• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.12.2021

14:42

Kurti je danas hapsio Srbe i zbog "Otvorenog Balkana"!

printscreen

Politika

Kurti je danas hapsio Srbe i zbog "Otvorenog Balkana"!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je današnja akcija kosovske policije u Štrpcu, u kojoj je uhapšeno 10 osoba, među kojima i bivši predsednik te opštine, reakcija Prištine i na današnji samit u okviru "Otvorenog Balkana", pitajući kako to Priština uvek nađe kriminalce samo među Srbima


"Na početku su govorili da je suština da na severu KiM žive kriminalci i vodili su kampanju, sa delom beogradskih medija, i to godinama, a ne mesecima, da su kriminalci sa severa, pa bi rekli - šta god da urade, dozovljeno je, jer to rade, ne protiv Srba, nego protiv kriminalaca", konstatovao je Vučić.


On je ironično primetio i da su "izgleda kriminalci i na jugu".

"Sve go kriminalac... otišli su u Štrpce, uhapsiše 10 ljudi i svi kriminalci... Ne znam samo kako usput ne nađoše, u Lipljanu, Uroševcu, negde druge, još nekog kriminalca, nego samo među Srbima", rekao je Vučić.

On je ukazao da je premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti to uradio i zbog samita "Ovtorenog Balkana", koji je danas održan u Tirani.

"Dobiću više podataka kada se vratim u Beograd i obezbedićemo pravnu pomoć svim ljudima, Srbima, da vidimo o čemu se tačno radi", rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biljana

pre 2 godine

Kosovski Albanci su čedo licenernog Zapada i NATO i mogu da rade sa Srbima šta god požele,dozvoljeno im je sve što Srbima nije,našem narodu zagrčavaju život jer žele da ih proteraju a našim Srbima na KiM jedinu zaštitu pruža Vučić u svim situacijama zato i ima njihovo ogromno poverenje

ZAvram

pre 2 godine

Не чуди ме што се шиптарски терористи иживљавају над Србима. То они, наочиглед целог света, деценијама чине. Некада у мањем, а некада у језивом, бруталном, крвавом обиму... Мене запањује ћутање оног дела света, који се стално буса у прса и захтева поштовање демократије и људских права. Ћуте, без имало осећања за правду, за Србе, који деценијама живе у страху, преживљавају голготу... Шта друго рећи за њих, осим да су грдни лицемери, чије је учешће у грозоморним злочинима над Србима одавно огољено.

Tezra

pre 2 godine

Kurti hapsio Srbe jer mu je krivo sto je Albanija otvorila granice za Srbe.

Milanka

pre 2 godine

Sramno je da šiptari mogu da rade sa Srbima šta god požele, dozvoljeno im je sve što Srbima nije, našem narodu zagrčavaju život jer žele da ih proteraju. Srbima na KiM jedinu zaštitu pruža Aleksandar Vučić u svim situacijama zato i ima njihovo ogromno poverenje.

Mala plava

pre 2 godine

Kurti je namerno ciljao bas kad se odlucuje o Otvorenom Balkanu ,nadamo se da ce pasti Kurti na ZSO

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija