• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2022

13:04

STRAŠAN SKANDAL NISKOTIRAŽNOG TABLOIDA "DANAS"! "Novak je prevarant, nema kućno vaspitanje, Federer i Nadal su za njega ljudi"!

Informer

Politika

STRAŠAN SKANDAL NISKOTIRAŽNOG TABLOIDA "DANAS"! "Novak je prevarant, nema kućno vaspitanje, Federer i Nadal su za njega ljudi"!

Podeli vest

Niskotiražni đilasovski tabloid "Danas" žestoko je u današnjem izdanju ponizio najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

Đokoviću je rano jutros ponovo ukinuta viza za Australiju, a u toku je i novo suđenje. 

I dok Novak trpi torturu u Australiji, đilasovski niskotiražni tabloid "Danas" objavio je u današnjem izdanju pismo čitateljke Marije Tešić, profesorke u penziji iz Novog Sada, u kome je žestoko ponizila najboljeg tenisera sveta.

Foto: Printscreen

Ona u pismu navodi da je za sve ovo što se dešava kriv isključivo Đoković i da on, kako ona navodi, nema dovoljno dobro kućno vaspitanje, ponašanje i obrazovanje. 

Takođe, čitateljka đilasovskog tabloida "Danas" navodi kako se Novak ponaša divlje i grubo, ali i da nije  čovek, i da su Federer i Nadal za njega ljudi. 

Ona navodi da nas najbolji teniser sveta sramoti jer se nije vakcinisao. 

Dakle, niskotiražni đilasovski tabolid "Danas" nekoga ko je naš amabsador u svetu, nekoga ko se bori za Srbiju uvek, nekoga ko pomaže zemlji i promociji Srbije, tvrdi da nema vaspitanje, da nas sramoti i da nije čovek.

Ovo je strapan skandal koji je nedopustiv, ali od đilasovskih medija smo to već i navikli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zvezdas

pre 2 godine

Neka Nole i dalje podrzava navodne ekologe na celu sa Djilasom a njegov tata neka podrzava Dzukelu Tadica.

ratko

pre 2 godine

da li u ovoj drzavi ima suda ,da se danas kazni za uvredu

Fedja

pre 2 godine

Ne bih se slozio da su ga ponizili.Pre bih rekao da je to bio pokusaj malicioznih i iskomplesiranih jadnika da se cuju. NOLE JE GROMADA ZA NJIH . Za nas je idol ,pobednik i jedan od najvecih ambasadora Srbije u svetu.

Kresoja Bill

pre 2 godine

Na šta ste spali, jadnici, da vam babe daju komentare, da penzionerke komentarišu vrhovni sport, nekopetentno, pristrasno i nestručno. Ali dobro, za dobrim konjem se i diže prašina. Nikako za magarcem.

Nn

pre 2 godine

Kucno vaspitanje nek ostavi NA stranu, to nema veze sa ovim sto se desava. Ja njega ne razumem zasto sebe stavlja u ovaj problem. Pa ne moze kroz zid. Nek se vrati kuci, to mu je najpametnije.

zikas

pre 2 godine

Oće to tako da misle neke babe koje dugo ... apstiniraju. :(

Ina

pre 2 godine

A gospođa zna kakvi su Federer i Nadal? E strašno je ovo šta napisa.

laki

pre 2 godine

Ne viste posteni, uzeli ste od lopova Djilasa od 619 miliona eur-a koje je oteo narodu novac da pisete sta vam on kaze. Fuj bre smrdljivi gadovi, a i ova navodna citateljka, koja sebi daje vaznost time sto je uzela nesto od tog ukradenog novca , da blati Djokovica. Smrduso, Novak je za razliku od tvog Djilasa lopova, od svog pošteno zaradjenog novca pomagao i Srbiju a i ovu (pokazalo se) fasisticku drzavu. Na njegovu zalost mad im je dao novac kao pomoc nastradalima u pozaru, nije znao za fasisoidnost njihovih politicara.

Bane

pre 2 godine

Sramota si ti, babo, kojoj su djilas i izdajnička gamad ideal. Ista si propalica kao onaj čanak, lonac ili tako nešto. Sramota je da si ti bila profesor bilo gde i bilo kad. Stidi se, mada mislim da obraza nemaš!

Penzionerj

pre 2 godine

Proterati ove lidake iz zemlje neka idu tamo gde i pripadaju. Zalosno, mi nemamo sud.

ZoranSM

pre 2 godine

"Gospodo vi i vaš dnevni list" u novini koja se zove Danas, ovim tekstom ste ponizili ne Novaka, koji je SVETSKA ljudska Gromada, nego sebe i novinu, koja će verovatno, nadam se, uskoro biti ugašena zbog "enormno visokog tiraža"!

Vladimir

pre 2 godine

"Danas" je odavno umro u svojoj zlobi.Kakav list takva i neki nazovi žena koja je pisala ovakvo pismo.Dno dna je dno,što bi rekao Balašević.

Dimitrije

pre 2 godine

Čitam komentare i čudim se. Kako lako ptihvatate da u raznim novinama izjave i komentare daju neki NN ljudi. Pa zar vam nije jasno da ta potpisana profesorka i ne postoji a da je tekst pisan u redakciji. Proverite, ako imate mogućnosti i videćete da sam j pravu. Tekst je delo naručeno da blati sve vezano za naš narod pa se tako i ponašajte prema njemu

gago

pre 2 godine

Ove senilne spodobe im dobro dodju da sad pred izbore "podignu"rejting sa 0.00 na mozda 0.00%.

Nesa

pre 2 godine

Boze kakvih nas sve ima. Dokaz da obrazovanje ne znaci i pamet.

pera rogonja

pre 2 godine

Sta da se radi kad zuti ne mogu da dodju na vlast nikada vise u Srbiji.Zato procitam naslov ki pomislim u sebi da imamo nesto najgore na svetu.Mi nemano opoziciju zutih vec najgori olos koji postoji na svetu.

Mare

pre 2 godine

Dajte ljudi da se skupimo i da na isti Način kako oni rade da im damo do znanja ispred njihovih novina i televizija da se gube iz Srbije. Izdajice MARŠ IZ SRBIJE

Rade

pre 2 godine

Đilas je pokušao da politički pridobije Novaka ali kad je dobio šut kartu krenula je prljava propaganda. Šta očekivati od anti Srba, ?

ringispil

pre 2 godine

Pa jos profesorka u penziji iz Novog SADA, doktorka. E Boze dragi gde je nasa stara dobra UDBA, u ovoj demokratskoj Srbiji bilo bi otovrena barem tri GOLA OTOKA, za penzionere, novinare i sudije sa djakuzijem.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17