• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.01.2022

17:32

OSUĐUJEMO ZVERSKE PLANOVE DA SE IZVRŠI ATENTAT NA VUČIĆA!

Informer

Politika

OSUĐUJEMO ZVERSKE PLANOVE DA SE IZVRŠI ATENTAT NA VUČIĆA!

Podeli vest

Funkcioneri SNS danas su u odvojenim izjavama osudili zverske planove da se izvrši atentat na predsednika Aleksandra Vučića i, dajući mu punu podršku u borbi protiv organizovanog kriminala, istakli očekivanja da će nadležne institucije reagovati energično


Član Predsedništva SNS Dragan Stevanović podsetio je da predaja nije opcija i da je većinska Srbija uz predsednika Aleksandra Vučića.


- Danas predsedniče možemo da pozovemo institucije da štite Vas, da štite ustavni poredak, da obezbede sigurnost građanima, jer ste upravo svojom politikom i posvećenim radom te institucije podigli i ponovo uspostavili - naveo je on.


Istakao je da većinska Srbija očekuje da institucije reaguju energično i adekvatno.

- Da zmiju udarimo u glavu i do kraja. Živela Srbija... - poručio je Stevanović.

Članica Glavnog odbora SNS Sonja Božović ocenila je da je

zbog namere predsednika Aleksandra Vučića da se suprotstavi organizovanom kriminalu i od Srbije načini bezbednu i stabilnu zemlju, i on sam postao meta mafije.

"Verujem da će nadležni državni organi uraditi sve što je potrebno kako bi zaštitili bezbednost predsednika Vučića. Svaki napad i pretnja upućena njemu, pretnja su prosperitetu, stabilnosti i jačanju Republike Srbije", poručila je ona.

Član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković ocenio je da su zverskim planom da izvrše atentat na Vučića "monstrumi još jednom pokušali da zastraše Srbiju".

"Neće im proći. Srbija i svi njeni građani pružaju podršku čoveku koji je jedini imao hrabrosti da se suprotstavi organizovanom kriminalu u našoj zemlji, da stane na put raznim Zvicerima i kriminalnim klanovima, to je upravo ono što oni ne mogu Aleksandru Vučiću da oproste", naveo je Mirković.

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović ističe da je, zbog svoje odlučnosti i beskompromisne borbe sa organizovanim kriminalom, predsednik Vučić na meti kriminalnih grupa koje planiraju njegovo ubistvo.

"Srpskoj policiji je dokaze za ovaj monstruozan plan dostavio Europol. To nesumnjivo pokazuje da je sprega političko - mafijaških struktura iz zemlje i regiona, spremna da eliminiše predsednika Vučića, samo zbog nespornih rezultata koje je postigao na ekonomskom i političkom uzdizanju Srbije i obračuna sa organizovanim kriminalom", kazala je Vujovićeva.

Naše bezbednosne službe u saradnji sa međunarodnim partnerima, ističe ona, moraju da učine sve da zaštite legitimno izabranog predsednika Aleksandra Vučića i da se postaraju da združenim snagama obezglave ovu međunarodnu mafijašku hobotnicu koja je pretnja po mir i stabilnost čitavom regionu.

Uglješa Mrdić, član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik, kaže da smo u trenucima ozbiljnih rezultata države svedoci planiranja atentata na predsednika Srbije.

"Jasno je da jaka Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem smeta svima onima koji žele slabu našu državu u kojoj će vladati mafija.

Protivnicima Srbije i Vučića smeta što je naša država rekla NE mafiji i što smo svedoci ozbiljnih rezultata u toj borbi", naveo je Mrdić.

On zahteva da nadležne državne institucija ispitaju sve navode povodom informacija o planiranju atentata na Vučića, u organizaciji šefa kavačkog klana Radoja Zvicera i njegovih mentora i saradnika, i da pojačaju bezbednost predsednika Vučića i njegove porodice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 2 godine

Treba osuditi svaki vid nasilja i zverski plan da se izvrsi atentat na predsednika.

Ana

pre 2 godine

Verujem da ce nadlezni do kraja ispitati i pronaci porucioce i izvrsioce!

Pretnje Vučiću treba da se shvate sa najvećom brigom i pažnjom!
Politika

Pretnje Vučiću treba da se shvate sa najvećom brigom i pažnjom!

Najnoviji dokazi policije jedne države iz EU i Evropola o planiranom atentatu na predsednika Vučića ne samo da moraju da se shvate sa najvećom brigom i pažnjom, već i dokazuju ono što svi znamo - da oni koji su napravili plan likvidacije i organizovali pomagače i izvršioce da ubiju predsednika Srbije žele obezglavljenu Srbiju koja će biti džak za udaranje svima, rekao je član Predsedništva SNS Zlatibor Lončar

22.01.2022

16:17

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija