• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2022

12:16

JA MISLILA ONI SE BORE PROTIV VUČIĆA, A ONI SE BORE SAMI SA SOBOM... Tadićeva portparolka rasturila Đilasa i Jeremića!

Politika

JA MISLILA ONI SE BORE PROTIV VUČIĆA, A ONI SE BORE SAMI SA SOBOM... Tadićeva portparolka rasturila Đilasa i Jeremića!

Podeli vest

Tadićeva portparolka Marina Komad jš jednom je zadala ozbiljan udarac opoziciji kada je na svom Tviter profilu istakla da nije jasno protiv koga se oni zapravo bore, aludirajući na vest đilasovskog Danasa da "Ponoš ima bolji rejting od Tadića i Saše Jankovića"

 

- Krenuo PR! Sreća pa se ta politička opcija bori protiv kontrole medija, u državi u kojoj je to jedan od najvećih problema. A opsednutost drugim kandidaturama i potpuno izvrtanje istine u tu svrhu je takođe deo doslednog političkog programa naručioca - napisala je Komad na Tviteru i dodala:

Zamislite koliko je ovo daleko od istine kada su čak i u ovakvom PR tekstu morali da navedu da je to samo "u nekim aspektima". Ali računaju na to da se čita samo naslov.

Foto: printscreen

Nešto kasnije, ponovo je tvitovala: 

- Zanimljivo je da United media u promociji svog kandidata ne porede ga sa Vučićevim rejtingom, već sa rejtinzima drugih iz opozicije. To bi imalo smisla samo kada bi se radilo o izboru za zajedničkog kandidata, a ovako se postavlja pitanje protiv koga se oni ustvari bore..?

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bruder

pre 2 godine

Umeju od nama ukradenih para fudbalske klubove da kupuju po svetu ali zato na izborima nece moci ni cenzus da predju. Pregazice ih Vucic kao plitak potok.

Rade R

pre 2 godine

Protiv samih sebe i države Srbije! Pa ko je izvukao Srbiju iz pepela, da nisu oni, Đilas i njegovi plaćenici, da nije Tadić!? Naravno da nije niko od njih! Srbiju je iz pepela podigao ALEKSANDAR VUČIĆ, protiv koga ste vi svi zajedno, samo nikako da se dogovorite ko bi bio na čelu te izdaje Srbije, kako da podelite plen u slučaju da je ovaj narod izgubio pamćenje i pamet! ŽIVEO PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ! ŽIVELA SRBIJA!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija