• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2022

18:49

PONOSIM SE ŠTO SAM JUNAK VAŠEG DOBA ZLOG! Premijerka "počistila" autore sramne emisije i opozicionare: Vi, koji ste trčali u američku ambasadu da molite za...

Printscreen

Politika

PONOSIM SE ŠTO SAM JUNAK VAŠEG DOBA ZLOG! Premijerka "počistila" autore sramne emisije i opozicionare: Vi, koji ste trčali u američku ambasadu da molite za...

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovarala je na pitanja novinara nakon sednice Vlade na kojoj su poništene sve odluke sa Rio Tintom. Ona je komentarisala film emitovan na TV N1 "Junaci doba zlog" u kojem je ona protagonista

- Što se tiče izjave Borka Stefanovića, on ponovo kreće od sebe. Od svog moralnog stava i vrednosti da će danas nešto raditi, a sutra kad ih neko bude pitao, oni će reći "Ne, ne, nisam to ja". Ne, ponosim se svakim sekundom provedenim u ovoj Vladi, svakim sekundom provedenim pored Aleksandra Vučića, svim putevima, e upravom, investicijama, prugama, školama i bolnicama i svim onim što smo uradili za zaštitu životne sredine. Nikada se ne samo neću stideti, nego to vaše obećanje da ćete, kada dođete na vlast, stavljati nas u logore, suditi, vešati... Nadate se da ćete doći na vlast, ja mislim da nikada narod više za to neće glasati. Ako mi ipak budete sudili, ja ću reći: Jeste, ja sam to uradila, ponosna sam što sam bila uz Aleksandra Vučića. Vi, kao što je Borko Stefanović koji ste trčali u američku ambasadu da molite da se pomeri proglašenje nezavisnosti Kosova da bi Boris Tadić pobedio na izborima. Nije vas bilo briga što će proglasiti, već vam je bilo bitno samo kada će. Nisu vas zanimali Srbi sa Kosova. Vi ćete meni nešto da kažete. Čast mi je što sam se našla u filmu "Junaci doba zlog". Jer ako je ovo zlo doba... Zlo je za neke koji su izgubili milione i milijarde, a za narod, ovo je dobro doba. Za penzionere, za ljude koji mogu da se leče jer imaju gde. Zlo doba je samo za Đilasa, Šolaka, Zelenovića... Ja se ponosim što sam junak njihovog zlog doba - rekla je premijerka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 2 godine

Čime sve opozicija nece da se služi da bi opravdali sebe I sve svoje loše i da bi napljuvali nekog drugog,u ovom slučaju Anu Brnabic,samo zato sto su neistimisljenici i sti pokušavaju da se dokopaju vlasti,na kakva god način!

Jelena

pre 2 godine

Podrška za našu premijerku, svaki građanin će se ponositi svojom državom i njenim uspehom. Tako bi bar trebalo da bude. Ova vlada je pokazala da je radom, trudom i zalaganjem svaki uspeh moguć

Juca

pre 2 godine

Kako ih je samo premijerka pocistila istinom, delima i činjenicama! Bravo! Jadna opozicija na svaki mogući način se trudi da pljuje po vlasti, koristi se lažima i neistinama. Jadno je to, kao što nam je jadna i opozicija.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17