• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2022

14:05

Savo Manojlović postao najbolji sledbenik Željka Veselinovića koji je POZIVAO NA SILOVANJE PREMIJERKE ANE BRNABIĆ!

Informer

Politika

Savo Manojlović postao najbolji sledbenik Željka Veselinovića koji je POZIVAO NA SILOVANJE PREMIJERKE ANE BRNABIĆ!

Podeli vest

Lider pokreta "Kreni-Promeni" Savo Manojlović postao najbolji sledbenik Željka Veselinovića koji je 2018. godine pozivao na silovanje Ane Brnabić u rijaliti programu Zadruga

 

Savo Manojlović: Anu Brnabić očekuje sjajna budućnost u rijaliti programima, glasi naslov vesti u đilasovskom tabloidnu Danas za koji je lider pokreta Kreni-Promeni dao izjavu o premijerki Srbije Ani Brnabić. 

– Imajući u vidu ponašanje predsednice Vlade siguran sam da je nakon završetka političke karijera očekuje sjajna budućnost u rijaliti programima – rekao je Savo Manojlović za Danas.

Očigledno je da je Manojlović postao najbolji sledbenik Željka Veselinovića koji je 2018. godine pozivao na silovanje premijerke u rijalitiju Zadruga

 

Foto: Informer

Podsetimo, Đilasov potrčko Željko Veselinović je septembra 2018. godine javno pozivao na silovanje premijerke Ane Brnabić, opet drži banku u Savezu za Srbiju. Veselinović je tada brutalno izvređao premijerku Anu Brnabić, a osim pozivanja na njeno silovanje u rijalitiju Zadruga, nazivao je i svakakvim pogrdnim imenima.

- Baš me briga što je Ana Brnabić fikus premijer lezbejka i to nikad nisam komentarisao, ali što tako zla, podmukla neznalica, član trilateralne komisije i predsednik UO Naleda sada staje na stranu narkomančine i ubice Želja Mitrovića braneći Pink i Zadrugu, kritikujući ministra kulture kome kaže da mu nije posao da zabrani rijalitije nego da treba narod da ih gleda bez obzira na Sodomu i Gomoru koji neki polusvet debila svakodnevno tamo primenjuje... E pa draga fikus premijerko želim ti da te jednom isti taj Mitrović zatvori u Zadruzi u četiri zida bez ključa sa jednim obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda jedno par meseci, pa da vidim da li bi posle toga branila najgori ovozemaljski šljam - napisao je Veselinović na svom FB profilu.

Foto: Informer

Tada su se Đilas i njegovi ortaci iz SzS ogradili su se od ovog idiotskog postupka Veselinovića i poručili da on više neće biti jedan od lidera tog saveza. To se naravno nije dogodilo, pa je Veselinović nekoliko meseci kasnije prostački izvređao i Milenu Ivanović, udovicu ubijenog Olivera Ivanovića. I nakon tog kretenskog ispada, lideri SzS su se orgadili, a sam Veselinović je obećao da će istupiti iz predsedništva Saveza.

A da su "ljudi od reči", lideri Saveza za Srbiju su dokazali na konferenciji za novinare 2020. godine na kojoj je glavnu reč držao upravo Željko Veselinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija