• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: glaszapadnesrbije.rs

19.12.2021

14:50

Vođa protesta u Čačku polno uznemiravao samohranu majku! UPOZORENJE, FOTOGRAFIJE SU UZNEMIRIJUĆEG SADRŽAJA!

printscreen

Politika

Vođa protesta u Čačku polno uznemiravao samohranu majku! UPOZORENJE, FOTOGRAFIJE SU UZNEMIRIJUĆEG SADRŽAJA!

Podeli vest

Samohrana majka J. T. iz Čačka, podnela je 9. decenbra 2021. godine krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku protiv Pavla Jelesijevića iz istog grada zbog polnog uznemiravanja koje je Jelesijević sprovodio nad ovom ženom. Pavle Jelesijević je inače i vođa đilasovskih protesta u Čačku

U obrazloženju prijave i izjavi oštećene se stoji da je Pavle Jelesijević sa svog mobilnog broja putem društvene mreže WhatsApp slao u više navrata poruke uvredljivog sadržaja, iako ga je molila da to ne čini.

Jelesijević je tokom lažnih ekoloških protesta bio jedan od predvodnika u Čačku, pa je tako prošlog vikenda blokirao Ibarsku magustralu u Preljini kod Čačka.

Samohrana majka tvrdi da je očajna i da strahuje za svoju bezbednost, ali da je bez obzira na to odlučila da sve prijavi državnim organima i podnese krivičnu prijavu.

Kao dokaz svojih tvrdnji oštećena J.T. predložila je saslušanje sebe i Jelesijevića, saslušanje svedoka čije ime nije navela zbog iz straha po bezbednost osobe i uticaja na svedoka.

Takođe je zatražila izvod iz Kaznene evidencije Jelesijevića.

Uz krivičnu pijavu dostavila je oštampane poruke i telefon na koje su joj stizale.

Upozoravamo čitaoce da su fotografije iz krivične prijave eksplicitne! 

Foto: glaszapadnesrbije.rs

Foto: glaszapadnesrbije.rs

Foto: glaszapadnesrbije.rs

Foto: glaszapadnesrbije.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peja kostolac

pre 2 godine

Vođa protesta u Čačku polno uznemiravao samohranu majku! A zamisli kako bi tek izgledalo da je polno uznemiravao Vučića.

sombor

pre 2 godine

Kada pogledas ko sve protestuje onda vidis dasu to sve neki kriminalci oni se bore da njihovi dodu na vlast da nebi odgovarali bruka i sramota

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Jel on organizovao ekoloske ili sksualne proteste. Mozda coveku nisu sve daske u glavi, kad salje slike svog polnog organa zenama. Tom coveku je mesto u Lazi a ne na protestima.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija