• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv.rs

28.01.2022

11:57

Ovako Đilas i njegov pajtos Bijelić žele da PREVARE NAROD! Šta se krije iza kandidature Vladete Jankovića?

Tanjug

Politika

Ovako Đilas i njegov pajtos Bijelić žele da PREVARE NAROD! Šta se krije iza kandidature Vladete Jankovića?

Podeli vest

Kako se bliže izbori, tako opozicija predvođenja liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom pada u sve veći haos iz kog ne može da se izvuče, pokušavajući da ponovo prevare narod

Nakon Đilasovog predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša i pokušaja da istog predstavi kao patriotu, dok je on jedan od miljenika Hrvata i ne odriče se hrvatskog pasoša, sada je odlučeno da opozicioni kandidat na izborima za gradonačelnika Beograda bude bivši ambasador u Velikoj Britaniji Vladeta Janković!

Foto: printscreen

Vladeta Janković

Da se iza ovog krije još jedna podmukla igra Dragana Đilasa je jasno. Naime, kako bi se ponovo dokapao vlasti da bi mogao da nastavi tamo gde je bio prekinut pre skoro deceniju, Đilas preko imena profesora Vladete Jankovića želi da progura sebe i svog pajtosa Aleksandra Bjelića.

Lukav plan

Da ovaj dvojac ima namere koje će ići na štetu građana, govore činjenice. Naime, poznato na koji način i kako je Dragan Đilas pljačkao Srbiju, te u svoje džepove stavio milione evra. Podsećamo, firme Dragana Đilasa pre njegovog dolaska na vlast imale su prihod od svega 75.000 evra, a on je za osam godina uvećan 1000 puta. Logično je da je po silasku sa vlasti učinio sve da taj novac sačuva, a negovo poreklo sakrije.

Kasnije su na površinu isplivali računi i nekretnine za koje činjenice govore da su nastali od novca građana Srbije.

Ipak, u tome nije bio sam, potpora je bio, upravo, Aleksandar Bijelić koji je bio pomoćnik gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i gradski menadžer.

Te 2012. godine otkrilo se da je upravo Bijelić od firme Miroslava Miškovića kupio luksuzni džip BMW X5, čija je najjeftinija verzija u to vreme koštala “tričavih” 70.000 evra!

Foto: Objektiv

Tada, prema informacijama, Bijelić je kao gradski menadžer, imao platu od 116.698 dinara, te se postavlja pitanje: odakle novac?!

Računica je jasna: da bi Bijelić mogao da priušti takav auto, bilo je potrebno da radi oko 8 godina za gore navedenu platu, a da pritom ne potroši nijednu paru ni na šta drugo. Da je Bijelić neko ko voli da vozi skupe automobile dokazuje i podatak da je nakon skupocenog BMW-a prešao, ni manje ni više nego na audi.

Ko je Aleksandar Bijelić?

Aleksandar Bijelić je 2009. godine, kada je na čelu Beograda bio Dragan Đilas, učestvovao u aferi u vezi s rekonstrukcijom Bulevara kralja Aleksandra. On se tereti da je, s još nekoliko osoba, izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja, kojim su oštetili budžet grada Beograda za iznos od, kako se navodi, 642 miliona dinara, odnosno oko šest miliona evra. Bijelić je sa saradnicima uhapšen u aprilu 2014. godine, nakon čega je proveo nekoliko meseci u pritvoru.

Foto: Tanjug

Dragan Đilas i Aleksandar Bijelić

Sada, bivši pomoćnik gradonačelnika i gradski menadžer zaposlen je kod Đilasa u “Multikom grupi”.

Zaključak je lak: Vladeta Janković je samo paravan koji koriste Đilas i Bijelić koji su oličenje bogatstva, bahatosti i korupcije, kako bi nastavili sa onim što su već radili, a to je pljačkanje naroda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija