovde da mi Hrvati bolje živimo, kad se pređe granica", Kesić je kao po komandi počeo da blati sopstvenu zemlju i veliča Hrvatsku i Hrvate:

- To nije normalno, ja ovo stvarno moram da objasnim. Krećemo jutros iz Beograda, moj verni vozač Borko i ja, zavejalo. Potpuno je belo, nIšta se ne vidi, ne vidi se ni Beograd na vodi, konačno okej izgleda jer se ni ne vidi. Prelazimo most, ja mu u zezanju kažem "Videćeš, Borko, kako pređemo granicu, čim uđemo u Hrvatsku, biće proleće" Posle 10 minuta od Hrvatske granice nema snega, kreće sunce i dolazimo u lep prolećni dan. Šetamo zrinjevcem, muzikica lepa, diskretna svira iz onih kućica, onih blagdanskih... Prelepo - rekao je ushićeni Kesić, nesvestan poniženja koje je sam sebi, ali i svima u Srbiji priredio ovakvim ljigavim postupkom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sns

pre 2 godine

Ko si ti da kritikuješ Kesića, sram te bilo nekulturna bagro! I ko ste svi vi, stoko nepismena i nekulturna, da ovako napadate na nekoga?!

MDS

pre 2 godine

Kesić ni sam nije svestan da se kao takav i samom voditelju sa HRT-a ogadio i da je vredan preziranja.

Milan63

pre 2 godine

Pa, šta ćeš onda, Kesiću, u toj Srbiji? Idi, braćala, u lijepu njihovu i uživaj u njenom proleću. Ne, nećeš. Dobro je tebi i takvima kao ti u Srbiji. Možeš da pljuješ po njoj do mile volje, da se majmunišeš u svojoj emisiji i neće ti faliti dlaka s glave. Ali, dobro. Ulizuj se Hrvatima još malo. Vole oni takve kao što si ti i gomila sličnih korisnih idiota iz kruga dvojke.

Voja

pre 2 godine

Braćala ti i bratija ste dno dna ajde malo vi da odete negde u neku rupu pa da Srbija procveta sise radikalske

Mate

pre 2 godine

ja iz zagreba ali sebi ovo nikada nisam niti bi priredio dno si Kesicu dno ljudsko

slobodan

pre 2 godine

I šta sad kesiću? U prošlosti porodice su dobijale prezime po nekoj osobenosti, tvoja je dobila kesić (kesica). Ni kesa, ni kesetina, nego kesica (mala, jedva vidljiva). Ako tako nastaviš postaćeš gnjidić.

Sonja

pre 2 godine

Najbolje bi bilo da Kesic ostane tamo gde mu je lepše i bolje.Sta na kraju svih krajeva mene briga sta on misli i kaze. Totalno nebitan lik za ovu nasu državu ma kakva ona bila.

Nenad

pre 2 godine

Sjasi vec jednom sa ove napacene zemlje i ljudi. Tvoji komentari su pretuzni koliko god se trudio da budes promucuran i interesantan....najmanje komican. Postoji izraz ...bljak....i to bas oslikava tvoj karakter.

Jovanka

pre 2 godine

Kesic ovim pokazuje kakav je čovek, bruka i sramota!

AS

pre 2 godine

NEMOJ DA SE VRAĆA U SRBIJU KAD MU JE TAMO LEPŠE.

Dragacevac

pre 2 godine

Okej ne slazem se potpuno,ali ima nesto tacno ovde je... mi smo bili po Osmanlije skoro 4 veka pa licno ondak mislim da nam je DNK malo pomesan sa bliski istok itd, A ovih Hrvati su kao kobajagan zapadni plemici. Mozda ima tu neka istina ili mozda ne

Ljubiša

pre 2 godine

Nauči malo istoriju. Sadašnja teritorija Hrvatske je od 1640 isto bila pod Turcima, sve do prvog balkanskog rata, pa posle pod Austrijancima i Madjarima, pa od 1918. pod nama, pa '41. pod Italijanima i Nemcima, pa od '45. opet pod nama... Tako da nikad neće moći da se utvrdi ko su oni... Smućkani sa svih strana.

Nata

pre 2 godine

Ovakvim postupcima se vidi pravo lice nekih ljudi.

Ilija

pre 2 godine

Zamislite samo koliko Hrvati likuju kada gledaju kako jedan Srbin pljuje po svojoj zemlji! To Hrvati sebi ne bi dopustili, ali mi eto, imamo izrode.

Joyce

pre 2 godine

Zoran Kesić? Pa Srbija i nije njegova zemlja. Ipak to što je uradio nije lepo. Ali to više govori o njemu, nego o zemlji u kojoj radi i živi.

Aleks

pre 2 godine

Vrhunac moralnog pada i ogavnosti, Kesić je dno dna, pljuvati po sopstvenom narodu i državi, strasno! Hrvati se isto medjusobno gloze po političkoj osnovi ali kada su u inostranstvu onda su jedinstveni kao jedan, šta reci nego odvratno, sram te bilo Kesicu!

Komsija

pre 2 godine

Ljigavi hrvatofil, cak je NDH prebacio i u drugu klimatsku zonu. Za poltrona Kesica, u Jasenovcu vlada vecito prolece. Fuj!

Argus

pre 2 godine

Sve što je rekao ,istina je. Šta to nije točno u tome šta je rekao.??? Ne dolaze srbi uzalud tražiti posao u HR. Niti uzalud prodaju kuče da bi došli do HR dokumenata. Sviđalo se to nekom ili ne, Hrvatska je jedna sasvim druga priča u odnosu na srbiju. Daleko bolja. I "sunčanija".

MrKamenjarac

pre 2 godine

...e sad vidite kako su nastale USTASE,od ovakvih slepaca i dupelizaca kao sto je mudna KESICA....

MrKamenjarac

pre 2 godine

...e sad vidite kako su nastale USTASE,od ovakvih slepaca i dupelizaca kao sto je mudna KESICA....

Bezimeni

pre 2 godine

Jadni ljigavac nažalost nije svestan daga se i Hrvati gade! Ne mogu da veruju da takav ljigavac postoji! Nažalost,zbog svet nas poistovećuje sa takvima! Treba razmotriti mogućnost da se takvima oduzme državljanstvo Srbije jer ga nisu dostojni! Gadi mi se!!!

Objavite ako vam Vucic dopusti

pre 2 godine

Za sve av av av sendvicare: treba imati malo mozga pa da vidis da lik zajeb... Kao u Eu sve sjajno,odlicno,bez problema pa i vrijeme bolje.. Ali prosjecni krezubi sns bolid to ne shvata..

Revnosan

pre 2 godine

Citajuci komentare ovih placenih botova placenika I pacenika vidi se koliko su izoperisani od svakog smisla za politicku satiru kabare I humor. Nema problema stoko, uskoro ce vas veliki mag Vucic da gostuje kod hipnotiziranig Marica na TV Hepi pa se naslusajte nebuloza I namirisete se mirisa pecenja, pacenici.

Doktorka

pre 2 godine

Ma molim vas, čovek samo objašnjava. Prekinite da pompezujete ono što je normalno rečeno i izvrćete. Pa svako bi to rekao jer je vreme bilo takvo. Veliki pozdrav za kralja.

Banex

pre 2 godine

Strašno bio je u Raskoj u vojsci, svaki dan sam gledao jedno gordo i otuzno lice, ponašao se kao da je iznad svih sav pametan, ni u manastir nije hteo sa nama, izopacen 10000 %

Pomracenje uma

pre 2 godine

A jel vi niste skontali da je bio sarkastican? U hrvatskoj proleće.....Niste ni razmisljali? Nemate čime? Inače, Kesića ne volim ali mi se vi sada gadite.

Zoran

pre 2 godine

Kesic je car ljudina i mozete samo da ga mrzite.

Mira bg

pre 2 godine

Gledala sam emisiju i bilo me je sramota u njegovo ime. Preterao je u uvlačenju domaćinima što znači da baš i nije preterano inteligentna osoba. Odavno više nije duhovit.

Deki

pre 2 godine

Od ljugavig kesica se tako nešto i očekuje. Kome je njegov humor i smešan ?!

Branko

pre 2 godine

Picketina Srpska... samo se nadam i nemogu docekat da se negde sretnemo ili mimoidjemo i da mi nesto dobaci...PREPARIRAO BI GA U HRVATA jednim vaspitnim Samarom..Ljigavac...Slina..Smece...Kontejner !!!!

Bane

pre 2 godine

Neverovatno je koliko covek moze nisko da se spusti.

Igor

pre 2 godine

A sta se moze drugo ocekivati od tog ljigavca....

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14