• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2022

08:57

SIN SANDE RAŠKOVIĆ IVIĆ IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Politika

SIN SANDE RAŠKOVIĆ IVIĆ IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Podeli vest

Sin političarke Sande Rašković Ivić izvršio je samoubistvo u Beogradu

J. I. (25), preminuo je nakon što je skočio kroz prozor stana u Ulici 27. marta u Beogradu.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Dvadestpetogodišnji sin političarke je bio student filozofije.

Kako Informer nezvanično saznaje, sin političarke Sande Rašković Ivić, pokušao je da se obesi.

Prema nezvaničnim informacijama, J. I. najpre je uzeo USB kabl, čiji je jedan deo obmotao oko kvake, a drugi oko svog vrata.

Kako je prozor njegove sobe na 5. spratu bio otvoren, mladić je skočio kroz njega. Mešutim, pot silinom tereta, kabl je pukao, a mladić je pao na beton ispred zgrade u kojoj je živeo.

Na licu mesta, u stanu, obavljen je policijski uviđaj. Kako saznajemo, nisu uočeni tragovi nasilja,  niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli boravio.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tela i obavljanje toksikoloških analiza.

Komšije iz zgrade kazu da su uglavnom viđali njegovu majku Sandu Rašković Ivić kako dolazi u stan,  a nesrećnog mladića retko. Za njega kažu da je bio dobar, miran, povučen i lepo vaspitan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 2 godine

Šta se ovo dešava? Neka nam je Bog u pomoći.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija