• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2022

21:38

ĐILASOVSKA TELEVIZIJA NASTAVLJA KAMPANJU PROTIV ĐOKOVIĆA: Ako je Novak bio pozitivan i šetao među decom i građanima to je neodgovorno i mora da bude kažnjen! (VIDEO)

Fotoilustracija/Informer DN

Politika

ĐILASOVSKA TELEVIZIJA NASTAVLJA KAMPANJU PROTIV ĐOKOVIĆA: Ako je Novak bio pozitivan i šetao među decom i građanima to je neodgovorno i mora da bude kažnjen! (VIDEO)

Podeli vest

Neko bi pomislio da Đilas, Šolak i Marinika imaju nešto protiv Novaka Đokovića lično ako se uzme u obzir koliko ga njihovi mediji napadaju

I taj neko ne bi pogrešio. Njima jednostavno smeta što je Novak Đoković Srbin i što je ponosan Srbin. 

Svaki Srbin koji na bilo koji način jača i proslavlja Srbiju im smeta. Zato su uvek, kao na mrtvoj straži, spremni da ospu paljbu po najboljim Srbima, ali i da ugoste i daju prostora totalno nevažnim ličnostima iz sveta i regiona pod uslovom da mrze Srbe. 

Primer toga bilo je i dovođenje u pitanje njegovog PCR testa i validnosti istog i to baš u trenutku kada Novak vodi odsudnu bitku. 

Njihovi poslušnici redovno su ovih dana napadali Novaka, dok je bio u imigracionom pritvoru i čekao saslušanje pred sudijom uz stalno ponavljanje kako nije priložio potrebnu dokumentaciju i kako ga treba deportovati.

Kada je sudija potvrdio ono što smo svi znali, da je Novak učinio sve što je od njega traženo i priložio dokumentaciju koja je potrebna oni su promenili taktiku.

Sada, dok Novak vodi odsudnu bitku i čeka da prođe rok tokom kojeg ministar može da mu samoinicijativno ukine vizu, Đilasovci ga optužuju kako je njegov PCR test nevalidan i kako ga zbog toga treba kazniti. 

Oni su ljudi bez obraza i bez morala koji se vode onom "što Srbiji gore, to nama bolje". 

Narod će sve to znati da kazni na pravi način.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Raka

pre 2 godine

Pitanje na mestu, mozes mrzeti Djilasa kolko hoces. 16 popodne je znao rezultat a 17 je bio sa decom.

Branko

pre 2 godine

Kretencino jeda Novak je bar obradovao decu...a ti smradu jedan , si sa tvojom Bandom za vreme zabrane izlaska kamenicama , flasama i ogrdama gadjao nasu Policiju i povh svega povecavali broj zarazenih iz dana u dan.... smradovi jadni !!!

pera

pre 2 godine

pa gde je problem? ako je 16. bio pozitivan, 17. delio poklone deci, treba da bude uhapsen kad udje nazad u srbiju zbog krsenja izolacije. sta nije jasno?

Edo Bakarec ustaški zapovednik

pre 2 godine

ХАПСИ БРЕ ОВОГ ПАРТИЈСКОГ НЕПРИЈАТЕЉА! АЦО ПАРТИЈА! АЦО ПАРТИЈА! АЦО ПАРТИЈА ?

Milan

pre 2 godine

Šteta što Nole nije prvo gostovao kod Vas u studiju 17 tog decembra pa da vidimo kakvi bi efekti bili njegovog gostovanja. Nije mi jasno prvo potencirate vakcinaciju u Srbiji a ovamo Novaka branite da se ne vakciniše.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Ja ovog Djilasa ne mogu nikako da 'svarim'. Ali i mene je zacudilo zasto Djokovic nije sacekao rezultate u izolaciji , a onda se ponasao onako kako mu to rezultat testa nalaze . To je cini mi se proces koga se moramo svi pridrzavati.

Laki

pre 2 godine

Prosipate sirce vec dve godine. Zucko, koliko si obolelih izvjdio u setnje koliko zaraznih je bilo na zaustsvljanju saobracajaa koliko li je zarazenih ba vasim protestima kasnije umrlo. Smradu jedan, plakaces ti opet pred kamerama idiote neopisani.

doživotna robija za SNS mafiju

pre 2 godine

SNS mafija se ozbiljno isprepadala pred istorijske izbore, pa ne znaju više šta da smisle protiv žutih. Ako žuti dođu na vlast, eto robije za SNS mafiju. SNS mafija i treba da se plaši, ozbiljno da se plaši posledica svoje alavosti i bahatosti...

sledeća vest

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

(ANKETA) Ko osvaja EURO?
EURO 2024

(ANKETA) Ko osvaja EURO?

Evropsko prvenstvo u fudbalu ulazi u završnu i najuzbudljiviju fazu, navijači iz osam zemalja strepe i sanjaju da će se baš njihovi ljubimci popeti na krov Evrope, a šta vi mislite, kome će pripasti laskavo priznanje?

05.07.2024

10:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija