• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.01.2022

00:35

STEFAN NEMANJA JE NAKAZA - Đilasov Vladeta se kliberi dok to izgovara Goran Marković! (VIDEO)

Printscreen

Politika

STEFAN NEMANJA JE NAKAZA - Đilasov Vladeta se kliberi dok to izgovara Goran Marković! (VIDEO)

Podeli vest

Proteruju Stefana Nemanju iz centra Beograda jer se stide srpske države!

Lažna beogradska elita kao da mrzi građane u Borči, Marinkovoj bari i sve one sa kojima ne piju kapućino u krugu dvojke.

I dok Goran Marković spomenik Stefani Nemanji naziva nakazom koji bi "proterao" u Marinkovu baru, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, se grohotom smeje.

Vladeta Janković u emisiji "Utisak nedelje" se bez imalo stida složio sa ovom "genijalnom" idejom Gorana Markovića i dodao da se ni njemu spomenik ne sviđa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Ja mislim da je prava nakaza i istaknuti dramoser antisrpskog otpada upravo Goran Marković koga bi, da je moguće, bilo najbolje najuriti iz Beograda i to u tri lepe...

Mapko

pre 2 godine

Goran Marković je trebao biti optuzen i kaznjen zbog svoje tesne saradnje sa zlocinackim komunistickim-socijalistickim rezimom kriminalca "josip broza" i dozivotno iza resetaka kao nekada bivsi saradnici komunistickog rezima u Poljskoj, Ceskoj i Slovackoj. Takodje dosta njih su trebali dozivotno iza resetaka, Biserko, Kandic, Korac i cela ta marksisticka zlocinacka bratija koja zraci svoje okruzenje kao septicka jama, svi su oni uzivali u saradnjih sa diktatorski jedno partijski rezim SFRJ.

škola SNS propagande za debile

pre 2 godine

Талибани, па ви и не знате да је Стефан Немања постао Свети Симеон Мироточиви - светац, и зато га треба приказивати са крстом. Ви сте партијска деца, знате само за Аца и партију ???

Nebojša

pre 2 godine

Da li je moguće da Gorana M. i Vladetu J. smatrate za ozbiljne osobe?

Branka Met

pre 2 godine

Ma, nije važno što govori, već ko govori. Ovde govore oni koji pojma nemaju o istoriji, politici, društvu, organizaciji države..., a uporno imaju potrebu da nešto kažu. Toliko mržnje prema narodu Srbije, prema istoriji i umetnosti Srbije davno nije viđeno. Zar su ova dva deke-mepetovci merodavni da bilo šta javno kažu i ko ih sluša. Na žalost, nisu smeši već tužni, žalosni i jadni primerci otuđene Srbije!

Nebojsa

pre 2 godine

Goran Marković je primer u psihologiji i defektologiji, lice sa najtežim stepenom mentalne zaostalosti, sa maksimalnim količnikom inteligencije (IQ) od 20 govor mu je potpuno nerazvijen, leksički siromašan i rudimentiran.

Sneza

pre 2 godine

Zar oni ne vide da su oni svi zajedno velike nakaze!

Romanija

pre 2 godine

Oni za koje je Stefan Nemanja nakaza, neće nikada dobiti podršku naroda.

ringispil

pre 2 godine

Jankovic matora pedofilcina i alkos, drtina jednom nogom s one strane granitne ploce. Eto ko nam je bio u diplomatiji, ljudski sljam otpad i baraba.

Komsija

pre 2 godine

Retard Goran Markovic, vidi mu pogled, tup i zao. Dok onaj profa izigrava aristokratu. Jadni su svi, skupa sa voditeljkom koju je Karleusa ispravno nazvala proklijali, smezurani krompir.

sombor

pre 2 godine

Ovo su pravi nakazi sta pricaju pogledaj mu facu majketi i svece ti biti jasno kosu i stasu

Ana

pre 2 godine

I ovakve osobe da nam vode državu, ne daj Bože. Neko ko se stidi svog naroda i naše istorije, ne treba ni da bude u našoj zemlji.

zdenko

pre 2 godine

A da nije Stefan narucio bistvo Djindjica? Koja je ovaj lik budala, majko moja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!
Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!

Osumnjičeni za ubistvo male Dankke Ilić(2) Srđan Janković iz Luke, koji se dva meseca u zatvoru branio ćutanjem rešio je da progovori i svoj iskaz vezano za ovaj slučaj pred tužiocem iznese sutra 4. juna za kada je zakazano saslušanje u VJT u Zaječaru! koje vodi istragu ,to je potvrdio nvnarima tokomprotekle nedelje i njegov branilac Živadin Bogdanović.

03.06.2024

09:29

Sport

Madrid dočekao heroje! Trenutak za pamćenje  porodice Karvahal!
Fudbal

Madrid dočekao heroje! Trenutak za pamćenje porodice Karvahal!

Junak trijumfa Reala nad Borusijom (2:0) u finalu Lige šampiona imao je poseban doček u Madridu! Pored nekoliko desetina hiljada navijača "kraljevskog kluba" koji su dočekali svoje heroje, za Danija Karvahala bio je to trenutak za pamćenje. Naime, njegov otac je kao pripadnik policijske konjičke brigade pratio autobus sa igračima Reala, a imao je i tu čast da ulicama Madrida prošeta "ušati pehar"!

03.06.2024

10:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija