• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.12.2021

08:17

ĐILASOVSKI NOVINARI BEZ DUŠE, KOPAJU I PO KOSTIMA UBIJENOG RANKA PANIĆA! Opravdati prolivanje krvi svih koji ne misle kao Marinika i Đilas!

Informer

Politika

ĐILASOVSKI NOVINARI BEZ DUŠE, KOPAJU I PO KOSTIMA UBIJENOG RANKA PANIĆA! Opravdati prolivanje krvi svih koji ne misle kao Marinika i Đilas!

Podeli vest

Kako bi opravdali svako nasilje koje rade i koje planiraju, kako bi napravili žrtve od sebe, a u isto vreme ubili svako sećanje na prave žrtve, đilasovci vise ne prezaju ni od čega

Tako je noćas jedan od omiljenih Marinikinih i Đilasovih propagandista, čovek koji je hteo pristalice SNS da strpa u logore, Slobodan Georgiev, napisao da Ranko Panić nije ubijen!

Isti taj Georgiev pre samo dve godine pisao je s cinizmom o pokojnom Ranku Paniću, navodeći kako je učestvovao u "nasilnim demonstracijama". Kako bi onda Georgiev nazvao prebijanja i uništavanja privatne imovine širom Srbije, koja su istrpeli građani koji su samo hteli slobodno da se kreću po svojoj Srbiji?! Isti taj Marinikin i Đilasov propagandista objašnjavao je tad u tekstu da je Panić "preminuo od posledica prebijanja", a cinično se podsmevao u želji da objasni kako je Panić bio pripadnik Vojske Srpske Krajine, a nije protestovao zbog pada Krajine nego zbog izručenja Karadžića, kao da je zbog toga njegovo ubistvo manje zlo i manja tragedija.

Foto: printscreen

Jasna je namera koju imaju Marinika i Đilas, koji već danima u svojim medijima uvode prolivanje krvi naprednjaka, ali i svih drugih koji ne misle kao oni, poput pokojnog Ranka Panića, uvode kao nešto sasvim normalno i poželjno, pa čak i predsedniku države poručuju da že biti streljan ako im sam ne preda funkciju!

Foto: Beta

Smilja Panić, majka ubijenog Ranka Panića

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija